Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama emin değilim bu markadan ..gnc mi alsam ??
Azra selam,
Ben deneme için tek içimlik L-Carnitine'ler var GNC de,onlardan almıştım,spora başlamadan hemen önce alıp sporuna başlayabiliyorsun,içimi gayet güzeldi.
Sonra o 3 tüp bitti,GNC evime uzak olduğu için ben de en yakın eczaneden Solgar'ın likit L-Carnitine'ini kullanmaya başladım.Limon aromalı olduğunu söylüyor ama içimi berbat,çok şekerli ağır bir şurup gibi bir de eknomik olsun diye en büyük şişeyi almıştım :\
Bittikten sonra GNC almayı düşünüyorum,içimi daha kolay çünkü..
Sevgiler
acaba sporlamı active oluyor anlamadım ki
evet spordan hemen önce alman gerekiyor,spor sonrası yorgunluk hissetmiyorsun,spor yaparken de zorlanmıyorsun.
ama dediğim gibi,spordan hemen önce..bir gün önce değil..
merhaba;
ben kilo veremiyorum. 2 gün oldu başlıyalı L-carnitine spor ve diet yapıyorum ama yinede gitmiyordu kilolar tek umudum L-CARNİTİNE
bakalım sonuçları sizinle paylaşırım. ama sporda hiç terlemezken dün çok terledim sıksam su çıkıcak gibiydi yani sonuçları bekliyoruum.
Kızlar bende bugün almak istiyorum ama yanında ne gibi sporlar yapmam gerekiyor mesela siz neler yapıyorsunuz evde bir mekik sehbam var ama tam anlamıyla verim alamıyorum çektiğim zaman karnımda değil de bacaklarımda yanma oluyor belki 50 mekik çekicekken bacaklarımın fena yanması sonucu bırakmak zorunda kalıyorum bu yüzden karnımda hamlıktan kaynaklanan ağrıda olmuyor Bir kaçta jimnastik hareketi yapıyorum otur kalk, bel bükme, makas (yan yatıp bacak açmaya ben makas diyorum),bisiklet,zıplama,ters mekik vs vs bu hareketler l carnitinle beraber zayıflamada yeterli gelir mi?
Mekik sehpası kullanma, yere dümdüz yat, biri ayak bileklerinden sabitlesin seni, dizlerini kırmadan dene... Zayıflama konusunda kimse garanti veremez canım sen günde 3000 kalori alıp bunun sadece 2000 kalorisini kullanırsan her gün 1000 kalori fazlalık oluşur bırak kilo vermeyi birde üzerine alırsın. Ama günde 3000 kalori gıda alıp 3200 kaloriyi yakarsan işte o zaman her gün 200 kalori yakmış olursun, yavaş ama düzenli kilo verirsin... Ayarlamayı sen yapacaksın...
Ve hayır bu hareketler maalesef kalori yakman için fazla etki sağlamaz ama kaslarını dinçleştirir...
geçmiş senelerde gnc den cla almıştım. oradaki satıcı kadın sporsuz pek işe yaramaz demişti kullanmamıştım.
yaklaşık bir aydır evde düzenli spor yapıyorum. çok çabuk yoruluyorum resmen bitiyorum l carnitin alacağım ama yakında eczane yok birde malum aysonu.
şimdilik cla alacağım sonra carnitine de başlayacağım spordan önce 1000 mg. geçen sene 76 dan 62 ye kadar düştüm. hatta bir ara dukanla 59 a bile düşmüştüm boyum 165 cm. ama ne yazık ki tekrar 63 e çıktım. spora devam. gelişmelerden sizi de haberdar edeceğim. şimdilik cla ile başlıyorum vira bismillah..