LEEP Sonrası Hpv'nin Tekrarı, 2. Kolposkopi

Bana herhangi bi ilaç yada tedavi söylemedi direk onkoloji bölümünden aldim sonucu oraya gösterdim sonuçlar temiz herhangi birşey yok servisit cıkmış dedi sadece tekrar kontrol amaclı gelirsin smear yaparız dedi başka bi doktora sordum oda ilaç vermedi herhangi bi şikayet yoksa gerek yok dedi .benim sonuçlarda sadece üç parçanın ikisinde kronik servisit diğeri normal cıkmış en altta ek tetkikler yapılmıştır neoplazma rastlanmamıştır falan yazıyordu öyle koilositoz falan yazmiyordu

Bende sanırım 3 parçanın 1 inde kronik servisit ve Fokal Koilositoz yazıyo işte kuşum. Bende mi onkolojiye alsaydım randevumu tüh bunu bilmiyordum

İyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın? Gidemedim kuzum haftaya gidicem ayın 10 nundaki randevumu iptal etmek zorunda kaldım regl olunca.
Çok şükür bende iyiyim .Benimde kontrol zamanım gelmişti 4 beye 5 ay sonra kontrol için smear vermemi istemişti doktor tekrar smear yaptırdım çok şükür bisey çıkmadı

Ne kadar sürede negatife döndü ve işlem yapılmadı değil mi

Eşiniz test yaptırdımı sürekli bulaşıyor olamadın sakın

Merhaba,

Kolposkopi sonucumu henüz aldım. Hpv 16 anormal bir lezyona - henuz- sebep olmamış. Mevcut lezyonları - benign- yani iyi huylu olarak yorumladi doktorum ve 6 ay sonrasına kontrol için gün verdi. Bakalım..
Umarim her sey yolundadir.
Merak ettim sürecinizi paylaşabilir misiniz? Ayni yollardan gecrn arkadaslara ışık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…