- 31 Temmuz 2020
- 19.781
- 59.919
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kuzum iyiym çok şükür cocukları parka indirdim biraz hava alalm dedik sen nasılsınGünaydın lolum
Nasılsınnn
Selamün aleyküm....bacılar anca gelebildim...
Sabahtan aile hekimine gittik ehliyet değiştirmek için rapor alacağız adam ben vermiyorum hast.alindedi...hayda....hemen tıp merkezi vardi oraya gittik aldık şükür...
Öğlen kızı derse götürdüm geldim yemek yaptım hoopp nüfusa ehliyet değiştirmeye gelince yemeği yiyip doğruca kızı diş hekimi ne götürdük..süt dişi çıkmadan alttan yeni diş geldi onu çektirdik..ordan çıkınca oğlunu okçuluğa bıraktık pazara gittim..şimdi eve girdim totis yer gördü hemen gelipbi özür beyan edeyim dedim
Teşekkür ederim kuzum iyiym çok şükür cocukları parka indirdim biraz hava alalm dedik sen nasılsın
Valla yazarken yoruldum.... ama çok şükür bitti hepsi...son dk ya kalınca işler böyle oluyor tatile gitmeden hepsini halletcez diye mahvoldumAleyküm selam canım...oy ne çok iş halletmişsin bravo...hoşgeldin
İyi yapmışsın canım.Valla yazarken yoruldum.... ama çok şükür bitti hepsi...son dk ya kalınca işler böyle oluyor tatile gitmeden hepsini halletcez diye mahvoldum
Memleketlere.... herkes denize gelir bizde kaçıyoruzİyi yapmışsın canım.
Tatil nereye kısmetse
Vaytcaklitmoka
Mocha yı koyayım kuzum ama nasıl bakim
Afiyet olsun canim❤29 Haziran
Sabah yağ yakıcı türk kahvesi
Öğlen 2 yumurta , 2 dilim peynir 5-6 zeytin domates maydanoz salatalık, siyah çay
Ara 1 züber bar, sade latte
Akşam ayran, kinoalı salata havuç vs
Yeşil çay içerim, su 1.5 ltye tamamĺarım
@Ayyulduz Zipzip- Cordelia nasılsın kuşum?
Adım 7.800 şu an bitmedi :)
@19Temmuzda69um
Afiyet olsun canim❤Kızlar yediklerimi foto olarak koydum.
3500 adım attım, sabah kahvaltı fotom yoktu, 1 dilim ekmeğin üzerine minik kibrit kutusu peynir ve 5-6 zeytin koyup yedim Eki Görüntüle 3091532 Eki Görüntüle 3091533
Aa ilgincmis bizim aile hekimi vermişti simdide vermeye devam ediyorSelamün aleyküm....bacılar anca gelebildim...
Sabahtan aile hekimine gittik ehliyet değiştirmek için rapor alacağız adam ben vermiyorum hast.alindedi...hayda....hemen tıp merkezi vardi oraya gittik aldık şükür...
Öğlen kızı derse götürdüm geldim yemek yaptım hoopp nüfusa ehliyet değiştirmeye gelince yemeği yiyip doğruca kızı diş hekimi ne götürdük..süt dişi çıkmadan alttan yeni diş geldi onu çektirdik..ordan çıkınca oğlunu okçuluğa bıraktık pazara gittim..şimdi eve girdim totis yer gördü hemen gelipbi özür beyan edeyim dedim
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun kaptanim ❤Sabah 10
Menemen çeyrek ekmek kabuğuyla çeyrek simit
Meyve tabağı 10 zeytin
Öğle 15.30
Küçük kase Kabak kavurma yoğurtlu
Acılı Kuru biber yemeği yoğurtlu
Bir kase çorba
Çeyrek ekmek kabuğuyla
Su hiç bilmiyorum 1.5-2 arasıdır sayamadim
4 bardak ödem çayı
.spor 30 dk eva
Teşekkür ederimm, herkese yediği vitamin olur yarar sağlıksız hücrelerin hepsi teker teker gider umarımAfiyet olsun canim❤
Afiyet olsun canim❤
Aa ilgincmis bizim aile hekimi vermişti simdide vermeye devam ediyor
Yogun bir gun geçirmişsin
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun kaptanim ❤
İyi yoluculuklar şimdidenMemleketlere.... herkes denize gelir bizde kaçıyoruz
EsmerimBilemiyorum ki tatlışım bende fikirler tükendi caklıtmoka kısmı çok tatlı oluyor sana da çok uyuyor esmer misin sarışın kumral mı
Aşerdim sanırım ona gün boyu kokusu geldi burnumaAfiyet olsun
Afiyet olsun canim kizartmalar olmasa daha iyi olurdu
Afiyet olsun
Aman dikkatli olun korona hortladı yine diyorlar .Çok geçmiş olsun
Off maşallah bu nasil bir adım ben 6 bini zor yapıyorum süpersin
Bekliyorum canım heyecanla yeni nickiniİyi yoluculuklar şimdiden
Esmerim
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun cnm
Afiyet olsun canim❤29 Haziran Çarşamba menüm
09.00 kahvaltı:
Dünden kalma yarın tabak imambayıldı
Çeyrek ekmek , peynir, çay