Lazerle Leke Tedavisi Yaptiranlarin Paylasim Alani

arkadaşlar benimde yüzümde lekelerim vardı birsürü yöntem denedim ama malesef başarılı olmadı sonunda ankara tunalıda nills polikliniğine başvurdum orda plastik cerrah muharrem demioğulları bana fraksiyonel lazerle tedavi yöntemi uyguladı ve lekelerimden kurtuldum çok mutluyum burdan muharrem beye mucizeler yarattığı için teşekkür ederim ve herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.

Cilt soyucu lazerden fayda görmeyen bir cilt derma roller ve peeling gibi uygulamalardan zaten hiç fayda görmez lazer en derin ve güçlü uygulamayı yapıyor lazer yaptıranlar dermaroller ve peelingle zaman kaybetmesin bence doktorlar öyle diyor en güçlü mekanizma lazer o yaramadıysa onlar işe zaten yaramaz mış.

Tunaalp arkadasim lekelerinden kurtulmussun ne guzel ben bir ay olacak nerdeyse fraksiyonel lazer yaptirdim ama lazer atis izleri kaldi senin iyilesme surecinde boyle mi oldu

arkadaşlar ben şu anda lazerle leke tedavisi oluyorum.2 seans oldu.gerçekten lekeler açılmaya başladı.İlk yapıldığı gün yüzünüz biraz yanıyor ve özellikle alın kısmında yanma daha fazla oluyor.çünkü lazer çihazı bu kısımda fazla temas etmiyormuş.tedavi sonrası bir haftaya kadar kahverengi oluşan lekeler deri soyularak kayboluyor.altından beyazlamış deri tabakası çıkıyor.iki haftaya bir tedaviyenileniyor fiyatıda öyle yüksek değil seans 40 tl .Ayrıca sabah ve akşam renk açıcı kremde kullanıyorum ve tabiki güneş koruyucu krem.Kremin adı UNİTON 4 İçinde pieling jel,krem ve koruyucu krem bulunuyor.Güneş kreminin adıda SOLANTE PİGMENTA 50+ FAKTÖRLÜ.Umarım sorunu olanlara yardımcı olabilmişimdir.ÖZELLİKLE HAMİLELİK LEKESİ olanlara tavsiye ederim çünkü benim bu tür lekeler oluştu.

merhaba kızlar
canım, benimde solaryuma girmekten yüzümde lekeler oluşmuştu. fraksiyonel lazer yaptırdım 4 seansta hiçbirşey kalmadı yüzümde, çok memnun kaldım.. araştırmanı tavsiye ederim..

Tunaalp arkadasim lekelerinden kurtulmussun ne guzel ben bir ay olacak nerdeyse fraksiyonel lazer yaptirdim ama lazer atis izleri kaldi senin iyilesme surecinde boyle mi oldu

canım, bende yaptırdım..iyileşme sürecim aynı senin ki gibiydi atış izleri vardı. duşta hafif bir kese yap, iz falan kalmıyor..

Çok üzgünüm 2 seans fraksiyonel lazer yaptırdım yüzümde hiç leke yokken leke oldu.Doktor şimdi de leke için lazer tedavisi önerdi(fraksiyonel değil).Sizce bu lekeler geçer mi??Ben anlamadım yaa cildim güzel olsun diye fraksiyonel yaptırdım leke sahibi oldum

Selam,
ben de elmacik kemiklerimin ustundeki lekelerden muzdaribim. Kimyasal peeling denemistim ama pek bir netice alamadim, derken uzun suren arastirmalarim sonucunda Ankara'da bir merkezde fraksiyonel eryag lazer yaptirdim. Cok acidi... Resmen yanik kokusu geliyor ve o gece bayagi zorlaniyorsunuz. Sonrasinda tum yuz kabul topluyor ama bildiginiz yara kabugu, derken 4 gun sonra tum yaralar soyuluyor ve altindan piril piril bir cilt cikiyor... bebek cildi gibi, ama sakagimda biraz fazla yanmisliktan dolayi kirmizi bir leke kaldi.... lekelerim de tam gecmese de epey acildi.... Derken bu sefam yaklasik 1 ay surdu... Derken yuzumu acayip sekilde sivilce basmaya basladi, doktorumu aradim, alttaki kolajen tabaka uyarildigi icin normal bir sure sonra gecer dedi.

Sonuc: 3 ay sonra cildim eskisinden de berbat bir hale geldi. Sivilcelerin hepsi yeni izler biraktir, lekelerim geri geldi, ve sakagimdaki kirmizi leke de yeni bir kahverengi lekeye donustu....

Simdi sis leke kremine basladim, kullandiktan 1 hafta sonra cildim ayni lazer sonrasindaki guzellige geldi. 1-2 gun suruyorum sonra soyulmaya baslayinca hametat krem suruyorum... lekelerim epey azaldi.... Bu 1 haftalik sonuc ama ilerideki gunlerde ne olacak bilmiyorum.... Butun bu islemler iki yuzu keskin bicak.... tehlikeli ve riskli...

Merhaba,
nerede yaptırdınız acaba, hangi doktora??? çok teşekkürler şimdidennn:)

Herba dermın yuz renk açıcı kremını aldım memnunum benım de bıyık bolgemde leke vardı bır haftadır kullanıyorum sabah aksam hafıfledı bıle...bunun vucut ıcın olanı bıle var..tavsıye ederım ayrıyetten elma sırkesıyle de tonık yapıyorum lekelı yere ...lımon elıme gecerse suruyorum pırınc suyu dıyorlar ısladıgımız pırınclerı de bosa harcamayın suyunu sımdılık bunlar

nefret ediyorum,kendimden aynalardan...insanların ne olmuş böyle yüzüne demesinden..nefret ediyorum hayattan...maske takmak istiyorum artık

merhaba sis kremine hala devam ediyormusun sonuç ne durumda bende kullanmak istiyorumda sonucunu merak ediyorum teşkkürler

kızlar hiç gerek yok lazere falan elma sirkesiyle yüzümdeki bütün lekelerden benlerden kurtuldum artık çok güzel beyaz ve lekesiz cildim varr

kızlar hiç gerek yok lazere falan elma sirkesiyle yüzümdeki bütün lekelerden benlerden kurtuldum artık çok güzel beyaz ve lekesiz cildim varr

elma sirkesini direk pamukla yüzüne mi sürdün yoksa sıcak suya ekleyip buğu mu yaptın ? anlatabilir misin nasıl yaptığını ?

slm kızlr.benımde omuzlarımda gunes lekelerı olustu.lazer dusunuyorum bende ama istanbulda hangı merkezler daha iyi bu konuda fikir verın bana???teskkr.

elma sirkesini direk pamukla yüzüne mi sürdün yoksa sıcak suya ekleyip buğu mu yaptın ? anlatabilir misin nasıl yaptığını ?

canım ben direkt pamukla sürdüm hatta 'ben' olan yerleri biraz ovaladım kabuk bağladı sonra kabuk düştü ta tamm artık ben diye bişey kalmadı yani biraz cildime eziyet

ettim :18:

ama onca para verdiğimiz lazerdede aynı şey cilt soyma) oluyo. eğer zararlı olur diye düşünüyorsan cilt maskeleri bölümümüzde anlatıldığı gibi yapabilirsin :)) çok memnunum herkes

beyazlaştığımı söylüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…