InsallahCogu odemdir canim pazartesiye guzel eksi görürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsallahCogu odemdir canim pazartesiye guzel eksi görürsün
Günaydın şekerrrGunaydin kizlar buralar yine civil civil olmuş
Ayy seni sabaha karsi ruyamda gordum . Birlikte ceviz ve krokant tarzi birseyler yiyorduk. Sen meger ablamin arkadasi Semiha ablaymissin filanşaka bir yana artık başlamamız gerek gerçekten. yedik yedik oturduk tosuncuk gibi dolanıyoruz
Gecmis olsun canim test verdin miAteşim 38.5 oldu.
Günaydın canimGunaydin kizlar buralar yine civil civil olmuş
Geçen hafta 79.9
Bu hafta 81.6
Fark +1.7
Dokunmayın çok fenayım
Kvdemde oldgmdan dolayı resimli paylaşamıcam kilo bile acele tartildim, Bu gün akşam evimize geçiyoruz inşaAllah, aktif olamadım artık aktif olurum inşaAllah. Tam gaz başlıyorum inşaAllah artk önmzde engel yok
Kaptanım takıma girersem daha motive olurum ama 1 hafta daha deneyelm dersen tamam derim Zipzip-
Ormanda ev hayalim olduğu için kıskandım gorumceni sağlıkla yaşasınlar canim...hep iyi kalsın inşallah.Cok iyidir. Ama evi biraz inin cinin top oynadigi bir yerde.
Tatlım geldin mi Antalya'ya Az önce misafirleri yolcu ettik. Evin kumunu taşını temizleyeyim geldiysen beklerim...Zipzip- zıpzıpkoşum ben 10 gün kadar sonra döneceğim o zamana kadar takımlarda olmayayım
Bazi sekersiz programlarda sadece basit sekerleri kaldırıyorlar canimDün bahsettiğim gibi şekersiz 21 güne başladım bugün. Kahvaltımı yaparken de daha önce deneyimleyenlerin videolarını izliyordum. Neredeyse hepsi programa başlamadan önce şeker için alternatifleri sıralıyor Ben ‘meyve de yemiyim’ diye düşünürken dilim dilim tahıllı ekmeklerinden, tam buğday makarnalarından vs… bahsediyorlar. Şaştım kaldım bu işe
Geçmiş olsun canımAteşim 38.5 oldu.
Cuma günü için günaydın canımGünaydın kizlar
Hmm… meyveyi hiç sevmem, ömrü hayatım boyunca belki 3 kilo yemişimdir. Ekmek kısmına katılıyorum ama ben vücudumu arındırmak için bu yola girdiğimden hiç aklımdan geçirmemiştim. Belki çok ihtiyaç duyarsam mercimekten yada yulaf kepeğinden ekmek yaparımBazi sekersiz programlarda sadece basit sekerleri kaldırıyorlar canim
Aslinda bence mantikli olan bu cunku hayatimizdan tamamen cikartamayiz meyveyi,ekmegi
Çok geçmiş olsun canım. nen var klima mi çarptı üşüttün mu acaba korona olma lütfenAteşim 38.5 oldu.
Tamam Elhosum ekledim sariyaBugün tartilmadim cuma olduğunu sayfaya girince hatırladım. Zipzip- bu hafta sarı takıma yazarsan sevinirim bitanem
Günaydin ElhoşummCuma günü için günaydın canım
Büyük bir özlemle kucaklıyorum seni
hoşbuldukkkk <3 :)Günaydın kızlar
Yarış başlıyor hadi bakalım
Ben ara verdikten sonra gelen kızçeler hoşgeldiniz
Ben de sarı olayımTamam Elhosum ekledim sariya
Günaydin Elhoşumm
+1