Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumaya ekşi gelir kuzum
Oyyy oyyyyuyybayramda beni çağırmayıp, herşeyi kendin yersen böyle olur işte
Evet suyu unuttum hep, işe güce daldım. Bugün görümcem geliyor daAfiyet olsun tatlım.
Su iç bol bol
Hatırladım tabikiMehfam hoşbuldumm. Senin de burada olmana sevindim. Hatırlamamış olabilirsin sen beni ama olsun.
Hoş geldinMehfam hoşbuldumm. Senin de burada olmana sevindim. Hatırlamamış olabilirsin sen beni ama olsun.
Günaydın kaptanımGünaydın
Günaydın canım içindeki sıkıntı yel gibi dağılsın inşallahGünaydın kızlar. Berbat bir haftasonu geçirdim. Dün, önceki günden bile fena geçti. Uzun zamandır beklediğim regl fena geldi, sanırım ondan oldu. Modum çok düşüktü, sinirlerim fena gergindi… evde dünyanın işi birikmişti ve ben isyan modunda ordan oraya yaprak gibi sürüklenip durdum. Bir düzen istiyorum artık, günlük rutinlerim olsun ve onlara uyayım istiyorum dün yatmaya hazırlanırken temizlediğim cildime krem sürmeyi bile unutmuşum
Tebrikler kuzum eksin çok güzel
Günaydın Elhoşşşş başlangıcın hayırlı olsun canım
Günaydın tatlım Tebrikler canım eksin çok güzelGünaydın kızlarrrr75,3 / -200 gr ile bende burdayım aslında daha fazladır dün yediklerim hala benleler bugün kendimi lifli yiyeceklere vurcam
Eki Görüntüle 3098581
Zipzip- @Kinoalihatun kaptanım daha iyi olcam sözz
Başlangıcın hayırlı olsun canımAy ben nickimi yazmamışım. Ama evden 6.30da çıktım. Umarım bir şey olmaz. Bir dahakine hazırlarım hep.
GünaydınGünaydınn
Günaydın şeker kız
Günaydın tatlım Cuma’ya gider hepsi
Günaydın canım 1 haftada halledersin sen kuzum
Günaydın ortaaaaammmmaşallah harikasın tebrikler
Günaydın pastelfitimGünaydıııın
Çok fazla artı çıktım, kaslarım tutuldu, 2 gündür zor hareket adiyorum, ödem yapmış olabilir mi acaba
Şimdi pilatese gidiyorum, dönüşte bi daha tartılıcam
Oyyy oyyyyuyybayramda beni çağırmayıp, herşeyi kendin yersen böyle olur işte
Evet suyu unuttum hep, işe güce daldım. Bugün görümcem geliyor da
Günaydın başlangıcın hayırlı olsun canım pek birşey yok zaten veririz hepberaberPzt 58.6
Başladığım yere dönüş yemek yemek bu kadar lezzetli olmasaydı keşke
Ne güzel 55 leringormustum o emeğe açıyorum ya . Güzelim yazde istediğim kiayfetlere giremeden geçirecem. Moral bozmak yok Eylül olsun hedef :)
Zipzip-
Özel döneme giriyorum. Yoksa bayram artısını yollardım çoktan. Sen ne yaptın?Günaydın kaptanım
Günaydın canım içindeki sıkıntı yel gibi dağılsın inşallah
Tebrikler kuzum eksin çok güzel
Günaydın Elhoşşşş başlangıcın hayırlı olsun canım
Günaydın tatlım Tebrikler canım eksin çok güzel
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Günaydın
Günaydın şeker kız
Günaydın tatlım Cuma’ya gider hepsi
Günaydın canım 1 haftada halledersin sen kuzum
Günaydın ortaaaaammmmaşallah harikasın tebrikler
Günaydın pastelfitim