- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Tamam cannım süperEki Görüntüle 3088716 telefonumda carsamba gununu bukadar gosteriyo saatimde yuruyus yapmistim 1191 adimda orda gosteriyo ikisini toplayip attim Cordelia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam cannım süperEki Görüntüle 3088716 telefonumda carsamba gununu bukadar gosteriyo saatimde yuruyus yapmistim 1191 adimda orda gosteriyo ikisini toplayip attim Cordelia
Gunaydin guzel eksi tebrik ederim canim
Teşekkür ederim erkenden bildirmek zorunda kaldım. Kızımın dr. Randevusu vardı.Tebrikederim harikasın
Ben de.Adem diye tahmin ediyorum.
Teşekkür ederimHoşgeldin arkadaşım
Zipzip- masterfitteyim mumkunse degilse yesil olabilirim .Günaydın Hayırlı Cumalar
Hangi takımda olmak istediğimizi belirtelim lütfen. Teşekkürler.
Ben Sarı takımdayım bu hafta Kaptanım Zipzip-
@Ayyulduz
İnşallah canım teşekkür ederimCanım dökülen saç için 2-3 ay önce ne olduğuna nal
Zeytin yapı vs bakımına başla
Her gün şampuan kullanma
Stresten uzak dur
2 aya düzelir inşallah
Canim Kankim benim
Günaydın hayırlı cumalar kankim
Hehe yeni kapışma başlasın
Kuzum bugün rezene denesen? Çiğneyince bile iyi geldi
Sabah aç karna zeytinyağı ve ılık su güzel, bende kesin yarayan biri de telvesiyle kahve içmek ve bol bol su , biraz zor ama ince çekilmiş kahve daha iyi
Dombiğim az dombik olmuş yaaa
Dinlen ayol yani gerçek hayattaki işlerine bakGelcem dedim gelemedim
Canım cumartesi adımını attın mı?Offff kaptan olduğum için 8000 adımı bitirmek lazım diye bas bas soylendim...benim Ki şimdi bitti dışarı çıkmadim evdede telefon yanımda olmuyor...mecbur evde yürüdüm ayaklarım koptu koptu...yatmadan menümü yazayım sabahta geçmişe bakayım artık
Sabah 6 bir muz 2 büyük bardak su
Kahvaltı 2 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta
Salatalık yesillik peynir bir çay kaşığı ballı kaymak 1 çay kaşığı kaymak üstü bir tane çilek reçeli
Öğle 14
Bir tabak mantar sote 3 dilim karnıbahar böreği karpuz
Akşam 19.
3 kaşık biber kızartması 2 parça ekmek kabuğu ile 1 kaşık mantar sote 1 kase yoğurtlu kesme makarna kare kare kesilmiş yogurtu bol tanesi azdı
Su 2 litre
Merhaba bitanemmm iyiyimSelam ablacım nasılsın
Günaydın canimGünaydın kızlar bol eksili bir gün olsun inşallah
Günaydın canim hosgeldinGünaydın hayırlı cumalar
Bende 84.60 ile aranıza katıldım herkese bol eksiler
Günaydın BurcumGünaydıın
Günaydın canim başınız sagolsun Allah rahmet eylesinGünaydın kızlar salı günü halam vefat etti kaç gündür oradayız dünde annemde kaldım o yüzden tartılamadım zaten de dikkat edemedim kusurabakmayın
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 72.1
Fark 1.800 gr
Zipzip-
Cordelia
@aypare ackerman