Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir deniz manzarsi yok ama olsunYerim uyumunu
Yolun açık olsun hocamAz sonra yola çıkacağız 3 hafta kadar yokum buralarda, arada uğramaya çalışacağım başta sevgili kaptanlarımı ve sonra da hepinizi öpüyorum
Merhaba canimMerhaba kızlar Bi kaç gündür giremiyorum kusura bakmayın unutmadım sizi işim çok yoğunlaştı tam bayram önü bi de regl olunca iptal oldum sabah tartıldım en azından tartımı bildireyim dedim. 73,9 um hedefe gelemedim ama ilerleme kaydettim
Iyi bayramlarherkesin bayramını kutluyorum kucak dolusu sevgiler
Hayirli bayramlar canimSelamlar Hayirli Bayramlar
Mutlu bayramlar ElhoşummMasterfit canım ailem hepinizin bayramını kutlar esenlikler dilerim.
Mutlu bayramlar canim iyi tatillerMasterfit ailem bu aralar uzak kaldım yoğun koşturmalı günler geçirdim. Dün memlekete geldik bayram sonuna kadar koşturmam devam edecek, sonra da tatil devam edecek
Hepinizin bayramını kutlarım nice güzel bayramlara erelim
Hayırlı bayramlar canimHayırlı bayramlar kızlar
Bayram hazırlığı ve şimdi tatile geldim Bodrumdayim. Sen nasılsin?herkes bayrama hazırlık yapıyor galiba Cordelia neredesin?
Çok şükür canım iyiyiz İyi tatillerBayram hazırlığı ve şimdi tatile geldim Bodrumdayim. Sen nasılsin?
Sagol kuzum size deÇok şükür canım iyiyiz İyi tatiller