- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Harikasın, mükemmelsin, 5 numara 1o yıldız azimli hırslı bir rakibemsin tebrik ederim canim benim azmettin başardıncuma 82.9
bugun81.7
fark 1.2
yuzde 1.44
hedef 81.9 du
Fitt_anne
Zipzip-
@Cordelia
Eki Görüntüle 3095660
Gecen haftada da çok güzel kilo vermistin o yüzden bu rakam çok çok güzel cnm tebrikler
Allah kabul etsin arkadaşımİnşaAllah canım şuan sabitm anca yine - 500 olur iftara kadar sanırm
Eline saglik canim kolay gelsingeçmişı cok merak ediyorum ama gidemiyorum kimler ne yapmış hedefler tuttu mu ama ocagın basindayim su böregi yapiyorum hakkinızı helal edin en uygun saatte donecegim listeyide duzenleyeegim
Günaydın senin de Arefe günün mübarek olsun. Allah ibadet ve dualarını kabul etsin inşallah.Günaydın arefe gününüz mübarek olsn, Bu gün orucum kilomu akşama bildrcm inşaAllah
Ben bir şey yapmadım tatlım aynı rutin devam ediyor. Ellerine sağlık kolay gelsin.geçmişı cok merak ediyorum ama gidemiyorum kimler ne yapmış hedefler tuttu mu ama ocagın basindayim su böregi yapiyorum hakkinızı helal edin en uygun saatte donecegim listeyide duzenleyeegim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
amin canım. Allah orucunu kabul etsin.Günaydın arefe gününüz mübarek olsn, Bu gün orucum kilomu akşama bildrcm inşaAllah
iyi yolculuklar tatlımAz sonra yola çıkacağız 3 hafta kadar yokum buralarda, arada uğramaya çalışacağım başta sevgili kaptanlarımı ve sonra da hepinizi öpüyorum
Evet 79.2 den 78.7 eksi 500 grEkside olman guzel tebrik ederim canim
Günaydın canim
Günaydın canim seninde bayramın mübarek olsun
Eksidesin sanirim tebrik ederim
Tebrik ederim canim hem hedefi tutturdun hatta daha fazlasınıcuma 82.9
bugun81.7
fark 1.2
yuzde 1.44
hedef 81.9 du
Fitt_anne
Zipzip-
@Cordelia
Eki Görüntüle 3095660
Allah kabul etsin canım iyi bayramlarGünaydın arefe gününüz mübarek olsn, Bu gün orucum kilomu akşama bildrcm inşaAllah
Harika eksin en güzeli 6.lara kavustun bana da nasip olur inşallahKilo bildirimi
Geçen hafta 71.1
Bu hafta 69.8
Fark 1.3
Eki Görüntüle 3095594
Foto da ters oldu ama
Zipzip-
@Cordelia
Hayırlı cumalarGünaydın canlarım hayırlı cumalar
İyi bayramlar canımHerkese şimdiden iyi bayramlar
Olsun canım ekskn güzel tebrikler
Ooo bu kiloyla hem eksin güzel hem hedef tutmuş helal sana
teşekkür ederim canımOlsun canım ekskn güzel tebrikler