- 30 Kasım 2014
- 28.402
- 125.040
yaaaaaaaa yerim ben bunlarııııııııAyy sorma ömrümü yiyorlar cok yoruluyorum. Eki Görüntüle 3089565
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaaaaaa yerim ben bunlarııııııııAyy sorma ömrümü yiyorlar cok yoruluyorum. Eki Görüntüle 3089565
yaaaaaaaa yerim ben bunlarıııııııı
Benim de 84 bakalım1 TEMMUZ CUMA HEDEFLERİNİ KİTLEDİK
@19Temmuzda69um 73.00
Hedef60kgolmak 69.00
@Tutku44 79.90
@karamelllim 78.00
Sen ne yaptın kedi işiniNasilsin canim kedicikler buyudu mu
Çok geçmiş olsun canım
Ben artı yok da reglin ödemi var belki dukan bırası yaparım bendeCumaya göre 1 kilo fazlam var reglim yaklaştı sanırım ondan bugün ödem çayımı suyumu fazlasıyla icmeliyim...
Günaydın kaptanimGünaydın güzellikler
Yuruyuşümü yaptım duşumu alıp kahvaltı hazırlıklarına girişicrm.. İlk fırsatta gelicem
Ayy sorma ömrümü yiyorlar cok yoruluyorum. Eki Görüntüle 3089565
Mutlu pazarlar canim
Günaydın kaptanimGünaydın bebekler
Anammm cok guzeller ama soyle minciracaksinAyy sorma ömrümü yiyorlar cok yoruluyorum. Eki Görüntüle 3089565
Dünden var bizim , ikizim. Sehriyeli pirinc pilavi, taze fasulye ve sebzeli arpa sehriye corbasiAkşam yemeği için ne düşünüyorsunuz?? Ne yapacağım hiçbir fikrim yok
Biraz canım bazı yerlerim ağrıyor ama 8 bin atmaya çalışıcam 2 mil de leslie hedef dinlen cnm bnm ben de öptümHedef60kgolmak yorgunsun galiba kanki dünden. Ben de oyleyim. Öptüm aystim.
Donmuş uskumru çözülüyor cnm buğulama yicemAkşam yemeği için ne düşünüyorsunuz?? Ne yapacağım hiçbir fikrim yok
Afiyet olsun canimSabah
2 yumurta
Airfryer da kızarmış patates domates sosu
1 dilim peynir
Ara 3 tane hindistan cevizli bitter çikolatalı topcuk
Akşam
1 servis kaşığı fellah köftesi
1 tabak patlıcan yemeği
Üzerlerine sarımsaklı yogurt
Ara
2 kayısı
1 kase kiraz
Dün gece aşırı şişirdi beni sarımsaklı yogurt
+500 ile uyandım çok keyifsizim
Zipzip- Cordelia
Evdekiler nohutlu pilav köfte yeşil mercimek çorbası salataAkşam yemeği için ne düşünüyorsunuz?? Ne yapacağım hiçbir fikrim yok
Anladım canımO kıskanıyor ya ben de takılayım dedim
Ay lav yuuuu