- 30 Kasım 2014
- 28.402
- 125.040
ben Kore yemeği yapacağım.Akşam yemeği için ne düşünüyorsunuz?? Ne yapacağım hiçbir fikrim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben Kore yemeği yapacağım.Akşam yemeği için ne düşünüyorsunuz?? Ne yapacağım hiçbir fikrim yok
marketlerdeki hazır paketler öyle. çok pahalı. o nedenle ben kaç yıldır kendim alıp donduruyorum. zaten pahalı meyveler. vişne ve böğürtlen atıyorum. ama frambuaz bulamadım.Ay 100 liraya yakındı 200 gr ı geçenlerde marketin dondurulmuş ürünlerinde
gider gider. gönder senŞoklasak gider mi ki
Canım benim
Masterfit Yarışması 40.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | |||||||||
S sulisim | Kırmızı Kaptan | 56.4 | |||||||
fesang | Kırmızı | 60.1 | ✖ | ||||||
Tutku44 | Kırmızı | 83.3 | ✖ | ✖ | |||||
hllgkchl | Kırmızı | 63.0 | |||||||
Hedef65tir | Kırmızı | 79.2 | ✖ | ✖ | |||||
Bar_na | Kırmızı | 76.8 | ✖ | ✖ | |||||
Cordelia | Kırmızı-Sarı | ||||||||
Hallederiz | Kırmızı-Sarı | ||||||||
Mavi Takım | |||||||||
Fitt_anne | Mavi Kaptan | 85.6 | |||||||
Hedef60kgolmak | Mavi | 71.2 | ✖ | ||||||
@19Temmuzda69um | Mavi | 74.7 | |||||||
North River | Mavi | 81.45 | |||||||
Kinoalihatun | Mavi | 78.65 | |||||||
YaparsinMinii | Mavi-Sarı | 88.7 | |||||||
_ASTRAL_ | Mavi-Sarı | ||||||||
Zipzip- | Mavi-Sarı | ||||||||
Yeşil Takım | |||||||||
Cordelia | Yeşil Kaptan | ✖ | ✖ | ||||||
bluegreeneyes | Yeşil | 72.1 | ✖ | ||||||
Kendinin en iyi hali ol | Yeşil | 62.6 | |||||||
Mehfam | Yeşil | 68.5 | |||||||
Pes etme | Yeşil | 84.6 | |||||||
B Bmsh | Yeşil | 62.0 | |||||||
She-Raa | Yeşil | 86.5 | |||||||
aypare ackerman | Yeşil | ✖ | |||||||
teletubbies | Yeşil | 65.3 | ✖ |
Canım takviye zaten eksik olanı ihtiyaç duyulanı almak için , ilik çorbası içiyormuş gibi düşün artı vitamin mineral oluyorKızlar 23 yaşında kollajen kullanımı zararı olur mu
24-30 Haziran Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 40.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım S sulisim Kırmızı Kaptan 56.4 fesang Kırmızı 60.1 ✖ Tutku44 Kırmızı 83.3 ✖ ✖ hllgkchl Kırmızı 63.0 Hedef65tir Kırmızı 79.2 ✖ ✖ Bar_na Kırmızı 76.8 ✖ ✖ Cordelia Kırmızı-Sarı Hallederiz Kırmızı-Sarı Mavi Takım Fitt_anne Mavi Kaptan 85.6 Hedef60kgolmak Mavi 71.2 ✖ @19Temmuzda69um Mavi 74.7 North River Mavi 81.45 Kinoalihatun Mavi 78.65 YaparsinMinii Mavi-Sarı 88.7 _ASTRAL_ Mavi-Sarı Zipzip- Mavi-Sarı Yeşil Takım Cordelia Yeşil Kaptan ✖ ✖ bluegreeneyes Yeşil 72.1 ✖ Kendinin en iyi hali ol Yeşil 62.6 Mehfam Yeşil 68.5 Pes etme Yeşil 84.6 B Bmsh Yeşil 62.0 She-Raa Yeşil 86.5 aypare ackerman Yeşil ✖ teletubbies Yeşil 65.3 ✖
Teşekkür ederim canım. Doktora danışmadan kullansam bir zararı olur muCanım takviye zaten eksik olanı ihtiyaç duyulanı almak için , ilik çorbası içiyormuş gibi düşün artı vitamin mineral oluyor
Ama bol su da içmen lazım canım böbrekler yorulmasın diye çünkü günlük ihtiyaçtan fazlası oluyor
Kendini de gözlemlersin önce yarım doz kullanırsın
Protein de keratin yapımında önemli canım
Tanışalım mı babyCanım benim
Randevu aldın mı kuzum? Hem testlerini yaptır hem de danışırsınTeşekkür ederim canım. Doktora danışmadan kullansam bir zararı olur mu
En bebeğin ben olayımGünaydın bebekler
Aldım canım cildiyeden. Aile hekimine gitsem bir faydası olur mu randevu zamanı gelene kadarRandevu aldın mı kuzum? Hem testlerini yaptır hem de danışırsın
Bünyen hassas olabilir ya da ilaçla etkileşim olabiliyor.
Haberlerini bekliyor olacağım bebeim
Okudum mesajlarında canimEline sağlık canım 2 günlük atacağım
Al tabi canım hem de rutin tetkikleri yaptırmış olursun sorularını da sorarsınAldım canım cildiyeden. Aile hekimine gitsem bir faydası olur mu randevu zamanı gelene kadar
Ben teşekkür ederim canımAl tabi canım hem de rutin tetkikleri yaptırmış olursun sorularını da sorarsın
Teşekkür ederim :)
Eline saglik24-30 Haziran Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 40.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım S sulisim Kırmızı Kaptan 56.4 fesang Kırmızı 60.1 ✖ Tutku44 Kırmızı 83.3 ✖ ✖ hllgkchl Kırmızı 63.0 Hedef65tir Kırmızı 79.2 ✖ ✖ Bar_na Kırmızı 76.8 ✖ ✖ Cordelia Kırmızı-Sarı Hallederiz Kırmızı-Sarı Mavi Takım Fitt_anne Mavi Kaptan 85.6 Hedef60kgolmak Mavi 71.2 ✖ @19Temmuzda69um Mavi 74.7 North River Mavi 81.45 Kinoalihatun Mavi 78.65 YaparsinMinii Mavi-Sarı 88.7 _ASTRAL_ Mavi-Sarı Zipzip- Mavi-Sarı Yeşil Takım Cordelia Yeşil Kaptan ✖ ✖ bluegreeneyes Yeşil 72.1 ✖ Kendinin en iyi hali ol Yeşil 62.6 Mehfam Yeşil 68.5 Pes etme Yeşil 84.6 B Bmsh Yeşil 62.0 She-Raa Yeşil 86.5 aypare ackerman Yeşil ✖ teletubbies Yeşil 65.3 ✖
Eline saglik
Canim kaptisimeski dostum.
En bebeğin ben olayım