- 20 Mart 2008
- 140.521
- 210.409
- 60
O kadarını bende sevmem,yaz yağmuru olur ya o hoşuma gidiyor sadece .sürekli yağınca ve hava hep kapalı olunca insanın moralide bozuluyor ve yağmurun bereket olduğunu unutuyosun bile canım
Günaydınlar saracımgünaydın kızlar hepimize mutlu günler Allah hepimizi her zaman iyilerle karşılaştırsın çok amin
Günaydın canimgünaydın kızlar hepimize mutlu günler Allah hepimizi her zaman iyilerle karşılaştırsın çok amin
Günaydın canimGünaydın kızlarşeytanın bacağını kırdım şükür kalktım kahvemi içtim yürüyüşümü yapıyorum şuan Eki Görüntüle 3088100
Günaydınlar ne güzel yürüme parkuru öyle.Günaydın kızlarşeytanın bacağını kırdım şükür kalktım kahvemi içtim yürüyüşümü yapıyorum şuan Eki Görüntüle 3088100
Sapol kuzum teşekkürlerAfiyet olsun kaptanim
Ben de çok seviyorum deniz manzaramız olmAsa da Ankaranın manzarasında fena değilGünaydınlar ne güzel yürüme parkuru öyle.
Sapol kuzum teşekkürler
Günaydın cnm bi çayını alırım
MuhteşemsinGünaydın kızlarşeytanın bacağını kırdım şükür kalktım kahvemi içtim yürüyüşümü yapıyorum şuan Eki Görüntüle 3088100
Bende Ankara'lıyım doğma büyüme,özledim varyaBen de çok seviyorum deniz manzaramız olmAsa da Ankaranın manzarasında fena değil
GünaydınlarGünaydın kızlar
Bende çorba yapayım bugün,sabah erken yada akşam serinlikte başkada olmaz zaten.Migiye özendim bir çorba da ben kaynatayim.
Yazın sıcak kışın yağmurlu ben ne zaman yürüyeceğim.millet şeytanin bacağını kirmiş havasını atıyor.
Abla sırf onun için bant aldım ben hatta 0 değil 2.el aldım şimdi saatin önemi olmadan yürüyebiliyorum eğer imkanın varsa 2el alabilirsin millet alıp alıp binmiyor zaten kilo verince benimkinin de olacağı oMigiye özendim bir çorba da ben kaynatayim.
Yazın sıcak kışın yağmurlu ben ne zaman yürüyeceğim.millet şeytanin bacağını kirmiş havasını atıyor.