L'carnitine kullanan varmı?

bende buğün yazıldım ..spor hocası banada l carnitine önerdi bide cla önerdi bölgesel için..markası ise hardline...

ama emin değilim bu markadan ..gnc mi alsam ??

Azra selam,

Ben deneme için tek içimlik L-Carnitine'ler var GNC de,onlardan almıştım,spora başlamadan hemen önce alıp sporuna başlayabiliyorsun,içimi gayet güzeldi.
Sonra o 3 tüp bitti,GNC evime uzak olduğu için ben de en yakın eczaneden Solgar'ın likit L-Carnitine'ini kullanmaya başladım.Limon aromalı olduğunu söylüyor ama içimi berbat,çok şekerli ağır bir şurup gibi :KK19: bir de ekonomik olsun diye en büyük şişeyi almıştım :\
Bittikten sonra GNC almayı düşünüyorum,içimi daha kolay çünkü..

Sevgiler

Azra selam,

Ben deneme için tek içimlik L-Carnitine'ler var GNC de,onlardan almıştım,spora başlamadan hemen önce alıp sporuna başlayabiliyorsun,içimi gayet güzeldi.
Sonra o 3 tüp bitti,GNC evime uzak olduğu için ben de en yakın eczaneden Solgar'ın likit L-Carnitine'ini kullanmaya başladım.Limon aromalı olduğunu söylüyor ama içimi berbat,çok şekerli ağır bir şurup gibi :KK19: bir de eknomik olsun diye en büyük şişeyi almıştım :\
Bittikten sonra GNC almayı düşünüyorum,içimi daha kolay çünkü..

Sevgiler

tşk ederim arkadaşım..evet gnc düşünüyorum..ama bide en iyi marka Weider'in likit L-carnitinini deminden beri bunları araştırıyorum:))

gnc L-Carnitine Liquid Ampulles aldım buğün..3 al 2 öde kampanyasından.. tek içimlik.. 3 al 2 öde 17 tl arkadaşlar:KK49:

kızlar bu sabah denemek için içtim yarın başlıyorum çünkü spora .. ama bana hiç enerji vermedii

evet spordan hemen önce alman gerekiyor,spor sonrası yorgunluk hissetmiyorsun,spor yaparken de zorlanmıyorsun.
ama dediğim gibi,spordan hemen önce..bir gün önce değil..

Aynen, yaklaşık 20-40 dakika önce alman yeterli zaten kutu üzerinde yazar ne zaman alman gerektiği...

Normalde 30 dakika kardiyo ile yoruluyorsan bunu kullandığında 1 saatte yoruluyorsun mesela ama etkinlik için spor şart oturduğun yerde işer yaramıyor canım...

merhaba .. bende spor yapıyorum ve kilo sorunum var yaklaşık bi 20 kilo verdim 11 kilo daha vermem gerekiyo. evde koşu bantım var. fakat ben emziren bi anneyim acaba lcarnitine kullansam sütümü etkilermi hangi doktora danışmalıyım :) diyetisyen anlarmı acaba

merhaba;
ben kilo veremiyorum. 2 gün oldu başlıyalı L-carnitine spor ve diet yapıyorum ama yinede gitmiyordu kilolar tek umudum L-CARNİTİNE :KK70:
bakalım sonuçları sizinle paylaşırım. ama sporda hiç terlemezken dün çok terledim sıksam su çıkıcak gibiydi yani :KK70: sonuçları bekliyoruum.:KK3:

merhaba;
ben kilo veremiyorum. 2 gün oldu başlıyalı L-carnitine spor ve diet yapıyorum ama yinede gitmiyordu kilolar tek umudum L-CARNİTİNE :KK70:
bakalım sonuçları sizinle paylaşırım. ama sporda hiç terlemezken dün çok terledim sıksam su çıkıcak gibiydi yani :KK70: sonuçları bekliyoruum.:KK3:

Yalnız çok kısa vadede sonuç almayı bekleme canım sabır ister bu iş... Carnitine'de bir sihirli değnek değil sonuçta, yavaş yavaş etki sağlıyor...

Kızlar bende bugün almak istiyorum ama yanında ne gibi sporlar yapmam gerekiyor mesela siz neler yapıyorsunuz evde bir mekik sehbam var ama tam anlamıyla verim alamıyorum çektiğim zaman karnımda değil de bacaklarımda yanma oluyor belki 50 mekik çekicekken bacaklarımın fena yanması sonucu bırakmak zorunda kalıyorum bu yüzden karnımda hamlıktan kaynaklanan ağrıda olmuyor :KK43: Bir kaçta jimnastik hareketi yapıyorum otur kalk, bel bükme, makas (yan yatıp bacak açmaya ben makas diyorum),bisiklet,zıplama,ters mekik vs vs bu hareketler l carnitinle beraber zayıflamada yeterli gelir mi?

Son 5 seneye kadar kilo problemim olmamıştı ama hamilelikti doğumdu derken 5 kg bir fazlam vardı panikleyip zayıflama haplarına sarıldım her seferinde fazla kg larımı verdim ama bıraktıktan sonra daha fazlasını geri aldım şimdi 16 kg fazlam oldu öncelikle tavsiyem zayıflama haplarından uzak durmanız.(hemen hemen hepsini denedim sonuç hüsran Allah tan sağlığıma birşey olmadı sonradan birşeyler çıkmazsa tabi)

Dün akşamdan beri okuyorum l-carnitene ve cla aklıma yattı. Bugün hemen gnc den sipariş verdim .Sağlıklı beslenme ve biraz sporla bu sefer başaracağıma inanıyorum. Gelişmeleri yazarım...

Kızlar bende bugün almak istiyorum ama yanında ne gibi sporlar yapmam gerekiyor mesela siz neler yapıyorsunuz evde bir mekik sehbam var ama tam anlamıyla verim alamıyorum çektiğim zaman karnımda değil de bacaklarımda yanma oluyor belki 50 mekik çekicekken bacaklarımın fena yanması sonucu bırakmak zorunda kalıyorum bu yüzden karnımda hamlıktan kaynaklanan ağrıda olmuyor :KK43: Bir kaçta jimnastik hareketi yapıyorum otur kalk, bel bükme, makas (yan yatıp bacak açmaya ben makas diyorum),bisiklet,zıplama,ters mekik vs vs bu hareketler l carnitinle beraber zayıflamada yeterli gelir mi?

Mekik sehpası kullanma, yere dümdüz yat, biri ayak bileklerinden sabitlesin seni, dizlerini kırmadan dene... Zayıflama konusunda kimse garanti veremez canım sen günde 3000 kalori alıp bunun sadece 2000 kalorisini kullanırsan her gün 1000 kalori fazlalık oluşur bırak kilo vermeyi birde üzerine alırsın. Ama günde 3000 kalori gıda alıp 3200 kaloriyi yakarsan işte o zaman her gün 200 kalori yakmış olursun, yavaş ama düzenli kilo verirsin... Ayarlamayı sen yapacaksın...

Ve hayır bu hareketler maalesef kalori yakman için fazla etki sağlamaz ama kaslarını dinçleştirir...

Mekik sehpası kullanma, yere dümdüz yat, biri ayak bileklerinden sabitlesin seni, dizlerini kırmadan dene... Zayıflama konusunda kimse garanti veremez canım sen günde 3000 kalori alıp bunun sadece 2000 kalorisini kullanırsan her gün 1000 kalori fazlalık oluşur bırak kilo vermeyi birde üzerine alırsın. Ama günde 3000 kalori gıda alıp 3200 kaloriyi yakarsan işte o zaman her gün 200 kalori yakmış olursun, yavaş ama düzenli kilo verirsin... Ayarlamayı sen yapacaksın...

Ve hayır bu hareketler maalesef kalori yakman için fazla etki sağlamaz ama kaslarını dinçleştirir...

Aaovv ben dün yorum yaptığımı sanıyordum becerememişim galiba :) Öncelikle cevabın için teşekkür ederim :) Büyük ümitlerle aldığım mekik aletini şimdi bırakmam gerekiyor diyorsun :KK43: Onun yerine yer daha iyi olur peki bundan sonra mekiğimi yerde de çekiceğim..:) L carnitine çevremde bulamadım dün, her eczanede bulunurmu yoksa sitesinde ki gibi belirli eczanelerde mi bulunuyor bu arada fiyata baktım çok uçuk 79 benim için :KK43: Sizde m, aynı fiyattan alıyorsunuz ve kullandığınız markanın tam adı nedir sitesinde bir çok çeşiti bulunuyor kapsül'ü , tablet olanı ,içecek olanı..? Birde bu ilacı kullandığınız da yanında ne gibi sporlar yapıyorsunuz sizden biraz örnek almam lazım.. :)

Dün burada cla ve l karnitin ile ilgili bir baslik vardi ama bugün nu bir türlü bulmamadim ve buraya yazayim dedim.Dün okudum ama tam okumadan bugün gidip bir l karnitin aldim.dayanamayip sadece bir tane ictim.500 mg.ama spor yamadim adece yürümüstüm.Ben kolay kilo veremiyorum.Tüm kilolarim sadece üst tarafimda.özellikle bel cevresinde.gecen sene spor yapmama ragmen kilo verememistim.bir dönem verdim ama geri aldim.neyse torid haplarina basladim.ben bunu takinti haline getirdim.spor yapamiyacagi sadece yürümyebilirim.insallah veririm.

merhabalar,bende yarın alıp kullanmayı düşünüyorum bıktım artık bu göbekten ne yaptımsa gitmiyor.ilk doğumdan sonra bana kocaman bi göbek kaldı,onu daha eritemeden ikinci doğumumu yaptım.7 ay oldu doğum yapalı ama görenlerin tekrar mı hamilesin demesinden çok sıkıldım.10 kilo fazlam var,1,5 aydır hergün koşu bandında en az yarım saat yürüyüş yapıyorum ekmeğide kestim ancak 2 kilo verebildim.kilolar gittikçe bu göbek dahada çıkıyor sanki,göbekten 1 gr bile gitmiyor gibi.bir de şu mekik aletlerinden aldım,10 gündür de onu kullanıyorum daha henüz tık yok.iyice sinirlerim bozuluyor bide bu l-carnitine yi deneyeyim bakalım sonuç ne olacak.gelişmeri yazarım.

geçmiş senelerde gnc den cla almıştım. oradaki satıcı kadın sporsuz pek işe yaramaz demişti kullanmamıştım.
yaklaşık bir aydır evde düzenli spor yapıyorum. çok çabuk yoruluyorum resmen bitiyorum l carnitin alacağım ama yakında eczane yok birde malum aysonu.
şimdilik cla alacağım sonra carnitine de başlayacağım spordan önce 1000 mg. geçen sene 76 dan 62 ye kadar düştüm. hatta bir ara dukanla 59 a bile düşmüştüm boyum 165 cm. ama ne yazık ki tekrar 63 e çıktım. spora devam. gelişmelerden sizi de haberdar edeceğim. şimdilik cla ile başlıyorum vira bismillah..

geçmiş senelerde gnc den cla almıştım. oradaki satıcı kadın sporsuz pek işe yaramaz demişti kullanmamıştım.
yaklaşık bir aydır evde düzenli spor yapıyorum. çok çabuk yoruluyorum resmen bitiyorum l carnitin alacağım ama yakında eczane yok birde malum aysonu.
şimdilik cla alacağım sonra carnitine de başlayacağım spordan önce 1000 mg. geçen sene 76 dan 62 ye kadar düştüm. hatta bir ara dukanla 59 a bile düşmüştüm boyum 165 cm. ama ne yazık ki tekrar 63 e çıktım. spora devam. gelişmelerden sizi de haberdar edeceğim. şimdilik cla ile başlıyorum vira bismillah..

Tekrar selam kızlar,

cla kullanımıma devam ediyorum. 9 günlük gnc cla'm daha var,hardline cla siparişi verdim oda gelir pazartesiye.bugün l-carnitin hardline siparişim geldi. kutuyu açar açmaz kesif bir balık kokusu yayıldı etrafa. ama bu normalmiş sanırım.
spor yaptığım günler 1000 mg alacağım. bendeki 500 mg yani spordan bir saat önce iki kapsül alacağım. hardline dışarıdan ithal ama türkiyede paketlenen bir markaymış. endişelerim var ama kullananlar bu markanın da gayet işe yaradığını yazmışlar forumlarda. bakalım sizinle de deneyimlerimi paylaşıcam. bugün gün : 01 :)

X