- 21 Kasım 2013
- 22.887
- 71.660
Ablam Allahın izniyle zincirle bağladım günlüğün kapısına kendimi kolay kolay gitmem artıkÖdümü kopardın mehfoşum
Böyle uzun teşekkür mesajlarıni veda algılıyorum. Çok şükür iyi ki bizimlesin ablasının bitanesi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablam Allahın izniyle zincirle bağladım günlüğün kapısına kendimi kolay kolay gitmem artıkÖdümü kopardın mehfoşum
Böyle uzun teşekkür mesajlarıni veda algılıyorum. Çok şükür iyi ki bizimlesin ablasının bitanesi.
Bence aralikli orucu deneyin ben oyle yaparak nisan ayindan bu yana 14 kilo verdimaksam 5 ten sonra sivi alımı yapmiyor musun kaptanim dur bende gidip bakicam menulerime
Günaydın tesekkur ederizGunaydin butun reklerdeki kadınlar ve ayrıca mavi kadınlar
Mavişler kaptanınız konuşuyor yaklaşın yamacıma
Mavişler haftasonu diyetimize sporumuza dikkat edersek haftaiçi cok rahat devamını getiririz
Ben size layık bir kaptan olmaya çalışarak bugun gıdecegım arkadasıma hamurişi yapmamasını yemek yapmasını rica etimCunkű cuma gün yaşayacagımız galibet her lezzetten önemli
Hedef60kgolmak
@19Temmuzda69um
North River
Kinoalihatun
hazırızzzzzGünaydın kırmızılar hazırmıyiz yeni etaba...
Pazartesiye avantajlarını biz toplamaliyiz... güveniyorum size elimizden geleni yapıyorum adimlarimiz tam menülerimiz eksiksiz olsun
Haziriz kaptanimGunaydin butun reklerdeki kadınlar ve ayrıca mavi kadınlar
Mavişler haftasonu diyetimize sporumuza dikkat edersek haftaiçi cok rahat devamını getiririz
Ben size layık bir kaptan olmaya çalışarak bugun gıdecegım arkadasıma hamurişi yapmamasını yemek yapmasını rica etimCunkű cuma gün yaşayacagımız galibet her lezzetten önemli
Hedef60kgolmak
@19Temmuzda69um
North River
Kinoalihatun
Gunaydin tutkumGünayyyddınnnn
Günaydın kaptanım. Bugün genel olarak hava serinKöye geldim kizlar
Cok soğukmuş burasi
Gunaydin tutkum
Gunaydin butun reklerdeki kadınlar ve ayrıca mavi kadınlar
Hedef60kgolmak
@19Temmuzda69um
North River
Kinoalihatun
Günaydın mavi lokum toşumGünaydınnn mavi kaptannn
Evettt ben de dünden daha az yiyeceğim
Vayyyy harika işte bu
Oraya gidip yalanmaktan iyi
Kaptanın gurban olsun sagaHaziriz kaptanim
CanımsınSana layık olmaya çalışacağım kaptanım
Ayaklarına sağlık