- 7 Ağustos 2016
- 4.052
- 14.220
O gelmez de ben kek vereyim de biz kazanalım ay dur bi dkAyyy cissss no no olmaz @nehir6161alma yeme ciss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O gelmez de ben kek vereyim de biz kazanalım ay dur bi dkAyyy cissss no no olmaz @nehir6161alma yeme ciss
Etsin bence kaptanımPeki tarti resmi devam etsin mi
Biz kim çiçeklermiO gelmez de ben kek vereyim de biz kazanalım ay dur bi dk
Evet tuttum bunuBence şöyle yapabiliriz. Her hafta en çok kilo veren bir kişi kaptan olsun. İstediği 3 kişiyi seçme hakkı olsun. Falan.kiran kırana mücadele olsun.
Bu hafta için önceki hafta gibi çiçekler kelebekler olsun. Çıkanlar girenler belirlensin. Sonraki haftalarda değişiklik yaparız. Zipzip- E Elif_Eylul
Sen kaptansın sıkıntı yok seni göndermeyizBen kendim geçerim. Zahmet etmeyin.
Salata yogurt nane karıştırıp yedimDur bakam hele bi cuma gelsin o zman gösterecez biz de mi kaptanım Cordelia
Meyve de ye yanına bişey olmaz metabolizma da çalışsın yemezsen çalışmaz
Sagolasin cnm
Sen kaptansın sıkıntı yok seni göndermeyiz
Tamam burdan devam etE Elif_Eylul Yarın sabah burdan başlarız canım hiç bakamadım çok konuşmayın şimdiden 14 safya geçmiş var
Tabi ki neden etmesin ki? Tartidan korksak diyet yapmayızPeki tarti resmi devam etsin mi
Tarti benden korkuyodur eminimTabi ki neden etmesin ki? Tartidan korksak diyet yapmayız
Ayda bir olabilir Daha çok motivasyon olur bencePeki tarti resmi devam etsin mi
Ayda bir olursa kizlari toparlayamayız benceAyda bir olabilir Daha çok motivasyon olur bence
Ayda bir tartı resmi mi olsun? Ayda bir kez mi resim atalım.Ayda bir olabilir Daha çok motivasyon olur bence
Benim tartı her gün diyordur bir veremedi gitti diyeTarti benden korkuyodur eminim
Yinemi su sisman geldi diye hahaha
EvetAyda bir tartı resmi mi olsun? Ayda bir kez mi resim atalım.
Kız sadece perşembe diyet yapıyoruz.ayda bir tartı olursa sadece ayın 29. Günü diyet olur. Herkes +4 kg.