- 21 Kasım 2013
- 22.889
- 71.671
Hoşgeldin arkadaşımGünaydın hayırlı cumalar
Bende 84.60 ile aranıza katıldım herkese bol eksiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin arkadaşımGünaydın hayırlı cumalar
Bende 84.60 ile aranıza katıldım herkese bol eksiler
Haftaya karşılığını alırsın ödem olmuş olabilirsin spor sıcaklarda odeme sebep oluyor cnmVücud kendini korumaya almış aç gezidgim halde vermemişim çok kötüyüm
Yeşil takıma gitmek istiyorum
Zipzip-
tamam kaptancımGünaydın Hayırlı Cumalar
Hangi takımda olmak istediğimizi belirtelim lütfen. Teşekkürler.
Ben Sarı takımdayım bu hafta Kaptanım Zipzip-
Fitt_anne
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim
Teşekkür ederim
Detoks çok işe yarıyor,bunu çok sık yapmamak lazımmış,geçen haftalarda diyetisyenlede konuştuk ta,kendiside söyledi bunu.Teşekkür ederim canım bu hafta detoks yaptım onun etkisi sanırım ama çok iyi geldi motivasyon için
Özelliklede kabak detoksu cok iyi geliyorDetoks çok işe yarıyor,bunu çok sık yapmamak lazımmış,geçen haftalarda diyetisyenlede konuştuk ta,kendiside söyledi bunu.
Nasıl yapıyorsunuz ablacım kabak detoksunuDetoks çok işe yarıyor,bunu çok sık yapmamak lazımmış,geçen haftalarda diyetisyenlede konuştuk ta,kendiside söyledi bunu.
Kolay gelsinDün ben De 12.30 a kadar bir şeyler hazırladım 2 aile misafir gelecek
Hiç spor yapmadim aslındaHaftaya karşılığını alırsın ödem olmuş olabilirsin spor sıcaklarda odeme sebep oluyor cnm
Her eksi candırGeçen Cuma 62.9
Bu cuma 62.6
-300 gr
Çok ugraştım ama sindirim sorunu yaşıyorum günlerdir
Zipzip- HanimKelesimiGetir Cordelia yeşilden devam canım
Ben tatılde almıstım ayvalıkta fazlaca oyuzden hiç bilmiyorum arkadaşım aktardan yada trenyoldan bi baksanPeki nerden alabilirim canım bildiğin güvenilir bir yer var mı
Aynn canm da bir süre hızlanmam lazım sonrasında denge programı yapacam ben deDetoks çok işe yarıyor,bunu çok sık yapmamak lazımmış,geçen haftalarda diyetisyenlede konuştuk ta,kendiside söyledi bunu.
Kayfelerin biri sana biri banaGünaydın kızlarrr
Cuma 89.3
Bugün 89
Foto çekemedim. Hızlı çıkmam gerekiyordu. Kağıdı da hazırlamamışım.
Eki Görüntüle 3088623
UuuuuKilo Bildirimi
Geçen hafta:89,1
Bugün:88,7Eki Görüntüle 3088638
Cordelia Zipzip-
Sarı takımda devam etmek istiyorum
Olsun canım tam dikkat etmek için 60 ı görmen gerekiyodu belki iyi yanından bakalımNe diyeceğimi bilemiyorum ama hakettim yani bu sonucu
cordelia yı etiketler misin canım. Bir de Resim atabilir misin?Yogunluktan dolayi smdi yaziyorum iki gunumu kusurabakmayin lutfen
22.06.2022
Sabah kahvalti yok
Oglen 13de 4 kasik bulgur ve 3 kofte ayran gunu kapattim
Sade soda
3 litre su
9500 adim