- 17 Ekim 2021
- 11.328
- 37.582
- 38
Hedef60kgolmak kaç oldun? Gel len buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 TEMMUZ CUMA HEDEFLERİNİ KİTLEDİK
@19Temmuzda69um 73.00
Hedef60kgolmak 69.00
Tutku44 79.90
@karamelllim 78.00
TerletiyorrrAceleyle cevap vermistim parkta . Evet öyle yaziyorolacak insaallah.
Sagol, terletiyor mu? Yetisicem ulen sana
15.448 sen de gel bakim ayrıca spor yaptın mıHedef60kgolmak kaç oldun? Gel len buraya
Sağol canim.....kaptan olarak çok dikkat etmem gerekiyor...ipi sıkı tutmam lazım bu cuma benim için sonra gideceğiz inşallah78.00
Menü yine çok güzel canım
yapmadim gibi. 3-5 dak falan park aletleri, adım sayarla cuma günü kaçtın,?? hafizam kötü biliyosun. Bu cuma hedefin 69 onu unutmam, nickim.Terletiyorrr
15.448 sen de gel bakim ayrıca spor yaptın mı
Bunu da unutma len 71.2yapmadim gibi. 3-5 dak falan park aletleri, adım sayarla cuma günü kaçtın,?? hafizam kötü biliyosun. Bu cuma hedefin 69 onu unutmam, nickim.
Vayy be nasıl bir motive edici, gıcıklandırıcı gücüm var heheHedef60kgolmak ben 20 yi geçtim.
İyi akşamlar kızlar
KAHVALTI
2 dilim beyaz ekmek (büyük dilim ekmek ama 4 dilim sayılır, örn eksi mayalı köy ekmeginin kesimi olur ya)
Köy peyniri
Çay şekersiz
Zeytin
Haş.yumurta
Yeşil biber-salatalık-domates
İKİNCİ ÖĞÜN
bakınız foto
SU
1.700 de kaldım
DİGER İCECEKLER
1 yesil cay icmistim,birazdan yine icicem,bardakta
SPOR
21.177 ADIM
AKSAM/3 kaşık pilav-7 kaşik fasulye, salata, sebzeli arpa sehriye corbası (FOTO)
Hee karpuz yemistim yemegin ustune
16:30 gibi bitti ikinci öğün
Zipzip- Cordelia Fitt_anne Hedef60kgolmak
Daha simdi koca dilim karpuz yedim.
sen de afiyetle ye canım. doğrudur oralar çok nemli.Aldıklarını afiyetle ye. Dün ben de pazara gittim yağmur vardı köylü bir abiden beş TL'ye kayısı aldım. Bir kilosunu kendime taze olarak ayırdım geri kalanının çekirdeklerini çıkarıp dondurucuya attım. Kışın smoothie yapıyorum. Bir önceki hafta da kiraz attım. Çilegim az...bir kilo attım, ucuzlasin diye bekliyordum bu hafta 25 TL ydi, zaten çok yoktu pazarda almadım. Sırada vişne var. Eylül gibi de böğürtlen ve frambuaz çıkar.Akdeniz' in iklimi nemli olduğu için kurutulmuyor canım.
5 cubuk kraker ve 4 adet patlamis misir sonradan aklima geldi, yalan olmasinİyi akşamlar kızlar
KAHVALTI
2 dilim beyaz ekmek (büyük dilim ekmek ama 4 dilim sayılır, örn eksi mayalı köy ekmeginin kesimi olur ya)
Köy peyniri
Çay şekersiz
Zeytin
Haş.yumurta
Yeşil biber-salatalık-domates
İKİNCİ ÖĞÜN
bakınız foto
SU
1.700 de kaldım
DİGER İCECEKLER
1 yesil cay icmistim,birazdan yine icicem,bardakta
SPOR
21.177 ADIM
AKSAM/3 kaşık pilav-7 kaşik fasulye, salata, sebzeli arpa sehriye corbası (FOTO)
Hee karpuz yemistim yemegin ustune
16:30 gibi bitti ikinci öğün
Zipzip- Cordelia Fitt_anne Hedef60kgolmak
Daha simdi koca dilim karpuz yedim.
Beynime kodluyorum. 71 in yaninda 2 var yarin ne var ki, tarti gunu de diil diye dusundum, ama obur mesajindan anladim, ağrı olayini diyosun..seninki tempolu oldugu icin, muhtemelen olur evet. Hâlin olacak mi bakalim yarin. Giciklandirici gücüm yerine ruhum mu yaziyodu kiz, duzenledin mi? Ruhunu yerim diye espiri yapacaktim da motivi kaynağım aysti çİzkekimBunu da unutma len 71.2
Vayy be nasıl bir motive edici, gıcıklandırıcı gücüm var hehe
Benim spor 12 bin adımlık
Normal adım daha atıcam bebek
*not: yarın ne halt yicez
Sagol canim benim. Halin olursa bakarsin. Ben bile yoruldum temposuzBakınız foto
Gurrur duyuyorum seninle beee aşkım benim canım ayıcığım
Yarın ağrı olmazsa yine yaparız ama bi bakalım
ben biraz yuksekten attımm heee1 TEMMUZ CUMA HEDEFLERİNİ KİTLEDİK
@19Temmuzda69um 73.00
Hedef60kgolmak 69.00
Tutku44 79.90
@karamelllim 78.00
Ay 100 liraya yakındı 200 gr ı geçenlerde marketin dondurulmuş ürünlerindesen de afiyetle ye canım. doğrudur oralar çok nemli.
bana böğürtlenle frambuaz gönder canoooo
Neden yüksek olsunnnben biraz yuksekten attımm heee
olur diyon heeeNeden yüksek olsunnn