- 23 Aralık 2011
- 5
- 0
merhaba arkadaşlar, ben 62 kilo 168 boy bel:76 basen :103 biriydim. 45 günlük bi programla 55 kilo bel :63 basen :95 e indim naptım????sonra süt yumurta ve peynirle kahvaltı öğlen sebze ya da et ya da çorba, salata akşamları sebze yemeği , yoğurt . spordan sonra meyve ve 1 tane sade soda .45 dk koşu bandı 5 6 7 gb seviyelerde yürüyüş 15 dk mekik , kalça hareketleri her yerde yazıo nette. aç karna bir thermogenic . günde 3 cla spor öncesi de 1 adet l carnitine. gün içinde hareketli bir mesleğim olduğunu ilave etmeliyim sanırım. 3 lt su. doyma durumuna gelince yemek yerken öle bi an gelio ya orda bole mide 'tamam dio 'o an bıraktım kısacası bedenı dinledim para verdik o kadar yiyim demedim ya da çok severim yiyim demedim. hem parama hem bedenıme eziyet etmekten vazgeçtm. sevdiğiiniz birşeyden 3 lokmadan sonra tat duyusu gidio .gün içinde açıktğmda form zımbırtılardan 1 2 attım devam,, sigara kullanıorum. hafta sonları sabahın köründe kalmıorum tabi kiiii ilaç saatlarimi atlamadım yemekleri dediğim gb uydurdum kendime . çok çok tatlı istediğimde malum günlerde 2 3 meyveyi küçük küçük doğrayıp üzerine biraz ve bal ve cevizle şölene çevirdim....
hmm arada alkol de aldım... yani yaşamaya devam ettim bundan sonra yemek felsefem bu yaşayamaya yetecek kadar ye çok sevdiğin için +3 lokma yapabilirsin haftada 3 4 gün yarım saat yürü ...söylemek zorundayım.2. evre yer yer 3 .evre ye atlayan selülitlerim tamamen gittiler bu arada TAŞ gibi oldum darısı başınızaaaaaaa :)
hmm arada alkol de aldım... yani yaşamaya devam ettim bundan sonra yemek felsefem bu yaşayamaya yetecek kadar ye çok sevdiğin için +3 lokma yapabilirsin haftada 3 4 gün yarım saat yürü ...söylemek zorundayım.2. evre yer yer 3 .evre ye atlayan selülitlerim tamamen gittiler bu arada TAŞ gibi oldum darısı başınızaaaaaaa :)