- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
geçmiş senelerde gnc den cla almıştım. oradaki satıcı kadın sporsuz pek işe yaramaz demişti kullanmamıştım.
yaklaşık bir aydır evde düzenli spor yapıyorum. çok çabuk yoruluyorum resmen bitiyorum l carnitin alacağım ama yakında eczane yok birde malum aysonu.
şimdilik cla alacağım sonra carnitine de başlayacağım spordan önce 1000 mg. geçen sene 76 dan 62 ye kadar düştüm. hatta bir ara dukanla 59 a bile düşmüştüm boyum 165 cm. ama ne yazık ki tekrar 63 e çıktım. spora devam. gelişmelerden sizi de haberdar edeceğim. şimdilik cla ile başlıyorum vira bismillah..
Tekrar selam kızlar,
cla kullanımıma devam ediyorum. 9 günlük gnc cla'm daha var,hardline cla siparişi verdim oda gelir pazartesiye.bugün l-carnitin hardline siparişim geldi. kutuyu açar açmaz kesif bir balık kokusu yayıldı etrafa. ama bu normalmiş sanırım.
spor yaptığım günler 1000 mg alacağım. bendeki 500 mg yani spordan bir saat önce iki kapsül alacağım. hardline dışarıdan ithal ama türkiyede paketlenen bir markaymış. endişelerim var ama kullananlar bu markanın da gayet işe yaradığını yazmışlar forumlarda. bakalım sizinle de deneyimlerimi paylaşıcam. bugün gün : 01 :)
merhabalar,bende yarın alıp kullanmayı düşünüyorum bıktım artık bu göbekten ne yaptımsa gitmiyor.ilk doğumdan sonra bana kocaman bi göbek kaldı,onu daha eritemeden ikinci doğumumu yaptım.7 ay oldu doğum yapalı ama görenlerin tekrar mı hamilesin demesinden çok sıkıldım.10 kilo fazlam var,1,5 aydır hergün koşu bandında en az yarım saat yürüyüş yapıyorum ekmeğide kestim ancak 2 kilo verebildim.kilolar gittikçe bu göbek dahada çıkıyor sanki,göbekten 1 gr bile gitmiyor gibi.bir de şu mekik aletlerinden aldım,10 gündür de onu kullanıyorum daha henüz tık yok.iyice sinirlerim bozuluyor bide bu l-carnitine yi deneyeyim bakalım sonuç ne olacak.gelişmeri yazarım.
Canım, oradaki satış temsilcilerinin şekil ve şemallerine bakarsan spor ile yakından uzaktan alakaları olmadığını, aldıkları eğtimin yüzeysel olduğunu anlarsın(istisnaları ayrı tutuyorum)... Cla ile sporun bir alakası yok, carnitine ile spor şart...
Cla vucuda herhangi bir enerji sağlamadan yalnızca o bölgedeki yağların çözünmesini sağlıyor, sen bunu bol su içerek, sauna hamam bitki çayları ile destekleyerek, bir kaçda ufak hareket ile halledersin ama carnitinde durum farklı, ciddi manada performans sağlayan bir takviye kendisi doğal olarakda bu ekstra enerji ve dayanıklılık artışı ile birlikte daha fazla spor yapabilme ve daha az yorulma şansına sahip oluyorsun, bu durumda yağlarında yakılması hızlanıyor... Bu arada hardline iyidir ama balık kokusu ne alaka onu anlamadım
Kazan mubarek olsun...
Teşekkürler KılıçBalığı. Yorumlarını bekliyordum nihayet geldin :)
bir saat önce iki adet 500 mg. hardline carnitine aldım. şimdi sporuma başlicam. merakla sonucu bekliyorum.
valla ilk açtığımda balık yagı kapsülleri varya onun gibi koktu. ama onun kadar agır değil tabi. biraz meyve suyu ile aldım. içindeki şeker daha çabuk kana karışmasına yardımcı oluyor diyorlar.
haydi bakalım gazamız mübarek ola !
Yahu bir yandan carnitine alıp vucudundaki depo yağları yakmaya çalışıyorsun, bir yandan rafine edilmiş meyve suyu ile içip vucuduna enerji sağlayıcı şeker alıyorsun? Şimdiiiii 10 puanlık uzman sorusu, vucut hazır gelen şekeri mi kullanır yoksa kendi depo yağlarını mı? Tabii ki şeker... Aman diyeyim, yalnızca su ile al ve şekeri azalt...
ayol doğru diyorsun da balık kardeş kokusu beni korkuttu :))))
hem valla iki yudum aldım meyve suyundan yoksa memba suyu gibi dayanmadım bünyeye.
şeker pek kullanmam zaten sadece sabah kahvaltıda çayımda iki esmer şeker. kahvemi de yeşilçayımı da şekersiz içerim. şekersiz çaya ne yazık ki henüz alışamadım ama çok azalttım. kola gazoz vs. asla içmiyorum. benim derdim karbonhidratlar. onları azaltabilirsem sporda yapıyorum protein bol bol alıyorum o zaman zayıflarım ve de şekle girerim gibi geliyor.
bilgilendirmen için ayrıca teşekkürü borç bilirim.. :)
"yoksa memba suyu gibi dayanmadım bünyeye."
allah iyiliğini versin
Spordan 1 saat kadar önce nescafe iç sade... Sporla birlikte cafeinde yağ yakımını hızlandırır...
Rica ederim sportmen pisi :)))
bende bugün gnc'den 2 kutu sipariş ettim kampanyadaydı.kaç aydır araştırıyorum.%70 gibi büyük bir kitlede sporla terleyerek yağ yakarak zayıflama olmuş.%30'unu dikkate almayıp bende ne gibi etki edecek diye sabırsızlanarak sipariş ettim bakalımbacak hareketleriyle baldırlardan bi 5-6 kilo versem paraya hiiiç acımıcam.neticede yağ aldırma vb dışarıdan destekli şeyler ateş pahası buarada başka kullanan arkadaşlarımız yokmuki yaa
diyetisyeni kayınvalideme spor yaptığı için l-carnitin verdi ama gel gelelim piyasada yok...sormadığımız eczane kalmadı...son 2-3 yıldır üretimi yok diyorlar...dr bunu bilmezmiydi...ne yapacağımızı şaşırdık...siz nereden alıyorsunuz peki?
Benim için güvenilir kaynak üniversite ve güvenilir kurumların yapmış olduğu deneysel çalışmalardır...Özellikle gazetelerde ve yayın organlarında punto doldurmak için yalan yanlış ne tür haberlerin yayınlandığını bildiğim için kulak asmam bile...Sizde öyle yapın...Bkz google yabancı kaynaklar...
Dün burada cla ve l karnitin ile ilgili bir baslik vardi ama bugün nu bir türlü bulmamadim ve buraya yazayim dedim.Dün okudum ama tam okumadan bugün gidip bir l karnitin aldim.dayanamayip sadece bir tane ictim.500 mg.ama spor yamadim adece yürümüstüm.Ben kolay kilo veremiyorum.Tüm kilolarim sadece üst tarafimda.özellikle bel cevresinde.gecen sene spor yapmama ragmen kilo verememistim.bir dönem verdim ama geri aldim.neyse torid haplarina basladim.ben bunu takinti haline getirdim.spor yapamiyacagi sadece yürümyebilirim.insallah veririm.
yanlış yazmışım affedersiniz l- carnitineben l canitil cartine ve cla kullanan arkadaşlar yorumlarınızı çok merak ediyorum memnun kaldınızmı kilo verdinizmi lütfen paylaşınn i yeni duydum almak istiyorum spor yapmak istiyorum ama çok çabuk yoruluyorum 10,15 kilo kadar vermem lazım hamile kalmak için şart dedi doktor daha önce 11 kilo vermişt,im diyet ve sporla 5,6kilo geri aldım ben önce l canitini duymuştum ama cla yıda çok merak ediyorum spor yapmadan kilo verdiriyormu artık sadece diyetle sıporla kilo vermediğimi hissediyorum ve çok az terliyorum kullanan arkadaşlarım dan çok rica edicem tecrübelerini yazsınlar lütfen.'sadece cla ile zayıflayan varmı'bu ürünler çok kafama yattı yan etkisi yokmuş internette çok olumlu yazılar var ama benim için kullanıcı yorumları çok önemli.teşekkürler şimdiden