- 7 Ağustos 2016
- 4.101
- 14.571
Teşekkür ederimSüpersin kaptanim bende 62.5a kadar çıkmıştım tekrar az yemeye başladım
Harikasın yine
❤
Teşekkür ederim
İyi geceler kaptanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimSüpersin kaptanim bende 62.5a kadar çıkmıştım tekrar az yemeye başladım
Harikasın yine
❤
Teşekkür ederim
İyi geceler kaptanim
Ben dans ettim siz de edin
Ben dans ettim siz de edin
Ne varsa eskilerde var her izleyişte insan mutlu oluyor bıkmıyorBu filmi çok severdim
Enerji veren müzikler ağlarken dinlemeye başlarsan bile dans edesin gelirBen de yerimde koştum açtım
Sarı gűlűmmKaptanım
Ne varsa eskilerde var her izleyişte insan mutlu oluyor bıkmıyor
Enerji veren müzikler ağlarken dinlemeye başlarsan bile dans edesin gelir
Nasıl oldun canım yıpratma kendini mekânı cennet olsunSağolun kızlar
Yok canım ama en büyük halamdı üzüldükNasıl oldun canım yıpratma kendini mekânı cennet olsun
Tabii insan üzülmez mi cnm hayattaki sevdiklerimize uzun ömürler versin RabbimYok canım ama en büyük halamdı üzüldük
Afiyet olsun mavi şirine24 Haziran
Sabah çilek,muz, damak çiklat, sade latte
Ara türk kahvesi
Öğlen çok tahıllı sandviç ekmeğine 1 dilim kaşarlı,acı salçalı tost, limonlu maydanoz, siyah çay ,2 zeytin
Ara uniq2go xxl protein bar, limon sıktığım poşet böğürtlenli çay + yeşil çay
Sade ev pudingi küçük kâse + yer fıstığı
Akşam tavuk haşlama derisiz, 3 kaşık buğday haşlanmış, 100 gr sade activia , patlıcan ve patates fırın 1 servis kaşığı
Ara sade nescafe, 2 ayvalı lokum
2 lt su
Spor 7 dk bölgesel , 38 dk fitness , 10.000 adım
Fitt_anne Zipzip-
Ayyyy ne kadar güzel, motive edici bir konuşma alkışşş kaptanımızaSevgili mavi takımın, azimli, kararlı tuttugunu koparan kızları şimdiden tebrik ediyorum cuma gün yaşayacağımız zafer için
Gercekten cok güçlü bir takım olduk kaybetme ihtimaliz sıfır
Tartının sultanları göriyim sizleri eminim elinizden gelenin en iyisini yapıcaksınız
Hedef60kgolmak
@19Temmuzda69um
North River
Kinoalihatun
_ASTRAL_
YaparsinMinii
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun mavi şirine
Canım benim cok teşekkür ederimAyyyy ne kadar güzel, motive edici bir konuşma alkışşş kaptanımıza
Burcun ne merak ettim çok lider ruhlu ve pozitif,kendinden emin gördüm senı
Bir de burdan hiç kopmamış gibisin anında adaptasyon
Teşekkürler kaptanım
Balım afiyet olsun yeni başladığın için akşam yediğin erişte cok da zarar vermiyeceğini düşünüyorum inşallah amin