Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyidir tatlım evdeyim çocuklar tepemde çok güzel tatildeyiz huni takip gezecem yakında....sen nasılsın ..hazır mısın cumayakaptanım naber
Afiyet olsun canimŞimdik önce dünün eksik bildirimlerini bildireyim,
21 Haziran Salı menüler
Sabah 10.00
1 yumurta, 2 yk yulaf unu ile krep,
2 kk peynir, 3 kiraz domates, 1 salatalık.
Öğlen 13.30
1 bardak çorba,
100 grlık yoğurt.
Akşam 18.00
1 porsiyon çöp şiş, salata
Amaaa gece canım çok tatlı istedi, regle karşı koyamadım
saat 21.00
3 yk yulaf, yarım bardak süt ve 2 tk bal ile lapa.
Su:3lt S sulisim Zipzip-
21 haziran adımlar
Eki Görüntüle 3087955
Adım sayısı:14.309 Cordelia
Huniyi çocukla beraber doğumhanede hediye etmeliler… Rabbim sıkıntılarını göstermesinİyidir tatlım evdeyim çocuklar tepemde çok güzel tatildeyiz huni takip gezecem yakında....sen nasılsın ..hazır mısın cumaya
Afiyet olsun canim
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Salatalık
1 dilim peynir
Ara
3 kayısı yedim çok şişkinim geçmiyorrr
Akşam
3 yk makarna
Tavuk sote
Salata
Ara 5 badem 3 kaju
30 dk egzersiz
Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir
22 Haziran 2022
sabah
peynir, zeytin, domates, kapya biber, 1 tk pekmez, simit
öğlen
kıymalı sebze yemeği
1,5 dilim ekmek
çorba
2 yk yoğurt
ara
yulaf bar
akşam
1,5 kase sulu köfte
2 dilim ekmek
salata
çikolata
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Şimdik önce dünün eksik bildirimlerini bildireyim,
21 Haziran Salı menüler
Sabah 10.00
1 yumurta, 2 yk yulaf unu ile krep,
2 kk peynir, 3 kiraz domates, 1 salatalık.
Öğlen 13.30
1 bardak çorba,
100 grlık yoğurt.
Akşam 18.00
1 porsiyon çöp şiş, salata
Amaaa gece canım çok tatlı istedi, regle karşı koyamadım
saat 21.00
3 yk yulaf, yarım bardak süt ve 2 tk bal ile lapa.
Su:3lt S sulisim Zipzip-
21 haziran adımlar
Eki Görüntüle 3087955
Adım sayısı:14.309 Cordelia
Alınıyor canım ama pişman değilim arkadaşlarla ailemle gönlümce eğlendim biraz dişimi sikacagim olsun o kadar. Sen de bu şekilde düşün. Alacağın kilolardan korkma boyuna göre çok çok iyi durumdasın. Gelince birlikte veririz sağlık olsun harika bir tatil gecirmeni dilerim.O kilo alınıyor gene demi hocam,korumak önemli aslında,verirsin canımcım merak etme bide tam yaz mevsimi şimdi gider nasılsa pastelcimde gayet güzel kilo verdi.
Salı günü gidecem kzıımın yanına kesin 2-3 alır gelirim gene tantuniler ciğerler kebablar beni bekliyor nasılsa,dönüşte ne etcem bilmiyorum gene takıma girecem zaten
10.000 adım yukarısı bence harika ben de bugün 12.300 adım attım. Senin gibi her gün 10.000 atsam süper olurben de yeşil takımdayım ama hergün 10000 adım ya da yukarısı yaptım. ama yedim
Yoğunluğun geçsin gel kurtuluşun yok migi.Seni 60' larda göreceğiz azmini sakın yitirme bir de kendini çok bırakma. Sağlığını kaybetme gerisi kolay. Düğün falan mı var ?selamlarrr:)
Zipzip- masterfite ara vericem yoğunum... yapılacak çok iş çıktı diyete müsait degilim cuma katılamayacagim... bilginiz olsun. ama ipli/ipsiz atlama sporu perşembe kadar devam edicem. :)
Çok teşekkür ederim simaycim. Dileklerin hepimiz için olsun bitanemElhan Abla hayırlı olsun emekliligin Rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin bolca tadını çıkar
İkinci anneliğin hayırlı olsun bitanem .Dünkü verdiğim kan sonucunu bugün aldım. 5 haftalık gebelik varmış, bir sorun yokmuş şükür
Evet1 temmuzdan itibaren her hafta dügünler var akrabalar dügünü ablaYoğunluğun geçsin gel kurtuluşun yok migi.Seni 60' larda göreceğiz azmini sakın yitirme bir de kendini çok bırakma. Sağlığını kaybetme gerisi kolay. Düğün falan mı var ?
Çok teşekkür ederim karamellim. Geçen gün espri yaptım aslında seninle konuşmak için laf attım cevap gelmeyince ya da ben mi görmedim emin değilim bu kız beni cok tanımıyor kırdım mi acaba diye düşündüm. Neyse boşuna endişelenmişim. Keyifli bir akşam diliyor ve öpüyorum canım.Ooo maşallah elhan abla hayırlı olsun gözün aydın darısı biz emekçilerin başına
Ne oldu canım ben çok bakamadım gün içinde sıkıntı yok inşallah kendini ve işlerini ayarladiginda gelirsin nasılsa
Ooo çok sert
Gel canım kolay gelsin gün içinde bende çok aktif olamıyorum ise güce çocuğa karışıp.gidoyor vakit
Teşekkür ederim ablacım, Allah razı olsunİkinci anneliğin hayırlı olsun bitanem .
Evet öyleymiş ya yeni gördüm. Ben başta onu tutuyor gibiydim ama sonra soğudum o yüzden ona da üzülmedim