- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Günaydın kaptanimGünaydın.....bir mübarek Perşembeye daha kavuştuk....bugün sıkıyoruz ipleri kaçamak yok...mavi takım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kaptanimGünaydın.....bir mübarek Perşembeye daha kavuştuk....bugün sıkıyoruz ipleri kaçamak yok...mavi takım
Yaş aldıkça daha çok bağlanıyorum seviyorum memleketimi ben de .Ne kadar Kalabalık olsa da kendine has bi sakinliği huzuru var sankiBende Ankara'lıyım doğma büyüme,özledim varya
Amin arkadaşımgünaydın kızlar hepimize mutlu günler Allah hepimizi her zaman iyilerle karşılaştırsın çok amin
Çok teşekkürler saracım sağol,aslında 1 hafta daha kalacaktımda,salı günü gidiyorum o yüzden erken mezuniyet oldu.hayırlı olsun mezuniyetin canım darısı başımıza bir daha hiç kilo problemin olmasın hep sağlıklı hep istediğin kiloda hep fit bir hayatın olsun
Sağol canım teşekkrler.hmmm çok severim ellerine sağlık
Aynen görüntü bile muhteşem oluyor.evet çok uzamayacak sonrasında gökkuşağı çıkacak muhteşem olur
Önceden daha sakindide şimdi trafik bile çok arttı orada,özledim bende .Yaş aldıkça daha çok bağlanıyorum seviyorum memleketimi ben de .Ne kadar Kalabalık olsa da kendine has bi sakinliği huzuru var sanki
3 gündür iyi diyet yapıyorum da gaza geldimEn güzeli aslında sabah saatlerinde yürümek,dediğin gbi kalabalıkta olur şimdi orası.
Aaaa hiç bahsetmedi haberimiz bile olmadı hiç,keşke söylseydi,kırılan o dişi çeker doktor artık.
Aynen eküricim bugün çorba günü ilan edelim
İyiyim canısı sağo,sen nasılsın
Yarın nolcak bakalım kara cuma geliyor sjksjksjksjk
Nasılsın kuşumGünaydın canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir,şimdi iyisin demi3 gündür iyi diyet yapıyorum da gaza geldim
İyiyim salı günü bi rahatsızlık geçirdim ama tamamen geçti çok şükür
Çok iyiyim ablacım diyet yapmak da çok iyi geldi gitsin toksinler gelsin sağlıklarrGeçmiş olsun umarım önemli bişey değildir,şimdi iyisin demi
Teşekkür ederim kaptanımGünaydın canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Sporda yapıyorsan kas ağrısı ondanda olabilir,insin göbüşler hemen kahveyi içiyorsun demi tarçınlı olanıÇok iyiyim ablacım diyet yapmak da çok iyi geldi gitsin toksinler gelsin sağlıklarr
Mide bağırsak sistemi üşütme + kas ağrısı vardı salı günü
Dün daha iyiydim bugün çok iyi göbüşün inmesini görmek de ayrı keyif
Yürüyüş daha iyi geliyor bende de kondisyon bisikleti var ona o kadar çok binmiyorum ama diğer kilo verişimde kondisyonla vermiştim yılların emektarı evi salona çevirmeme az kaldı benim de ona rağmen hala ayyuuu gibiyimTatlım bantim yok eliptik almıştım nevresim kurutmalık yaptı yıllarca hakkını yiyemem, binmeyince sattık. Eşime söylesem k.......yla güler bana.
Eliptik cok iyi gelmisti bana. Yuruyus bandi diz agrisi yapinca sattim . Eliptigi hamile kalinca yer acilsin diye . Simdi aklimda antin kuntin aletler var yeni yeni neler cikmis neler ama ates pahasi leslie yapsam sukredecek vaziyetteyken gonlum hep olmayacak islerdeTatlım bantim yok eliptik almıştım nevresim kurutmalık yaptı yıllarca hakkını yiyemem, binmeyince sattık. Eşime söylesem k.......yla güler bana.
Yaa cok gecmis olsun canim3 gündür iyi diyet yapıyorum da gaza geldim
İyiyim salı günü bi rahatsızlık geçirdim ama tamamen geçti çok şükür
Iyiym canim sen nasilsin daha iyisindir insallahNasılsın kuşum
Köye gidiş ne zaman
Günaydın canimGunaydin
Vki ne oyle tatlim valla masallah mezuniyetini kutluyorumYeşil takımım yarın son gün dikkat ediyoruz gene,bol eksili bir günümüz olsun inşallah
Yarın kaptanlığım bitiyor mezun oluyorum,darısı hepinize olsun sevgili arkadaşlarım
Gecmis olsum cheesecakekim sabah sabah enerjiksin ama masallahNasılsın kuşum
Köye gidiş ne zaman
Koye mi gidiyorsun kaptanim kalacak misin biraz. Kislik hazirligina erken daha amaYaa cok gecmis olsun canim
Iyiym canim sen nasilsin daha iyisindir insallah
Cumartesi sabah gidecegiz bir aksilik çıkmazsa
Günaydın canim
Sağol canım benim,yarın bir tık daha düşürürsem süper olacak,darısı hepinize olsun inşallahVki ne oyle tatlim valla masallah mezuniyetini kutluyorum