- 15 Şubat 2013
- 34
- 0
Canım dediğim gibi işlem boyunca ben gözlerimi hiç açmadım nasıl birşey olduğunu cihazın görmedim ve inan sonucu görüncede sormak aklıma gelmedi benim
Tekrar arastirdim avrupa safak hastanesineymiş. Hatta doktorun cep tel nosunu aldim görüşmek için...Telefon ettim başka doktor varmis emine özge adli doktor yokmuş malesef....
Tekrar arastirdim avrupa safak hastanesineymiş. Hatta doktorun cep tel nosunu aldim görüşmek için...
Canim özelden mesaj yazamiyorum burdan yaziyorum sürekli. Daha once plastik cerraha 1seans lazer tedavi oldum.1100 tl odedim .yüzde 80 gecicek tek seansta dedi ama yüzde 10 oranında anca geçti. .. Iyi bir doktor arıyorum...
İl disindan gelicem avrupa safak hastanesi esenler otagarina yakin mi .?
Kac dk surer mesafesi? Cevap larsan sevinirim ... :)
Canim özelden mesaj yazamiyorum burdan yaziyorum sürekli. Daha once plastik cerraha 1seans lazer tedavi oldum.1100 tl odedim .yüzde 80 gecicek tek seansta dedi ama yüzde 10 oranında anca geçti. .. Iyi bir doktor arıyorum...
ya kızlar neden kremlere o kadar yuksek meblaglar oduyorsunuz lekelrınız varsa eczaneden 3-4 tl ye medıcassol dıye bı merhem alın lekelerı gozle gorulur sekılde gecırıyo ben ıkı haftadır kullanıyorum gayet memnumum beyazlamakk ıstıyorsanız da expigment dıye bı krem war kesınlıkle tavsıye ederım ben daha sımdıden cevremdekılerın farkedecgı sekılde beyazladım onceden bugday tenlı dıe tarıf ederlerdı benı sımdı beyaz tenlı dıye gecıyorum es dost arasında:)
1100 tl çok fazla değil mi? Ben de yüzümdeki çil gibi görünen birkaç lekeyi sildirmek istiyorum ama ilk defa böyle bir fiyat duydum ki ben de eczacıyım. Memnun kalmadığın için geri ödeme alabildin mi bari?
Merhaba arkadaslar valla ben cildimdeki lekelerle yillardir ugrasiyordum gitmedigim dermatolog gitmedigim guzellik salonlari klinikler kalmadi bir yerde lazerle leke tedavisi reklamini gorunce ilgimi dekti gittim .anlattikkarina gore en az 6 en fazla 12 seansda cozebileceklerini soylediler inanmadim ama son care olarak bunu da denemek istedim,ama iyiki denemisim suan 5.seansdayim ve farki artik gorebiliyorum.arkadaslar kesinlikle tavsiye ederim hulundugunuz yerde karbon peelin q swinch nd yag lazer olan varsa gitsin hem lekelerime acilma hemde cildimde isildama fark etti .....
merhaba ben kremı nerden alabilirim tsklerMerhabalar,
şimdiye dek kullandığım renk açıcıların haddi hesabı yok. Ama sizlere önerebileceğim tek bir ürün var. Skin Ceuticals Phyto Botanical Gel for Hyperpigmentation. Sıvı serum şeklinde. kendimde ve etrafımda kullanan diğer insanlarda çok etkili olduğuna bizzat şahit oldum...