- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Sagol canim 10gun var tatile gitmeden temizleyip.gelince keyif yapacagim plan bu yonde ama ya sonu bizim karsi siteler yikilacak ( ay ne guzel diye ic geciriyorduk yillar once, balkonlar goctu ,hepsine yikim raporu cikti 2 si gecen yaz yikildi insanlarin paralari cop oldu )bi camlari birakacagim donunce nolur nolmaz belki erken yikarlar .Kolay gelsin canim
Afiyet olsun azimli cekirgeSelam gençlik diyecem ama herkes de iyi geceler demis bile
Yıgenım bende buda mutfaktan çıkamamak demeksabah kahvalti için pizza akşam İskender ve tatlı yaptım ablaniz da dünden kalan ıspanak yidi
Menumu iftiharla sunarım
Kahvaltı 12.oo
2 haslanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Salata
1 lokma ekmekle 1 t. Reçel
1 dilim karpuz
Yarım kase fıstık çiğ
Ara karpuz filtre kahve
Akşam 18.oo
2 kepçe mercimek
1 küçük karnıyarık
1tabak ıspanak
Salata yoğurtlu semizotu
3lt suZipzip- Cordelia Kinoalihatun Eki Görüntüle 3098201
Afiyet olsun kaptanim
Etiketle kaptanimMavi takım nidennnn menü paylaşımi yok alooooo
Aslında daha uzun kalacaktık ama Bodrum'da planladığımızdan daha fazla durduk o yüzden gün kalmadı Antalya'yaÇok geçmiş olsun canım.İnşallah durumu düzelir . Kısa sürede niye dönüyorsunuz kuzum Firsat bulursan beklerim. Pazartesi okulda olacağım emekliliği resmileştirecegim ben de başka planım yok.
Ayyy tenkyu tenkyu şimaririmAhaha valla taş gibiydin bebeğim :)
Yıkımı sizin binayı etkilermi yakin mi sizSagol canim 10gun var tatile gitmeden temizleyip.gelince keyif yapacagim plan bu yonde ama ya sonu bizim karsi siteler yikilacak ( ay ne guzel diye ic geciriyorduk yillar once, balkonlar goctu ,hepsine yikim raporu cikti 2 si gecen yaz yikildi insanlarin paralari cop oldu )bi camlari birakacagim donunce nolur nolmaz belki erken yikarlar .
Afiyet olsun azimli cekirge
Afiyet olsun kaptanim
Etiketle kaptanim
Patlatma yontemi degil.yavas yavas yikiyorlar cunku iki sitenin ortasinda biz karsi yolda kaliyoruz ama tozu mahvedecek 20 bina az degilYıkımı sizin binayı etkilermi yakin mi siz
psikolojim bozuldu ya ne yesem çok yemişim gibi hissediyorum valla
ayağına sağlık canım
afiyet olsun16 Temmuz Ctesi 8472 adimCordelia
Eki Görüntüle 3098228
Menu
Sabah
38g tam bugdaya 1 dlm kasarla tost
1kk peynir
Kapya
Salatalik
Yesilcay
Ara
Kahve
2 tane Ece ciko ( 108 cal)
Aksam(15:40)
4yk yogurt
3yk makarna
Ara
1 bardak ayran
1/2 muz
Zipzip- hllgkchl
canımmm 25 temmuza daha gelmedik amadünün menusu tabiki takıliyorum ama menudekk kizartma kek meyve suyu seni baya rahatsiz eder sonra canım coook acıktırirr bugun neler planladın ne yemek yaptın
Öksürük çok fena canım ilaç içiyorum ıhlamur bal gibi şeylerle destekliyorum geçecek inşallahGünaydın canim bugun nasılsın
Öksürük olmasa daha iyi olacam canım ama sesimi bile etkiledi halsizlikde geçmedi tam olarakGünaydın saracımgeçmiş olsun tatlım nasıl oldun canım
menü epey kalabalık olmuş canım afiyet olsun16 Temmuz Menüm
12.30: 1 poğaça
1 ince dilim peyni
Yarım tk pekmez
1 haşlanmış yumurta
15.00: kızımdan kalan 1yk kabak sote
1parca ekmek
19.00: 1 porsiyon balik
1kase salata
1kutu kola
3 dilim ekmek
20.30: 1 nogger dondurma