Bende bugün aldım arkadaşlar direk bodyciler için ürün getiren bir dükkandan.
Pazartesi spordan önce atacağım akşamda bir tane yutmam gerekiyormuş.
2 kadar az da olsa spor ve diyetle 5 kg verdim gerçi tam program yapmadım.
Asıl carnitine ile sonucu çok merak ediyorum.
1.5 saat yürüyüş yapıyordum e haliyle yoruluyordum bakalım artık ne olacak
sonuç alırsın elbet ben kaç tane forumda yorum okudum olumsuz konuşan yok yani kullanım hatası yapanlar dışında
arkadaşlar ben l-carnitine değil ama cla kullanıyorum.3 ay bitti. kalça çıkığından dolayı spor yapamıyorum.öğle ya da akşam yemeğinden önce 1 küçük şişe içiyorum(likit).1100 kalorilik diyetle birlikte 15 kilo verdim:)))diyeti 5 aydır yapıyorum.cla'yı 3 aydır içiyorum.kilo vermem durmuştu...hızlanarak tekrar başladı.diyete yardımcı olması açısından tavsiye ederim..
markadan markaya cok fark varmı kızlar ya da hangı markadan memnun kaldınız acaba?
tesekkur ederım canım her konuda hızır gıbı yetısıyosun valla:)pekı mg olarak 500 mg mı almalıyım 1000 mı ılk etapta?Metabo, Nutrol, Solgar... Seçeneklerin bunlar canım...
ınsallah ıstedıgıne ulasırsın canım gelısmelerı beklıyorum meraklaben de solgar'a başladım, 500lük olunca spordan yarım saat önce 2 tablet alıyorum...
bakalım kutu bitince anlarım incelik olup olmadığını inşş
tesekkur ederım canım her konuda hızır gıbı yetısıyosun valla:)pekı mg olarak 500 mg mı almalıyım 1000 mı ılk etapta?
ınsallah ıstedıgıne ulasırsın canım gelısmelerı beklıyorum merakla
çok tesekkur ederım balık sen olmasan bız ne yaparız canım benım keratınle saclarımıza care oldun sımdıde kıloları vermede sıra.allah gönlüne göre versın ıyı yureklı balıgım1000 alman lazım canım, 500 lük alırsan 2 tablet alman gerekir... veya bunların çiğneme tableti şekilnde olanları var çilekli falan, bir ara hepsiburadada falan satılıyordu, spordan 30 dakika önce çiğniyorsun... Seçim senin tatlım...
çok tesekkur ederım balık sen olmasan bız ne yaparız canım benım keratınle saclarımıza care oldun sımdıde kıloları vermede sıra.allah gönlüne göre versın ıyı yureklı balıgım
ınsallah ıstedıgıne ulasırsın canım gelısmelerı beklıyorum merakla
1000 alman lazım canım, 500 lük alırsan 2 tablet alman gerekir... veya bunların çiğneme tableti şekilnde olanları var çilekli falan, bir ara hepsiburadada falan satılıyordu, spordan 30 dakika önce çiğniyorsun... Seçim senin tatlım...
teşekkürler canım inşallah hepimiz ulaşırız...
ben baktım hepsiburada'ya şimdi, Tr-Power diye bir ürün var, içinde 50 çiğneme tb. varmış ve indirimde şu anda..spordan önce 2 tablet diyor.
tavsiye eder misin canım bu ürünü de ?
teşekkürler canım inşallah hepimiz ulaşırız...
ben baktım hepsiburada'ya şimdi, Tr-Power diye bir ürün var, içinde 50 çiğneme tb. varmış ve indirimde şu anda..spordan önce 2 tablet diyor.
tavsiye eder misin canım bu ürünü de ?
1000 alman lazım canım, 500 lük alırsan 2 tablet alman gerekir... veya bunların çiğneme tableti şekilnde olanları var çilekli falan, bir ara hepsiburadada falan satılıyordu, spordan 30 dakika önce çiğniyorsun... Seçim senin tatlım...
Evet canım, bir üst mesajda çiğneme tableti olarak bahsettiğim ürün buydu, tavsiye ederim...