Lekeler, Çiller Lekeler için muhteşem ürün

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar bana da bugün biri naturaline diye bir serumu ısrarla tavsiye etti fiyat da çok fazla olmayınca(20tl) aldım deneyeceğim bunu da deneyeyim etkisi olmazsa sonraki adım da ddf olacak artık
off offf

selam kızlar bende de var şu leke sorunu çok sinir bozucu, ebrar2506 öyle samimi anlatmışsınki birilerine faydan dokunsun istiyosun e tabe bende hemencik alacam bu ürünleri umarım faydasını görürüz canım:)

saol papatyacım bu lekeler gerçekten sinir bozucu umarım farydası olur bunu çok isterim her kadın güzel olsun demi ama:)))

yaw hiç deneyipte sonuç alan kimse yok mu..artık bende kurtulmak istiyorum..ddf ürünleride çok pahalı... kesin çözüm olursa alacam..biri bişi desin..alayım mı

canım ben kullanıyorum 1 ay dolmak üzere fıstıkçım rengim çok açıldı lekelerim tamamen gçene kadar kullanacam istersen ben tamamen geçince sana haber veririm tamamen geçti dersem alırsın uyarmı sana fıstık sende alırsın ama henüz geçmedi tamamen geçmesini bekliyorum ve umutluyum

bide fıstık şunuda belirteyim unuttum yıkama jeli ddf leke gidericisi yani ayrıca yüz yıkama jeli almıyorum yani zaten iyi bi yıkama jeli 50-60 ytl den aşağı deil ayrıca leke ürünü almaya kalksan 100 tl geçer ben hem temizleyici hemde leke giderici olarak kullanıyorum.nemlendiricili leke kremini ekstradan aldım canım nemlendiricimde bitmişti madem leke tedavisinebaşladım nemlemdiriciminde bu özelliği ollsun bari dedim.ama sadece jelde yeterli olur canım ama istersen sorularını cevaplarım yeterki işine yarasın

Evet forumda da anladığım kadarıyla DDF ürünü bazılarımıza pahalı gelmiş. O zaman ben daha uyguna ve aynı işlevi gören bir ürün tavsiye edebilirim. Daggett & Ramsdell leke giderici krem, hassas ciltleri için olanı da var. Kardeşim kullandı çok memnun kaldı. Doğumdan kalan kahverengi lekeleri vardı ama bu kremden donra kurtuldu. fiyatı da daha uygun , renklifirsatlar.com adresinden aldı. İlgilenenlere duyrulur. Faydamız olursa ne mutlu bize :)

X