saol elifcim. valla ben de şaşırdım açıkçası 90 ı geçmişimdir dedim. çünkü yemelerim hafta başından bu yana çok dağınık ve bol çikolatalıydı. tatsız şeyler oldu geçti. moralim çok bozuktu. üstüne sıcaklık çok bunalttı beni. derken dağınık yedim falan. ama Allaha çok şükür küçük de olsa bugün eksi çıktım. sevindim vallaMerhaba canim ekside olman guzel tebrik ederim
Sorunlarin cozulmesine sevindim canim insallah bundan sonra hedefine dogru ilerlersinsaol elifcim. valla ben de şaşırdım açıkçası 90 ı geçmişimdir dedim. çünkü yemelerim hafta başından bu yana çok dağınık ve bol çikolatalıydı. tatsız şeyler oldu geçti. moralim çok bozuktu. üstüne sıcaklık çok bunalttı beni. derken dağınık yedim falan. ama Allaha çok şükür küçük de olsa bugün eksi çıktım. sevindim vallaama artık bu 89 lardan kurtulmam lazım fazla uzadı çünkü
sorun değil canım. bir arkadaşın çocuğu vefat etti. çok üzücü oldu.Sorunlarin cozulmesine sevindim canim insallah bundan sonra hedefine dogru ilerlersin
Ay benim hedef kilomdasinAhh ahh ben de ben de ..
kötüyüm kilo aldım
Vericem iyi olcam inşallah
Masterfit ailesine bir haftalığına kiralasak ne güzel olur.
Yaaa Allah rahmet eylesin üzüldümsorun değil canım. bir arkadaşın çocuğu vefat etti. çok üzücü oldu.
Eksidesin sanirim tebrik ederim canim
7 li rakamlara gelmissin tebrik ederim canim
Teşekkür ederim kaptanım7 li rakamlara gelmissin tebrik ederim canim
Guzel eksi tebrik ederim canim hayirli bayramlarHerkese hayırlı bayramlar şimdiden Biraz geç oldu ama ancak fırsat bulup kilo bildirimi yapabiliyorum
82.9
Güncel :81.40 fark1.5
Eki Görüntüle 3095758
Fotoyu kirpmak zorunda kalıyorum çok yansiyorum diye
Hedefini tutturan herkesi tebrik ediyorum
Teşekkürler kaptanımEkside olman guzel tebrik ederim canim
Teşekkür ederim canımGuzel eksi tebrik ederim canim hayirli bayramlar
Hem de su böreğigeçmişı cok merak ediyorumama gidemiyorum kimler ne yapmış hedefler tuttu mu ama ocagın basindayim su böregi yapiyorum hakkinızı helal edin en uygun saatte donecegim listeyide duzenleyeegim
valla süper olurdu kuzum yaaaMasterfit ailesine bir haftalığına kiralasak ne güzel olur.Sabahları erkenden yürüyüşe çıkardık. Her gün bir nöbetçi yürüyüşçülere kahvaltı hazirlardi. Kahvaltı sonrası közde gayfeler benden ikindi vakti arka komşuya çay koy geliyoruz derdik.