Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
Bu kız yine kayıp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kız yine kayıp
dua et bizim kızların bazıları 5. takımdaymış oraya da gidip çene yapıyorum yoksaaa sana fazladan okunacak 5-10 sayfa çıkardıııııKudurdunuz mu be ne cok konusmussunuz 1.etaptan baslayacagiz yarin kilomu bildirsek napsak 2 gundur yiyorum bugun kalanlari annemw goturdum yoksa +3 olacagim
Aynen canim vardir gene bir sebebiBu kız yine kayıp
ayy ne güzellll kız baharım darısı hepimizin başına inşallah herkesin ailesinden birileri böyle güzel şeyler söyler bizde duyarız yani bu tarz sözleri amin amin amiiiinnnnnSanirsam galiba annem cok ovdu basen filan kalmamis demek ki yapi degil kiloymus dedi daha yemiycem söz cok hosuma gitti :)
Senin kizlar abla onlar bizim kizlar degil benim icin bizim kizlr burda yanina da yeni kizlar eklendi bizim oldular (cok sukur)dua et bizim kızların bazıları 5. takımdaymış oraya da gidip çene yapıyorum yoksaaa sana fazladan okunacak 5-10 sayfa çıkardııııı
Insallah abla kilo herkese dert vallaayy ne güzellll kız baharım darısı hepimizin başına inşallah herkesin ailesinden birileri böyle güzel şeyler söyler bizde duyarız yani bu tarz sözleri amin amin amiiiinnnnn
ama onları da seviyim yaaa ne yapayım kalbim onları da özlemiş :))Senin kizlar abla onlar bizim kizlar degil benim icin bizim kizlr burda yanina da yeni kizlar eklendi bizim oldular (cok sukur)
hay maşallahhhhhh muhteşemmmm harikaaa şahaneeeee çok mutlu oldum yaa , hem de heveslendim vallaİlk öncesi sonrası benden.
Öncesi 93 kg. Sonrası 60 kg.
Abla biliyosun ordan kötü ayrıldık özellikle Zuhal ablama yapılan haksızlığa göz yumulması bizi de üzdüama onları da seviyim yaaa ne yapayım kalbim onları da özlemiş :))
hep diyorum ama zühalim sen askrhpozitif üçünüzün yeri ayrı ilk göz ağrılarım ilk kalp atışlarımsınız
şimdi ben buradaki herkesi de seviyorum ben de bir bozuklu mu var acaba herkesi cidden seviyorum ama
Beni unutmayınGuzel fikir canim
Yarin sabah kelebek ve cicekleri belirleyelim
Hadi ya kac kişi alttaMisafirlerimiz çok bugece
İdolümsünİlk öncesi sonrası benden.
Öncesi 93 kg. Sonrası 60 kg.
26 kisiye düşmüş taaaaa eskilerden bile varHadi ya kac kişi altta
ayy deme yaa bak şimdi hatırladım o gün bir geldim ooff ortalık karışmıştı , neyse hepsi geçti gitti şükür iletişim bir birini anlamak ne kadar önemli bir kez daha anlamıştımAbla biliyosun ordan kötü ayrıldık özellikle Zuhal ablama yapılan haksızlığa göz yumulması bizi de üzdü
3 mesaj yazdım 15 sayfa okudum hala 5 sayfa daha okudumSen konuşmadın bahar konuşmadı kim konuştu bu kadar
Bdv ye açtıysa herkes gelir kız bizim derdimizde kilo işteKaptan gunlugu yanlis yere mi actin altta cikan benzer konular hep bdv