Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canim
Günaydın kordişim. Hepimiz için güzel bir gün olsun.Günaydın mutlu bir gün dilerim
Teşekkür ederim güzel annem. darısı başına olsun inşallah.@She-Raa canım bebiş netleşmiş sanırım rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah sağlıcakla gelsin kuzum
Elhan canım emekliliğin hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallah çok öpüyorum
@Zeynep_Nihal geçmiş olsun tatlım benim
Günaydın kuzumGünaydın canim
Günaydın kaptanim
Günaydın kaptanim
Afiyet olsun canim
Bu ara cok aktifte degilsin canim bir sorun yoktur insallah
pandemide yapamadığı bu sene yapıyolar çogu... hele görümcemin kankasi evleniyor 1 temmuzda.. sonra her hafta düğün. bide abimin kızı gelecek 1 ay babasinda duracak.. bayramlarda da var.. bide 1 hafta izine çikicam inş.. temmuzda fulll doluyum..Bu yaz düğün patlaması olacak zaten bizdede çok var ya hiç sorma en önemlisi de bitanecik dayı kızım Ağustos sonu allahtan ona bi heveslendim güzel susleneyim kilo vereyim diye
Günaydınlarr çayın güzelliğide gel beni iç diyor yani
İç gitsin çorbayıBişey olmadi ama ben sevmiyom uzun uzun anlatmaya anlattıgım şey çorba oluyo
Var bir derdi migiminİç gitsin çorbayı
Çok sağ ol bitanem sağlıkla geçsin günlerimiz inşallah. Tatile girince pek bir şey anlamadım emeklilikten sanırım Eylül'de hissedeceğim huzuruSağol canım benim rabbim beterinden korusun hepimizi
Sağol ablam.galiba mikrop kapmış.gecmez ise gidicem ablam bu arada emekli olmuşsun.sayfada gezinirken gördüm.hayirli uğurlu olsun.rabbim emekliliğini sağlıkla huzurla geçirtsin inşallah
İyiyim abla çok teşekkür ederim.dinlendikce geçecek inşallah
İnşallah canım
Ay yok ablacım biraz koptum gelirim kendime inşallah düşünmen yeter :)Kuzum ne oldu sana üzgünmüsün canını sıkan bişey mi var yoksa,anlatmak istersen dinleriz .
geçmiş olsun canım dikkat et kendineGünaydın gençler bayadir yoktum.herkes iyidir inşallah bana gelecek olursak yoğunluk ne azalıyor ne çoğalıyor.birde okul tatil olunca sanki işler hep çoğaldı piknikte kızımla top oynarken sağ bileğimde ki damarı patlattım ve kolum gitti oynatirken acı ve yanma oluyor baya da şişti.sol gözümde bir şey çıktı ne olduğunu bilmiyorum diyet ise eh işte devam ediyor yarışmada ki arkadaşlara başarılar diliyorum
Dikkat et kendine olurmu,olur böyledurumlar toparlarsın hemenAy yok ablacım biraz koptum gelirim kendime inşallah düşünmen yeter :)
sağol canım benimKolay gelsin saracim
Yok yok kuzum şükür dengem şaştı biraz toparlarim:)Günaydın canim
Günaydın kaptanim
Günaydın kaptanim
Afiyet olsun canim
Bu ara cok aktifte degilsin canim bir sorun yoktur insallah
Çorba uzmanligi yolunda ilerliyorVar bir derdi migimin
Iyi olmana sevindim canimYok yok kuzum şükür dengem şaştı biraz toparlarim:)
Arada kaçırıyor dengeyi hocamÇorba uzmanligi yolunda ilerliyor
Sebzeye yogunlaşsa daha iyi olacak gibi
sürekli yağınca ve hava hep kapalı olunca insanın moralide bozuluyor ve yağmurun bereket olduğunu unutuyosun bile canımYağmur berekettir gerçide,fazlasıda zarar verebiliyor artık,yazı bende çok severim şortum parmak arası terliğim ayrılmaz ikilim olur hep.
Sağol kuzum denk geldi sadece