Lekeler, Çiller Lekeler için muhteşem ürün

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ebrar2506

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
41
2
Arkadaşlar uzun süredir forumu kullanıyorum fakat hiç bir ürün için tavsiyesinde bulunmadım
emin olmadan da yapmam zaten,cildimde güneş lekeleri ve aknelerden kalma kahverengi lekeler var doktora gittim ve reklama girermi bilmiyorum ama faydası olsun isterim DDF ürünlerini önerdi kullanmaya başladım 2. haftamdayım ve cildim daha aydınlık görünüyor ve lekelerde açılma var sabırla bitirecem yaza kadar yazın kullanılmazmış riskliymiş doktor prof.ve kesinlikle öneririm dedi doktor tavsiyesi olmasaydı işe yarasa bile yazmakta teredüt ederdim inanın.ben kullanın derim.leke giderici yıkama jelini ve leke giderici aynı zamanda nemlendirici özelliği olan kremini kullanıyorum ve memnunum. bilginize.

önemli deil özge yardımcı olabilirsem çok mutlu olurum ama gerçekten bende işe yarıyor farkediyorum 2.haftamdayım yüzüm aydınlandı üstelik prof.tavsiyesi olduğu içinde içim rahat öneriyorum vebal almak istemem cidim benim için nekadar önemliyse her bayan içinde okadar önemlidir.ben kullandıkça tamamen geçip geçmediğininide söylerim.

canım çok sağol önerin için... benim yüzümde küçük bi bölümde kahverengi bi leke var sanki içi delik delik gibi ama güneş lekesimidir bilmiyorum yaa iyi gelirmi acaba??

DDF diye yazıyor ürünün üzerinde DOCTOR'S DERMATOLOGIC FORMULA harflerin açılımı ama DDF diye istedim ben doktorda DDF dedi bende eczaneden öle istedim açılımını istemedim yani anlıyorlar zaten hemen DDF demende yeterli

buralardayım buarada soracağın şeyler varsa memnuyetle cevaplarım hatta kullandıkça gelişmeleride yazarım işe yarasın yeterki

kujum cildimi daha çok beğeniyorum daha aydınlık lekelerim daha hafif görünüyor tam geçmedi ama artık eminim geçeceğinden.ben gelişmeleri gördüğüm değişiklikleri hep yazacam

ebrar2506 ürünlerin fiyatlarını da yazar mısın
bir de hangi doktora gittin ben de yüzümdeki lekeler için iyi bir doktora gitmeyi düşünüyorum

deryacım ben şuan ıspartaya tayin oldum süleyman demirel ünv.pınar hocaya gittim öneren o canım.ben yıkama jelini 95.tl.aldım biraz tuzlu ama bana göre daha karlı geldi yıkama jeli olduğundan hem temizleyici hem leke giderici olarak kullanıyorum.ayrıca bi yıkama jeli kullanmama gerek kalmadı ama buarada gözleri yıkamayın nedeni bilmiyorum doktor gözüne deymesin dedi.leke giderici kremide 155 tl aldım nemlendirici kullanmıyorum nemlendirici özelliği olduğu için ki zaten krem leke giderici nemlendirici ve güneş koruma düşük ama yinede var 15 faktörlü güneş koruyucu özelliği var canım.sorunların olursa cevaplarım yeterki lekelerimiz geçsin

yeni görev yerin hayırlı olsun ebrarcığım
cevabın için de teşekkür ederim
evet dediğin gibi inşallah lekelerimizden kurtuluruz bbenim yanağımdaki ve burnumdaki yetmezmiş gibi kış günü bi de bıyığımda her iki tarafta leke oluştu
napacağımı şaşırdım
"medet" diyorum artık

saol derya geçireceğine ümidim çok fazla lekeminin rengi açılmıştı şimdi lekenin o lduğu kısım parça parça geçmiş umarım tamamı açılır
tamamen geçtiğinde sevinçle yazacam ama bugüne kadar etkili olan ürün olarak bu derim

benim de güneş lekelerim var
cildim de çok hassas, DDF güneş koruyuculu nemlendirici kullanıyorum memnunum
lekeler için olan ürününü de yaz gelmeden alayım bari, inşallah yarar sana da canım a.s.

inşallah çenebaz canım ama dedim ya ben umutluyum farkları görebiliyorum kızlar öneririrm farkı göreceksnin ben 1-2 aya kadar tamamemn geçer gözüyle bakıyorum cildimi daha çok seviyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…