- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Muhteşemcuma 82.9
bugun81.7
fark 1.2
yuzde 1.44
hedef 81.9 du
Fitt_anne
Zipzip-
Cordelia
Eki Görüntüle 3095660
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhteşemcuma 82.9
bugun81.7
fark 1.2
yuzde 1.44
hedef 81.9 du
Fitt_anne
Zipzip-
Cordelia
Eki Görüntüle 3095660
Iyi tatiller canimBayram hazırlığı ve şimdi tatile geldim Bodrumdayim. Sen nasılsin?
Mutlu bayramlar canimMutlu, huzurlu, sağlıklı ve afiyette bir kurban bayramı diliyorum bayramımız mübarek olsun
"Üstadım" dedim;
"Bayrama ne alayım?
"Birkaç piri fâniden gönül, birkaç çocuktan gülücük, alabilirsen birkaç fakirden de duâ al..." dedi.
Cahit Zarifoğlu
Eki Görüntüle 3096077
Hayirli bayramlar kaptanimHerkese hayırlı bayramlar
İyi bayramlar canımİyi bayramlar herkese
80 olunca takıma geleceğim az kaldı diyelim.hoşgeldin cordelia kaç oldunn:)
Iyi bayramlar canimİyi bayramlar herkese
cidden kaç kilosun şu an?80 olunca takıma geleceğim az kaldı diyelim.
Mutlu bayramlar ablacimSelamlar hepinizn bayramını kutluyor gözlernizden öpüyorum,sağlıkla huzurla dolu nice mutlu bayramlara inşallah
Bende cok duymaya basladim covid vakalarinicovid vakaları arttı, gelme gitme olayı yine kalktı
bu varyant omicron değil kızlar biliyorsunuzdur. adını açıklamadılar ama yüksek ateş ve öksürük oluyormuş dikkatli olun.
Hayırlı bayramlarSelamlar hepinizn bayramını kutluyor gözlernizden öpüyorum,sağlıkla huzurla dolu nice mutlu bayramlara inşallah
Hayırlı bayramlar canimHayırlı bayramlar canlar
Hayırlı bayramlar canimHayırlı bayramlar diliyorum sevdiklerinizle beraber daha nice bayramlar göresiniz inşallah
Iyi bayramlar o ne bilmiyorumHerkese merhaba iyi bayramlar Azat tarafından dolandırırdım aman ha uzak durun paranızı kaptırmayın.
benim de çevremde var. Allaha emanetizBende cok duymaya basladim covid vakalarini