- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Zipzip- ve E Elif_Eylul düve düve zayıflattı beni. 5 kg. Gözyaşından gitti.hay maşallahhhhhh muhteşemmmm harikaaa şahaneeeee çok mutlu oldum yaa , hem de heveslendim valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zipzip- ve E Elif_Eylul düve düve zayıflattı beni. 5 kg. Gözyaşından gitti.hay maşallahhhhhh muhteşemmmm harikaaa şahaneeeee çok mutlu oldum yaa , hem de heveslendim valla
Sildim canim selam verme gerek yokGörünce selam vermeyi düşündüm sonra tanımaz beni dedim sildim zaten etiketi. Sende duruyor E Elif_Eylul
Free takımda olur.şimdi kızlar anladığım 2 gurup olacak kelebekler ve çiçekler değil mi
peki ben tarafsız üzerine kelebek konan çiçek açan kaktüs olsam olur muuu
pazartesi kontrol tartısı yine olacak değil mi
ayy beni de dövsünler diycem de iç güdüsel yakın savunma tekniklerim devreye girer ben en iyisi gülerek 10 kilo vereyim gariii
ooh ohhh en sevdiğim hep sevdiğim free olmak :))Free takımda olur.
O zaman herkesi gıdıklarız. . Gıdı gıdı gıdı...ayy beni de dövsünler diycem de iç güdüsel yakın savunma tekniklerim devreye girer ben en iyisi gülerek 10 kilo vereyim gariii
NOT: gülmek ciddi anlamda kalori yaktırdığı gibi yalandan bile gülmek beyine sinyal verip gerekli hormonların salgılanmasını sağlayıp antidepresan etkisi yapıyor , gerçekten mutluluk hormonu salgılanmaya başlıyor
Tebrikler cumaya parti varSalata yogurt nane karıştırıp yedim
Mira da yağ kalmamış ki maşallah taş gibiYa o degilde merdivenleri cikarken Cordelia geldi aklima acaba yag orani kac diye
Gerçekten müthiş değişim olmuş ben de öncesi çekeyim bariİlk öncesi sonrası benden.
Öncesi 93 kg. Sonrası 60 kg.
Bişey kaçırmaması lazım çatlar yoksaC Chikolata_gozlum kız bura gel takımda geziyor hala
Takım kitlendi mi bakmadım hiçC Chikolata_gozlum kız bura gel takımda geziyor hala
Cocuklar 21.30 uyudu. Ben uyuyamadim. Yarin partyyyyy varYatın uyuyun artık. Okumaya yetişemedim. Başım döndü.