Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gönlü güzel naif zarif cordelia seni görmekte çok güzelAyy seni görmek ne güzel. Her şey yolunda kuzum. Verirsin kiloları dert etme. Nerelerdesin neler yapıyorsun canım.
Elhan applamm ben geldim ve Özdemir Asaf bu şiiri ile bunu taçlandırmak istiyorumKordi şiiiiiiiiiiimmm
Prfiline iyce gırdım baktım ben yokken 50 kıloları gormuşssun sanki pek formunda görünüyorsun ablacığımNapiyoruz
Tabi ki su içiyoruz
İlk afiyet olsunumu sana diyim20 Haziran 2022
sabah 09.15
peynirli omlet (2 tk yulaf unu var)
domates
öğlen 12.15
zeytinyağlı sebze yemeği
1 servis kaşığı pilav
ara 16.30
4 küçük kuru kayısı
ara 18.30
10 kaju fıstığı
akşam 19.30
etli patlıcan yemeği
1 servis kaşığı basmati pilav
cacık
yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- @HanimKelesimiGetir
hoşgeldin canım çok şükür iyiyim. buraya başlayalı 8 kilodan fazla vermiştim. sonra yavaş yavaş hepsini geri aldım. 89 kiloya çıktım yavaş yavaş beslenmemi düzene sokmaya çalışıyorum.İlk afiyet olsunumu sana diyim
Naber nasıl gidiyor cnm kaç kılolardasın
Ben de onu öperim. İnşallah ben de yavru kedileri sahiplendiririm.Gönlü güzel naif zarif cordelia seni görmekte çok güzel
Elhamdülillah bi değişiklik yok hayatımda hersey yolunda gorusmeyeli sadece evde azlıkmışız gibi birde kedi sahplendik 1 Oglum var adı taliska ellerınden oper teyzesi
hoşgeldinnAhh ne kadar sisko olmusum da haberim yokmus. Giy cikar giy cikar yaz geldi insan kendinw kıyafet yakistiramiyor .66 da topluyum ama giyinip çıkıp gidiyordum ders oldu kurkcu dukkanina döndüm
Evet kraliiiiiiçeeeemmmm.Kordi şiiiiiiiiiiimmm
Hoş geldin kadınım benim hoş geldinElhan applamm ben geldim ve Özdemir Asaf bu şiiri ile bunu taçlandırmak istiyorum
GELDİM
Beni çağırmadınız,kalkıp ben kendim geldim.
Uzaklardan size bir haber getirdim geldim.
Bıraktıklarınızdan,unuttuklarınızdan,
Sımsıcak-anılası günler getirdim geldim.
Gömütleri andıran yapılarınızdaki
Yaşantılarınıza evler getirdim geldim.
Tek tek,ayrık-soluyan bitkiseller yerine
Yüzyüze dönük,gülen sizler getirdim geldim.
Solarken suladığım,koparken bağladığım,
Ölürken canlandığım sözler getirdim geldim..
Özlem gideriyorum bebemmmEvet kraliiiiiiçeeeemmmm.
Oyalanip duruyordum tatlım. öyle bir zamanda geldin ki acayip motiveyim bugün. Bütün kaçamakları bitirdim şu andan itibaren yeni bir sayfa açıyorum hayatımda. Profilime bakman beni nasıl sevindirdi anlatamam uzaktan formda gibi görünüyorum işin aslı öyle değil tekrar kilo aldım ama 60-65 arası çok kilolu gorunmeme gibi bir avantajim var. Allah vergisiPrfiline iyce gırdım baktım ben yokken 50 kıloları gormuşssun sanki pek formunda görünüyorsun ablacığım
HoşgeldinGönlü güzel naif zarif cordelia seni görmekte çok güzel
Elhamdülillah bi değişiklik yok hayatımda hersey yolunda gorusmeyeli sadece evde azlıkmışız gibi birde kedi sahplendik 1 Oglum var adı taliska ellerınden oper teyzesi
Bende yokOlmayan mi var?
Sabah tartindim ama 79.8 hemen nasıl kay geri alıyorum hareket bırakıp dikkat etmezsem tabi inşallah cumaya 78 lerlw gelirim kaptanımLavinia_98
S sulisim
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotografli ve nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
Elhan
@North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@Kmsl Hnd
@busra ytez
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
sara_28
@menekse_kokusu