Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aspirini kullandınız mı kullanmadıysanız deneyebilirsiniz.Kurumuş lekeleri bile çıkarabilecek önerebileceğiniz en iyi leke çıkarıcı hangisi arkadaşlar vanish kosla? Domestos?Vs. vs
Kullandım leke çıkarıyo ama renklileri solduruyo. Renkliler için de kullanabileceğim bi deterjan olmalıAspirini kullandınız mı kullanmadıysanız deneyebilirsiniz.
Diyetmi yapıyorsunuz? 54 kiloya nasıl indinizCif heryer diye bi ürünü var bunu tavsiye ediyorum benim beyaz yatak örtüme sürülen pas lekesini çıkarttı çok etkili ve iz bırakmadı bu ürünü görünmeyen küçük bir yerde dene senin eşyada iz yapıyorsa kullanma ben çok memnunum hali koltuk duvar lekelerini bile çıkardı
Anladım teşekkür ediyorum araştırcamCif heryer diye bi ürünü var bunu tavsiye ediyorum benim beyaz yatak örtüme sürülen pas lekesini çıkarttı çok etkili ve iz bırakmadı bu ürünü görünmeyen küçük bir yerde dene senin eşyada iz yapıyorsa kullanma ben çok memnunum hali koltuk duvar lekelerini bile çıkardı
Teşekkür ederim değerlendircem :)Domestos.
Canım ipek eşarplarımı mahvettiğimde bile çok işe yaradı.
Anneciğimin ellerine sağlık.
Kızlar nasıl yapıyosunuz diyet ben de başlamayı düşünüyorum da öncelikle nereye nasıl eklediniz kilolarınızıDiyetmi yapıyorsunuz? 54 kiloya nasıl indiniz
Canım kişisel bilgilerinden ekleyebilirsinKızlar nasıl yapıyosunuz diyet ben de başlamayı düşünüyorum da öncelikle nereye nasıl eklediniz kilolarınızı
Cif heryer diye bi ürünü var bunu tavsiye ediyorum benim beyaz yatak örtüme sürülen pas lekesini çıkarttı çok etkili ve iz bırakmadı bu ürünü görünmeyen küçük bir yerde dene senin eşyada iz yapıyorsa kullanma ben çok memnunum hali koltuk duvar lekelerini bile çıkardı
Ariel leke cikarici. Renkliler icinde kullaniliyor.Kurumuş lekeleri bile çıkarabilecek önerebileceğiniz en iyi leke çıkarıcı hangisi arkadaşlar vanish kosla? Domestos?Vs. vs
Ben kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım ama bu kumaştan kumaşa farkedebilir o yüzden kullanmadan önce eşyanın görünmeyen yerinde deneyin olur muCif heryerde renklilerdekulanılıyomucanım
Ben kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım ama bu kumaştan kumaşa farkedebilir o yüzden kullanmadan önce eşyanın görünmeyen yerinde deneyin olur mu
Kızlar nasıl yapıyosunuz diyet ben de başlamayı düşünüyorum da öncelikle nereye nasıl eklediniz kilolarınızı