- 23 Aralık 2011
- 5
- 0
Merhaba Kılıçbalığı henüz özelden mesaj atamadığım için burdan yazayım istedim. Forumda yorumlarını okudum baya donanımlısın galiba L carnitine konusunda. Lütfen bana yardım et çünkü L carnitine hakkında cok kulaktan dolma bilgiler var ve alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Ben haftada 3 gün düzenli spor yapıyorum basen bölgemde az biraz daha fazlalık kaldı bir de sıkılaşmak istiyorum :) L carnitine bana çözüm olur mu acaba :)) Bir de doktor kontrolü gerekiyor mu L carnitine kullanmak için. Şimdiden çok çok teşekkür ederim.
iyide l carnitinin sıkılaştırma özelliği yok amaç sporda yaparken daha verimli olabilmek :)
ben gnc sıvı lcarnitine kullanıyorum,öyle aman aman enerrji verdıgını soyleyemem ama sadece bıraz uzatabılıyorsunuz spor suresını 15 dk kadar falan ancak..ben plastık ttatlı kasıgı ıle 2 kasık ııcyorum lımonlusundan , ben de ritim bozuklugu olmasına ragmen ne kalp carpıntısı yaptı ne de asırı terleme( arastırmalarıma göre kalp rıtmını yukseltıp , asırı terletıyormus,,zaten nabız sevıyesı bellı bır sayının uzerınde olursa kılo verebılıyorsunuz) fakat ben kendımde bunları gozlemlemedım her zamankı terlemem nasılsa o kadar terledım onu da gobegıme sardıgım strece borcluyum...velhasıl ben daha bır faydaısnı goremedım ama nedense bıraz hafıflemıs gbıyım kullanmamda daha cok yenı .. fakat uzuuun arastırmalarım sonucunda karacıgere cıddı zararlar verdgını okudum bu yuzden elımdekıler bıtınce alırmıyım bılmıyorum bana bırazda placebo etkısı gıbı geldi...
Hmm karacigere zarari oldugunu bilmiyordum. Ben kullanmaya basladigimdan beri ishal yapti ve vücudumda kirmizi lekeler cikti. Karacigerime asiri yüklenmis olabilir. Birkac gün almayacagim bakalim lekeler yokolacak mi?
C vitamininin fazlası depo mu edilirC vitamini fazlası vucutta değo edilir doğal olarakda kilo alımına sebep olur canım...
Bizim evdede bir tane gereği düşünüldü var canım, o yüzden dikkatimi çekti
Biraz geç cevap vermişim nedir durum?