- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aralıklı oruç yapıyorum kesinlikle benım ıcın en dpgru beslenme şekliBence aralikli orucu deneyin ben oyle yaparak nisan ayindan bu yana 14 kilo verdim
Aaaaaaaaaaa şu an öğrendim büyük şoka girdim
Tesekkurler ben bunca zaman her turlu yolu denedim herbalifeden tutun butun zayiflama urunlerini denedim ve kesinlikle 5 kilodan fazlasini veremedim ama aralikli oruca basladiktan sonra gercekten aradaki fark ilk haftalarda basliyo etkileri birde sporla desteklenince ortaya cikan sonuc baya iyi 1 haftadir durdu kilo vermem izin gunumde 24 saatlik oruc denicem sadece sivi beslenicem 24 saat anca ozaman bu takilmayi atlarim regl donemindeyim birde birazda onun etkisi varBende aralıklı oruç yapıyorum kesinlikle benım ıcın en dpgru beslenme şekli
Cok guzel kilo vermişsiniz tebrik ederim
Aynı ben shsjjsBenden paydos tatlim
Simdi verdigim kilolari almaya gidiyorum
Tebrikler canım sen ve takımınVeeee mavi takım kaptanlığina Fitt_anne seni sectim
MisssssGünaydın mavi lokum toşum
Hem hamurişi yapmaktan daha az zahmetli yemek yapmak valla her davet edıldıgım nazımın geçtıgi kişilere söyliycem bi sebze salata oh mis
Mutlu hafta sonlariGünaydın kızlar herkese mutlu hafta sonları
Kimmiş o bakim hahMutlu hafta sonlari
Ben sabah erken kalkıyorum...en az 12 saat olması için sıvı alımını erken bırakıyorum...aksam 5 ten sonra sivi alımı yapmiyor musun kaptanim dur bende gidip bakicam menulerime
hazırızzzzz
Canim kankim. Tabiki herkesi sev ama en cok beni eminim zatenKimmiş o bakim hah
Sara' ymış tamam
Teşekkür ederim canım kaptanımAfiyet olsun mavi şekerim
sen de benimCanımsın