Lazerle Leke Tedavisi Yaptiranlarin Paylasim Alani

aynı lekelerden bende muzdaribim üstelik benim lekelerim dogumdan sonra gerçekleşti güneşe hassasiiyetim arrtı kremlerle engel olmaya çalışsamda net bi cildim olmuyo kışın çok azalıyo incelticilerle ama bahar geldigi zaman tekrar göz kenarlarımda karartılar gerçekleşiyo kuzenim ankrada uzman estetik cerrah kendisine lazeri sormuştum yaptırmamı tavsiye etmedi cilt hassasiyetine göre kızarıklık gerçekleştigini daha kalıcı lekelenme olabilir dedi siz bilirsiniz yinede..

bence lazer çoook pahalı hemde çok o yzden yapamıorum iyikide yapmamışım planta pura tüy dökücüyü deneyin süper bişimiş kulanan arkilerim var memenunlar 7-8 kez kullandınmı biiyor tüyler birde 30-40 tl yani 40.8 eşittir 320 tl bitecek tüyler lekesiz bişisiz hmde eritiyor tüyleri yumuşatıyorr

selam, sinoz krem denemeyin arkadaşlar hiçbir faydası yok. içerisinde spf bile yok inanamadım. kesinlikle kullanmayın. en iyisi kimyasal peeling 50 faktör kremler ve güneşten kaçınmak.

bende merak ediyorum, yazdan kalma yüzümün sağ gözumun tam altında benı rahatsız eden lekeler var kesin bir çözüm varmı laker yada kream cilt bakım seansları vs gibi. yardım lutfen ve doktor/işlem merkezı adı

güneş lekeleri kabus gibi ya ,lazer tedavisi maliyeti nedir ve çözümü kalıcı mı

bende merak ediyorum, yazdan kalma yüzümün sağ gözumun tam altında benı rahatsız eden lekeler var kesin bir çözüm varmı laker yada kream cilt bakım seansları vs gibi. yardım lutfen ve doktor/işlem merkezı adı

benımde göz kenarlarımda var, yazın bıraz belirgin hale gelıyor. lazer tedavının faydası varmı ??

Var mi acaba bu dekolte be omuzlardaki lekeler icin bi urun

Lazerle leke tedavisini yaptıran birisi olarak sakın yaptırmayın derim paranızda boşa gidiyor yapılan yer hassaslaşıyor iki katı leke oluyor müşteri kazanmak için tek seansta kesin çözüm vs kanmayın ben kandım verdiğim para da boşa gitti Slim Med giitiğim yer sonra dediklerini inkar edip bir de sizi yalancı konumuna düşürüyorlar

Çok teşekkür ederim, ben yaptırmayı düşünüyordum ama şu an vazgeçtim.

En azından olumlu sonuç alanlar hangi doktora gittiğini yazmalı.Madem bir paylaşım sitesi birbirimize açık olalım.Reklam yapan kişi az çok belli eder kendini.Zaten hislerinize güvenip seçiceksiniz doktorunuzu.Bunu yaptım yaradı deyip kenara çekilmeyin.Tutturmuşlar bir türkü,reklam olmasın da olmasın.Ya arkadaşım doktor kendini kanıtlamışsa,ve harikalar yaratıyorsa helal olsun ona,reklamını da yaparım seve seve.
Ben de krem uygulayıp lekenenlerdenim. Gerçekten güneş düşmanın olacak bu uygulamadan sonra.Ve sürekli birkaç saatte bir koruyucu krem kullanıcaksın.Uvb a ve uvb b koruyuculu.Ben yüzümde leke var diye krem aldım kendi başıma,olmadı doktora gittim.Bişeleri yanlış uyguladım demekki,arttı lekeler,hemen bıraktım.Doktor,suratsız biçimde güneşten tamamen kaçıcaksın dedi.İlacı yazarken güneşten sakın dedi.Ben koruyucumu sürdüm.Ama sürekli yanımda bulundurup da 3saatte bir kullanmadım.O kadar ciddi bişi olduğunu işin anlayamadım.Doktorun umrunda değil bunlar.Cildiyeciye gitmiştim,devlet hastanesine.Demek ki neymiş çok para vermediğimiz için bozuk düdük çalıyor muşuz.Gidin en iyi doktorlara,araştırın,uzman estetisyen olsun bu kişi.Merkezi yerlerde açılan lüks görünümlü yerlerde bi senelik sertifikalı acemiler çalışıyor.Bir yemeği koyun masaya,masadaki her kişi farklı yer yemeği.Kiminin midesi şişer,kiminin karnı ağrır yeme biçiminden,kimi düz mideyle doyar vb..Herkes bir yerlerde hata yapmış olabilir,O yüzden lütfen nasıl uyguladığınızı,nereye gittiğinizi,hangi mevsim gittiğinizi,hangi cihazı kullandığını vb.bilgilendirmeleri yapın.

Guest okadar haklısın ki aynı dert bende de var ve şu anda aynalara küstüm ve depresyondayım.bende seans yaptırdım ve silik olan lekelerim daha koyulaştı bugün dr 4.seansı yapılması gerektiğini söyledi ve 15 gün güneş ışığından uzak kalınması gerekliymiş sonrasındada dermorollerla mezoterapi falan yapılacakmış ne yapacağıma karar veremediğim için yaptırmadım ama bu halide çok kötü yaptırıp bi kez daha şansımı denemelimiyim yoksa kapatıcılara mı işi bırakmalıyım bilemedim sen dersin birde unıtonone 4 pıgmentatıon
spots kullanıcam sen bu kremi kullandınmı ?yardımcı olursan sevinirim

Arkadaşlar merhaba , konuyu açmamın üzerinden çok zaman geçmiş. Bu kadar geç kaldığım için özürlerimi sunarım :) Ben 2 sene önce İstanbul Gaziosmanpaşa Şafak Hastanesinde Dermatolog Emine Özge Hanım'a durumumu anlattım hallederiz dedi. İnanın işlem boyunca gözlerimi kapattığım için nasıl bir cihaz kullandı görmedim. Acısına göre hafif kazıma işlemi gibi hissettim ama sonucu görünce inanın sormakda hiç aklıma gelmemişti. Bütün lekelerin üzerine tek tek uygulandığı belli olan ertesi güne küçük küçük kabuk tutan ve 6 -7 güne bu kabukları atan bi işlem. Altından çıkan tertemiz lekesiz teniniz. Şimdi güneş konusunda ağzı yanmış biri olarak daha bilinçli davranıyorum ve yaz kış en az 30 faktörlü kremsiz çıkmıyorum.

senin adına çok sevindim maymunxxx..sana bi kaç sorum olacak ..bu işlem sonrası işe gitmek sıkıntılımı..birde bu ay yapmanın sakıncası olurmu..hangi güneş kremini kullanıyorsun peki..birde ne kadar ödedin canım çok soru sordum kusura bakma ama cevaplarsan sevinirim

tedaviyi yaptıralı uzun zamn geçmiş lekelerde yenilenme oldu mu onu merak ediyorum ? pek çok krem kullandım artık son çare lazeri düşünüyorum bende fikir verir misin?

Benim işe gitmemde herhangi bir sıkıntı olmadı. Çünkü dekolte ve omuz bölgelerimde vardı onuda yakası ve kolu kapalı giyerek kapattım :) Ama görünen yerindeyse kabuklanmalar seni rahatsız edebilir arkadaşım. Roc'un 30-50 faktörlük kremini kullanmıştım o yaz güneşin altında olmamaya dikkat ettim. 500 tl.ye mal oldu bana. Sorularınızı istediğiniz kadar sorabilirsiniz ben sıkılmadan cevap veririm :)

tedaviyi yaptıralı uzun zamn geçmiş lekelerde yenilenme oldu mu onu merak ediyorum ? pek çok krem kullandım artık son çare lazeri düşünüyorum bende fikir verir misin?

Canım bende leke açıcı ve soyucu bi çok krem kullandım. Renkleri açılır gibi oldu ama en ufak bi güneş görmede aynı durum tekrar etti. Zaten düzenli olarak krem falan kullanamıyorum çabuk sonuç alamayınca sıkılıyorum. Tatile gitmeden bikaç seans solaryuma giriyorum sonra eskiye nazaran faha düşük faktörlü kremle ( 15spf ) rahat rahat güneşleniyorum. Çok şükür tekrarlanmadı bende

Becerebildim mi bilmiyorum ama bunlarda öncesi ve sonrası resimler

Eklentiler

• $ÖNCE.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 587
  • $SONRA.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 588
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…