- 16 Mart 2008
- 45.443
- 220.775
Tahmin ettim olsun düğünleri atlat hayırlısıyla. 75' i geçme yeter. Kendini de kötü hissedip bırakma. Hepimizin hayatında inişler çıkışlar oluyor.Evet1 temmuzdan itibaren her hafta dügünler var akrabalar dügünü abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahmin ettim olsun düğünleri atlat hayırlısıyla. 75' i geçme yeter. Kendini de kötü hissedip bırakma. Hepimizin hayatında inişler çıkışlar oluyor.Evet1 temmuzdan itibaren her hafta dügünler var akrabalar dügünü abla
Gayet güzel anlatmişsin. Bilmediğim bir şey mi oldu.Ben hiç bi zaman doğru düzgün derdimi anlatamayacagim... anlattığımda herşey çorba oluyor...ve karışıyor ortalıkta Boşver
Görmemiş olabilirim hatırlayamadım ama geçen hafta oğlum ameliyat oldu evdeyim çocukla ilgileniyorum bu hafta daha iyi de ben de biraz rahatladım hemen gruba sarıldım yoksa kendimi sınırlamak zor oluyor burda düzenli menü spor takibi yapmış oluyorum valla işte herkesin hayatında biseyler oluyor tabiki yoksa yapmam hayatta emin olun es gecmem yani gorupÇok teşekkür ederim karamellim. Geçen gün espri yaptım aslında seninle konuşmak için laf attım cevap gelmeyince ya da ben mi görmedim emin değilim bu kız beni cok tanımıyor kırdım mi acaba diye düşündüm. Neyse boşuna endişelenmişim. Keyifli bir akşam diliyor ve öpüyorum canım.
Bu yaz düğün patlaması olacak zaten bizdede çok var ya hiç sorma en önemlisi de bitanecik dayı kızım Ağustos sonu allahtan ona bi heveslendim güzel susleneyim kilo vereyim diyeEvet1 temmuzdan itibaren her hafta dügünler var akrabalar dügünü abla
Ciddi mi şaka mı?
Ciddi tatlımCiddi mi şaka mı?
Destekliyor muydun? Ben bu sene kimseyi sevemedim.Ciddi tatlım
Geçen sezon çok tatlıydı ama bu sezon tam kendi değildi sığındı başkalarına filanDestekliyor muydun? Ben bu sene kimseyi sevemedim.
İyi geceler kaptancımIyi geceler kizlar
+1000000000000Destekliyor muydun? Ben bu sene kimseyi sevemedim.
Vayyy. Berkan bu sezon Atakan etkisinde kaldı. Gerçek kendisi olamadı.Geçen sezon çok tatlıydı ama bu sezon tam kendi değildi sığındı başkalarına filan
Ayşe de geçen sezon daha güçlüydü ama bi tek o kaldı içimden kalması geçen
Kim alacak sence?Vayyy. Berkan bu sezon Atakan etkisinde kaldı. Gerçek kendisi olamadı.
İnşaallahBu yaz düğün patlaması olacak zaten bizdede çok var ya hiç sorma en önemlisi de bitanecik dayı kızım Ağustos sonu allahtan ona bi heveslendim güzel susleneyim kilo vereyim diye
Kesinlikle...Huniyi çocukla beraber doğumhanede hediye etmeliler… Rabbim sıkıntılarını göstermesin
Hayırlı uğurlu olsun...sağlıkla kucağına al....Dünkü verdiğim kan sonucunu bugün aldım. 5 haftalık gebelik varmış, bir sorun yokmuş şükür