Lazerle Leke Tedavisi Yaptiranlarin Paylasim Alani

Canım dediğim gibi işlem boyunca ben gözlerimi hiç açmadım nasıl birşey olduğunu cihazın görmedim ve inan sonucu görüncede sormak aklıma gelmedi benim

Telefon ettim başka doktor varmis emine özge adli doktor yokmuş malesef....
Tekrar arastirdim avrupa safak hastanesineymiş. Hatta doktorun cep tel nosunu aldim görüşmek için...

Tekrar arastirdim avrupa safak hastanesineymiş. Hatta doktorun cep tel nosunu aldim görüşmek için...

Canim özelden mesaj yazamiyorum burdan yaziyorum sürekli. Daha once plastik cerraha 1seans lazer tedavi oldum.1100 tl odedim .yüzde 80 gecicek tek seansta dedi ama yüzde 10 oranında anca geçti. .. Iyi bir doktor arıyorum...
İl disindan gelicem avrupa safak hastanesi esenler otagarina yakin mi .?
Kac dk surer mesafesi? Cevap larsan sevinirim ... :)

Canım resimde gördüğün gibi bende nokta nokta şeklindeydi il seansda gözle kaçırdıkları için 2.kez gittim ben ama yaptığı yerlerin üzerinden geçmesine gerek kalmamıştı bir daha. Esenler otogarından toplu taşıma ile geleceksen en fazla yarım saat sürer yol trafiğin durumuna göre. İyi olduğundan emin olabilirsin tek sorunu o kadar yoğun ki randevu saatinden daha fazla beklemek zorunda kalıyorsun. İnşallah sonucunda mutlu olursun

yüzde 10 çok az yaa

Bende bu forumda yazılanları okuyup da kafama göre expigment aldım, sonra da çok ciddi yaralarım oldu lezyonlarım oldu doktor bile acıdı halime.. Doktora danışmadan sakın ha derim ! Yazın ortası ve bana deniz havuz kum guneşe çıkmak dahi yasak, bu sıcakta kot giymek zorundayım. Expigment sadece çiller ve güneş lekeleri içindir başka lekeler için kullanmayın derim.

1100 tl çok fazla değil mi? Ben de yüzümdeki çil gibi görünen birkaç lekeyi sildirmek istiyorum ama ilk defa böyle bir fiyat duydum ki ben de eczacıyım. Memnun kalmadığın için geri ödeme alabildin mi bari?

canım gittiğim doktor plastik cerrah tı ve 1500 tl dedi ve 1100 e indi tek seansta yüzde seksen geçecek garanti ediyorum dedi ve sonuç sıfır....... resmen kandırıldım..... doktoru seçerken dikkat edin derim ben..

emine özge ayabakan ı araştırıyorum şimdi maymux lekelerden kurtulmuş ondan duydum bu doktoru..... mesaj attım doktora bakalım ne diyecek ...

lekelerden kurtulmak icin lazer tedavileri hakkaten biise yaramiyor arkadaslar sakin denemeyin. daha da kotu yapiyor. bir arkdasim denemisti, sonuc berbat. lekeleri gecmek yerine yayildi, hic tavsiye etmem. benim de cenemde var cok az, eger arkadasim sonuc alsaydi ben de yaptiracaktm. iyiki temkinli olmusum diyorum. lekelerden asla kurtulamayacagiz arkadaslar, gercek bu. ama azaltabiliriz. altyernatif tibba yonelmekte fayda var, benden soylemesiiiiiii

Merhaba arkadaşlar bende güneş lekelerinden rahatsızım.19 yaşındayım ve aynalara küs bir haldeyim.Eski bembeyaz olduğum fotoğrafları görünce çıldırıyorum.Öyle bebeksi bir tenim vardı ki görenler tekrar tekrar bakardı.Bir anda güneş lekeleri oldu ve kendimden nefret eder hale geldim.Bu lekelere kesin bir çözüm yok mu ? Önümüzdeki yıl üniversiteden mezun olacağım ve mezuniyet törenine kadar bu lekelerden kurtulmalıyım.Makyajın arkasına sığınmak istemiyorum.Cevaplarınızı bekliyor olacağım..

Merhaba arkadaslar valla ben cildimdeki lekelerle yillardir ugrasiyordum gitmedigim dermatolog gitmedigim guzellik salonlari klinikler kalmadi bir yerde lazerle leke tedavisi reklamini gorunce ilgimi dekti gittim .anlattikkarina gore en az 6 en fazla 12 seansda cozebileceklerini soylediler inanmadim ama son care olarak bunu da denemek istedim,ama iyiki denemisim suan 5.seansdayim ve farki artik gorebiliyorum.arkadaslar kesinlikle tavsiye ederim hulundugunuz yerde karbon peelin q swinch nd yag lazer olan varsa gitsin hem lekelerime acilma hemde cildimde isildama fark etti .....

yaz döneminde lekelerinizde artma oldumu? nasıl korunuyorsunuz suan ? cvp verirseniz sevinirim.

merhaba ben kremı nerden alabilirim tskler

arkadaslar sivilce lekelerini lazerle tedavi gorerek sildirmek istiyorum daha once lazerle tedavı olan arkadasım acıyor mu ve faydası var mı bılen arkadaslar rıca etsem yazarmısınız

KK Merhaba.Benim gözlük dedigimiz burun göz çevresinde gittikçe büyüyen lekelerim var. Öncelikle şunu söylemek istiyorum güneşin altında kesinlikle yatmayın ben 24 yaşimdayken tatilde bi guzel uyumuşum gözlügü takılıydı gözüme güneş geliyor diye bi parça peçeteyle yattım. Kalktıgımda burunn, yanaklar göz altım kızarmıştı bende geçecegıni düşünüp hiçbirşey sürmedim bu en büyük hatam oldu. Çünkü gittikçe çogalip koyulaşiyorlar. Oysaki ilk oldugunda bi yanık kremi sürseydim geçicekti. İlerleyen yıllarda yağbezi bozuklugu nedeniyle adı R ile başlayan en az 1 yıl kullanılan ilacı kullandım şimdi sivice ve yağ bezlerinin yerini çil aldı. Cildim gittikçe hassaslaştı. Daha doğrusu cildiniz bi harabiyete uğradığında cilt onu düzeltmek için çabalıyor fazla çalışması sonucu pigment bozuklugu ortaya çıkıyor. Medicasol e inanıyorum ama nasıl ilk yeniyken sivilce veya yanık kırmizi iken olursa sonrasinda normal bi cilde ne yapacak yara yanık kremleri hücre yenileyici özellikte. Lazerin amacıysa cildi tahriş ederek soyulmasını saglamak bu şekilde kış aylarında yapılan bu uygulamayla açıldıgını sanıyorsunuz ama hayır böyle birşey yok. Dermetologa giderek size en uygun renk açıcıyı alın kulak çöpüyle sadece leke üzerine uygulayın zamanla soyulacak ve daha açık hae gelecektir. Tamamen iyileşme henüz yok. Ben estetisyen egitimi aldım paranızı boşa harcamayın diyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…