L'carnitine kullanan varmı?

Benim için güvenilir kaynak üniversite ve güvenilir kurumların yapmış olduğu deneysel çalışmalardır...Özellikle gazetelerde ve yayın organlarında punto doldurmak için yalan yanlış ne tür haberlerin yayınlandığını bildiğim için kulak asmam bile...Sizde öyle yapın...Bkz google yabancı kaynaklar...

evet haklısın, üniversite gibi kurumların araştırmaları çok değerli ve önemli. bende çok araştırdım başlamadan önce ve tereddütlüydüm. ancak faydasını gördüm ve yan etkisi olmadı bana. ancak uzun süreli kullanımda ne olur bilmiyorum tabi.

Ben haddinden fazla zayıf olmama rağmen hipoglisemi hastası olduğum için doktorum kullanmamı önerdi, sabah 6 da bir tane içip uyumaya devam ediyorum, bu sayede günlük enerjimi karşılıyor bende kilo kaybetme problemime bu sayede dur dedim...Tamam kilo alamıyorum ama en azından artık zayıflamıyorumda...

bu şekilde bir kullanımı olduğunu bilmiyordum ben. sayende birşey öğrenmiş oldum , teşekkürler

l carnitine nin yanından CLA satmaya çalışırlar genelde.ben henüz kullanmadım.göbek bölgesinde işe yaradığı söyleniyor.Kullanmaya çekindim çünkü kalçam küçülsün istemiorum.ama bel çevrem için düşünüyorum.kullanan var mı cla?

iyi aksamlar..

kilic baligi,saniirm bu konuda bilgilisiniz bende almak istiyorum ama karar veremeidm tabletmi sivimi almaliyim? hangisini önerirsiniz?

bir yerde sizin yazinizi okumustum,selülitlericin spordan yarim sata önce neskafe veya türk kahvesini tavsiye etmissiniz.l-cartinede yarim saat önce aliniyor ikisi bi arada bi zarari olurmu,bide cla icin ne düs+ünüyosunuz? onuda almaliyim sizce?

cok sordum dimi :)

Son düzenleme:
arkaşlar ben de spor yapmaya yenı basladım, l-carnitine yi önceden de arastırmıstım ama spor yapmıyorsanız bı yararı olmaz diye bı bılgı vardı bende vazgecmıstım
şimdi ise haftada 3 gun spor yapıorum; bunun bi gunu aletli iki gunu aerobik şeklinde, acaba l-carnitineye baslasam bır faydasını gorurmuyum, ılla cok agır spor mu yapmak gerekiyo:44::44::26:

Tablet formda almanı öneririm canım, sıvı olanlar çok çabuk bitiyor :) Kahve için şu şekilde yapabilirsin, kahveyi 1 saat evvel carnitini 30 dakika evvel alabilirsin...İkisi birlikte zararı olmaz sadece nabzın daha kolay yükselir bu iyi bir şey...Cla şimdilik alma canım...

Öncelikle, nickine bayıldım :)
Ağır spora ihtiyaç yok, ne yaparsanız yapın yağ yakılabilmesi için vucudun belli bir nabız hızı aralığına çıkması lazım...Bu hız yakalandığı takdirde hangi sporu yaptığınız önemli değil...

cevabin icin tesekür ederim ben cla yi untumusum bile :) ama bide sey duydum c vitaminide yag yakmayi kolaylastiriyomus ,askorbik asit aldim günde 3 cay kasigi suya karistirip icicem,cokmu yüklenmis olurumki acaba ?

cok tesekkurler, nickim meslekten de kaynaklı bakalım bugun spor gunu bırazdan cıkacagım ofısten yakınlarda bı eczane vardı orda satılıyo dıye hatırlıyorum

cevabin icin tesekür ederim ben cla yi untumusum bile :) ama bide sey duydum c vitaminide yag yakmayi kolaylastiriyomus ,askorbik asit aldim günde 3 cay kasigi suya karistirip icicem,cokmu yüklenmis olurumki acaba ?

C vitamini fazlası vucutta değo edilir doğal olarakda kilo alımına sebep olur canım...

cok tesekkurler, nickim meslekten de kaynaklı bakalım bugun spor gunu bırazdan cıkacagım ofısten yakınlarda bı eczane vardı orda satılıyo dıye hatırlıyorum

Bizim evdede bir tane gereği düşünüldü var canım, o yüzden dikkatimi çekti

Biraz geç cevap vermişim nedir durum?

canım valla eczaneye gıttım ellerinde kalmamış, istedebılırım dedi, kullanan bırılerını tanıyo musunuz diye sordum işe yarıyo mu fılan dıye, eczacı hık mık edip durdu, ben de tamam ben dusuneyım ozaman diye cıktım zaten spora da gec kalıyodum :44: eşimle konustum, o zaten oyle hap takvıyesıne tamamen karşı, bilemedim yani napacagımıı:44::44:

sıvı l carnitine kullanmak istiyorum eczanede solgarın sıvı l carnitine i vardı acaba alsam mı yoksa başka bi markanın sıvısını internetten mi alsam yardımcı olabilir misiniz bana? ya da solgar dışında istanbulda alabileceğim başka markanın sıvı carnitine i var mıdır?

Bunlar zararlı şeyler değil zaten ilaç olarak değil besin takviyesi-sporcu gıdası olarak geçiyor...Yine de normal olarak yavaş ve düzenli bir biçimde kilo verip form tutacaksan kullanma tabii ki.Tek sorun bizim hanımların bir çoğu maalesef bütün kış oturup bahar aylarının ortalarında bikini giyme telaşına düştüklerinden dolayı mecburi olarak carnitine şart diyoruz çükü hızlı sonuç alınmasını sağlıyor Anlamışsındır durumu

Bu arada sporla ciddi manada uğraşmayan bir kişi veya amatör bir sporcu sporcu gıdaları hakkında bir şey bilmeyeceği gibi kulaktan dolma sözlerle yanlış yönlendirirler...Bu konuda en yetkili kişiler sporcu hekimleridir...

Ben spora gittiğim dönemde spor hocamın verdiği hap ve sıvı şeklinde kullanmıştım.Ama benim midemde rahatsızlık yaptı yanma vs.Bıraktım o yüzden.Bir zararının olmadığını ve yağ yaktığını biliyorum vücutta ama ben kullanamadım malesef

Canım belki intolernasın vardır, herkese yarar diye bir durum söz konusu değil ki markadan markaya bile farkeden şeyler bunlar.

ahaha bikini telaşına düştüm bende sorma kılıç ahaha
benimki daha vahim sanırım zayıflamayı incelmeyi saplantı haline getirdim bakalım neler olacak carnitin i de toplu alacakmışız ortak çıktı bakalım sonuçları yazarım buraya

bende aldım ama kendimde hiç kardiyo çalışacak gücü bulamadığımdan başlayamadım

Hahaha allah iyliğini versin

bende aldım ama kendimde hiç kardiyo çalışacak gücü bulamadığımdan başlayamadım
Sen içmeye başla o gücü zaten otomatikman bulacaksın...

kapsül mü aldın?
çalışacak gücü buluo da etkisini gördüğünde bizimle paylaşırsan çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…