- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birkaç gün oldu canım özel mesaj değil de burdaNe masajı canım, ben uygulamadan girmiyorum ama mesaj sekmesine de bir şey gelmemiş
Nasılsın canımSelam beybi
Hayırlı olsun güle güle kullanınYaz temizliği bayram temizliği telaşına girmiş bulunmaktayım koridoru resım defterıne cevırdı benim kızlar babalarından yüz bularakheveslerını aldıklarına duşunerek boyamaya karar verdik bayrama pırıl pırıl gırelım
Boyama almaya gıtmışken koltuk takımı da aldık, köşeli takımdı şuan kullandığım hem yıprandı hemde acılmıuor kullanışlı degıldı ne zamandır istiyordum nasıp buguneymiş ..
Salonuda boyuyup güzel bir temizlik yapmayı düşünüyorum olmuşken tam olsun
Çok haklısınız canım
Cordelia
Hepiniz ay
Ayrı ayrı uğraşıyorsunuz hakkınızı helal edin
Yoğun iş buluşmalar derken menülerimi zar zor yetiştiriyorum kiloya da dikkat etmeye çalışıyprum ama gecikmeler için özür dilerim
sagol kuzumm
18 haziran 23 haziran ipli/ipsiz atlama challenge:) toplam 18.Haz 19.Haz 20.Haz 21.Haz 22.Haz 23.Hazmigim 100yok 100 ipli /50 ipli yok 50 250tutku44 400 400 400 400 280 231 2111cordelia 150 150pastelfit 300 30iceteavecheesecakelütfen
10040 140
18-23 haziran ipli/ipsiz yarışmasi kazanan 2111 puanla Tutku44 olmuştur. tebrik ediyorum... :)
ve ip atlayan ipsiz atlayanada tebrik ederim harikasiniz:)
Kaptanım yetişemedim sana öpüyorum seniHosgeldin canim
Selam tatlım dün yaptım hemde çörekSlm
İyi gecelerrr
28 Haziran
Sabah 1 yumurta,1 şeftali, 1dilim ezine peyniri, 1 dilim tb ekmek
Öğlen köfte,az patates
Ara 1 dilim kek
Akşam ayran, karabuğdaylı salata
Ara birer poşet böğürtlenli ve yeşil çay
Zipzip-
2 lt su
8.900 adım , 2 Mil Leslie
2 saat aktif ev işi Cordelia kordişim 5 puandan verebilirsin yük ittim çektim kaldırdım bayağı vermezsen de leslieyle yürüyüş
@Ayyulduz kaptancım bayağı şişkinlik vardı sabah ,şu an rahatladım :) nohutlar pilavlar tırmaladı :))))
@19Temmuzda69um
Eki Görüntüle 3091107
Menum
2 yum ile Pastırmalı omlet
1 tk labne
1 dilim tb ekmek
1 salatalık
2 çatal peynir
Ara bir sade kahve
Akşam
1 tane tam buğday lavaş ve arasına biraz tavuk
Iyi geceler
Cumartesi denize gideceğiz ve ben lömbür lömbür sallanıyorum ( böyle bir laf var mı ben mi uydurdum) acaba 3 gün pilates hareketleri yapsam birazcık toparlayabilir miyim?
Afiyet olsun kizlar. fesang uykularin duzeldi mi?