- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Sorma onu kaçırmam çok kötü oldufesang ım ayy 200 bininci mesaj benim diyordun 202 bin gelmiş görünce hatırladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma onu kaçırmam çok kötü oldufesang ım ayy 200 bininci mesaj benim diyordun 202 bin gelmiş görünce hatırladım
Rabbim kalanlara uzun ömür versin başınız sağ olsun cnmYok canım ama en büyük halamdı üzüldük
Ben de balık burcuyumCanım benim cok teşekkür ederim
Adaptasyon sorunu gerçekten yaşamadım. cunkü aylarca ugramama rağmen dün gitmisim gibi sorgusuz sualsiz gunlugun kapılarına acan ve cok guzel karşılayan kıymetli kaptanlarım Zipzip- Cordelia @Elhan ablam eskı arkadaslarım ve şuan yeni tanıştıgım arkadaslarım hiç gitmemişim hissiyatını verdiniz gerçekten Günlüğümüzün enerjisi çok güzel maşallah
Burcumda balık mavişim
Hem balık hem de mavi olaydın tadından yenmez diBen de balık burcuyum
Kaptancım afiyet olsunKahvaltı 11 3o
2 haşlanmış yumurta
1ınce dılım beyaz peynır
Lor peynir
5 zeytin
Salata domates salatalık
Közlenmiş 4 tane yeşil 1tane kırmızı biber
1 avuç fıstık
1 ck tahinpekmez
Ara az sutle neskafe, 1 bardak peynır altı suyu
Akşam
1 tabak kıymalı kabak yemeği
2 kasık ıspanak yemeği
Salata cacık
2,5lt su
Eki Görüntüle 3089016 @zipzip Cordelia
Harikasın canım hoşgeldin tekrarCanım benim cok teşekkür ederim
Adaptasyon sorunu gerçekten yaşamadım. cunkü aylarca ugramama rağmen dün gitmisim gibi sorgusuz sualsiz gunlugun kapılarına acan ve cok guzel karşılayan kıymetli kaptanlarım Zipzip- Cordelia @Elhan ablam eskı arkadaslarım ve şuan yeni tanıştıgım arkadaslarım hiç gitmemişim hissiyatını verdiniz gerçekten Günlüğümüzün enerjisi çok güzel maşallah
Burcumda balık mavişim
Yengecimsi aslan var yen miHem balık hem de mavi olaydın tadından yenmez di
Hehehe nazar degdirmiyim dedimHem balık hem de mavi olaydın tadından yenmez di
Teşekkür ederim balım burcumAfiyet olsun balım
Benim kocam da aslanımsı yengeçYengecimsi aslan var yen mi
AhahaBenim kocam da aslanımsı yengeç
Başlasınnn iyi geceler gülcüğümİyi geceler kızlarcım yeni haftamız başlasın bakalım
Ben mavi takimda mıyım, yanlışlık mı oldu acabaSevgili mavi takımın, azimli, kararlı tuttugunu koparan kızları şimdiden tebrik ediyorum cuma gün yaşayacağımız zafer için
Gercekten cok güçlü bir takım olduk kaybetme ihtimaliz sıfır
Tartının sultanları göriyim sizleri eminim elinizden gelenin en iyisini yapıcaksınız
Hedef60kgolmak
@19Temmuzda69um
@North River
@Kinoalihatun
_ASTRAL_
YaparsinMinii
TamamBakmadım henüz canım doktora gidip ondan sonra bakacağım duruma göre. Bu ara genelde evdeyim okulum yeni bitti canım. Genelde evde yiyorum
Sarı takımdan katıldın canımBen mavi takimda mıyım, yanlışlık mı oldu acaba
Amin inşallah kaptanımKıımızı takım
fesang
@Bar_na
@hllgkchl
@Tutku44
@karamelllim
Cordelia
@DombiliKus
Çıtır hatunlar bu hafta beraberiz...az kalorili bol hareketli olsun haftamız...