• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leke çıkarıcı tavsiyesi istiyorum arkadaşlar

Septembre

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
543
740
23
Kurumuş lekeleri bile çıkarabilecek önerebileceğiniz en iyi leke çıkarıcı hangisi arkadaşlar vanish kosla? Domestos?Vs. vs

Cif heryer diye bi ürünü var bunu tavsiye ediyorum benim beyaz yatak örtüme sürülen pas lekesini çıkarttı çok etkili ve iz bırakmadı bu ürünü görünmeyen küçük bir yerde dene senin eşyada iz yapıyorsa kullanma ben çok memnunum hali koltuk duvar lekelerini bile çıkardı

Cif heryer diye bi ürünü var bunu tavsiye ediyorum benim beyaz yatak örtüme sürülen pas lekesini çıkarttı çok etkili ve iz bırakmadı bu ürünü görünmeyen küçük bir yerde dene senin eşyada iz yapıyorsa kullanma ben çok memnunum hali koltuk duvar lekelerini bile çıkardı
Diyetmi yapıyorsunuz? 54 kiloya nasıl indiniz

Domestos.
Canım ipek eşarplarımı mahvettiğimde bile çok işe yaradı.
Anneciğimin ellerine sağlık.

Anladım teşekkür ediyorum araştırcam

Cif heryerde renklilerdekulanılıyomucanım

A101 de narsprin satılıyor onu denedim gayet başarılı. Ve eski kalıp sabunlar gibi kokuyor çok güzel.

Back
X