- 20 Mart 2008
- 140.553
- 210.557
- 60
Annenler gittiler demi oradalar şimdi,kalacakmısın uzun süre.Yaa cok gecmis olsun canim
Iyiym canim sen nasilsin daha iyisindir insallah
Cumartesi sabah gidecegiz bir aksilik çıkmazsa
Günaydın canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annenler gittiler demi oradalar şimdi,kalacakmısın uzun süre.Yaa cok gecmis olsun canim
Günaydın canim
İyim kuzum öyle bı yorgunluk modu :)Nolmuş minoşuma
Bayram sonrasi döneceğim galiba canim ama belli değil ne kadar kalacağımKoye mi gidiyorsun kaptanim kalacak misin biraz. Kislik hazirligina erken daha ama
Annemler 1 mayıstan beri ordalar abla kardeşimin okulu bitiyor yapılacak isler var o yuzden gidecegizAnnenler gittiler demi oradalar şimdi,kalacakmısın uzun süre.
Gecen hafta 3 kilo verdin canim durmasi cok normalBen sabitiim kizlar bu hafta niye hiç gitmemiş anlamadım gcen hafta çok verddim diye mi acaba
Neyse artık diğer haftaya insanlahGecen hafta 3 kilo verdin canim durmasi cok normal
Gider gider canim yediklerini cok azaltma ama gun icinde cok hareketliysen halsiz kalirsinNeyse artık diğer haftaya insanlah
Olsun kuzum senin içine bir dinlenme olur en azından keyfini çıkar güzelceneBayram sonrasi döneceğim galiba canim ama belli değil ne kadar kalacağım
Eriste yapacakmisiz
Tarhana yapilmaz galiba bu sene
peyniri yaptilar
sebze ve meyveler daha cikmadi zaten
Annemler 1 mayıstan beri ordalar abla kardeşimin okulu bitiyor yapılacak isler var o yuzden gidecegiz
Geçen hafta ciddi bir kilo verdin,duraklama olmuş gayet normal bir durum.Ben sabitiim kizlar bu hafta niye hiç gitmemiş anlamadım gcen hafta çok verddim diye mi acaba
Teşekkür ederim ablacimOlsun kuzum senin içine bir dinlenme olur en azından keyfini çıkar güzelcene
Yok böyle kollarım bacaklarım döküldü resmen parol le geçti ablacımSporda yapıyorsan kas ağrısı ondanda olabilir,insin göbüşler hemen kahveyi içiyorsun demi tarçınlı olanı
Gene dikkat et yediklerinede mideni yorma sakın.
Teşekkür ederim ☺ bugün çok daha iyiyim canımYaa cok gecmis olsun canim
Günaydın canim
Çok yorma kendini o zaman,bende öyle oluyordum uzun süredir sporu bıraktım sırt ağrılarım çok zorladı.Yok böyle kollarım bacaklarım döküldü resmen parol le geçti ablacım
Aynen çok hafif besleniyorum
Türk kahvemi içicem şimdi
Rğca ederim kuzum dineln sende birazTeşekkür ederim ablacim
Teşekkürler eppekim aynen bugün çok iyiyim şükürGecmis olsum cheesecakekim sabah sabah enerjiksin ama masallah
TamamÇok yorma kendini o zaman,bende öyle oluyordum uzun süredir sporu bıraktım sırt ağrılarım çok zorladı.
Yarasu-ın afyetler olsun
Rğca ederim kuzum dineln sende biraz
Teşekkür ederim kaptanımTeşekkürler kaptanım sağol
Afiyetler olsun
Mutlaka bende alacağım zaten,bünyede müsait buna su içsem yarayan tipdeyim bende,artık mide küçüldü herhalde az bir fazla kaçsa şişiyorum hemen.
Berabercene vereceğiz çıtırım tatil benim içinde çok süper olacak,eylüde kısmetse orada olacağız gene tatil için
Afiyetler olsun şiracım
Afiyetler olsun
Geöecek zeynepcim gözünü yorma sakın olurmu
Afiyetler olsun,sende ben gibi bu aralar az yiyorsun.
Amin inşallah ablacım , teşekkür ederimŞiracım gözün aydın olsun,sağlıcakla kucağına alırsın inşallah çok sevindim şimdiden hayırlı uğurlu bir evlat olsun
Günaydın kuzum
Günaydınlar