- 24 Aralık 2007
- 83
- 10
- 43
Arkadaşlar lazer tedavisiyle güneş lekelerinden kurtulan var mı? Gerçekten faydası var mı? Dekolte ve omuzumda oluşan güneş lekelerinden çok rahatsız oluyorum ve kurtulmak istiyorum. Bununla ilgili bilgi verebilicek arkadaşlar vardır dimi aramızda...
güneş lekeleri kabus gibi ya ,lazer tedavisi maliyeti nedir ve çözümü kalıcı mı
benımde göz kenarlarımda var, yazın bıraz belirgin hale gelıyor. lazer tedavının faydası varmı ??
Var mi acaba bu dekolte be omuzlardaki lekeler icin bi urun
Lazerle leke tedavisini yaptıran birisi olarak sakın yaptırmayın derim paranızda boşa gidiyor yapılan yer hassaslaşıyor iki katı leke oluyor müşteri kazanmak için tek seansta kesin çözüm vs kanmayın ben kandım verdiğim para da boşa gitti Slim Med giitiğim yer sonra dediklerini inkar edip bir de sizi yalancı konumuna düşürüyorlar
selam canım sorunu daha yeni gördüm senağlamasakın yapma derim.benim yüzümde güneş lekesi vardı böle çiller lazerle yaktı yüzümü dermatolog üstelik uzman doktordu yüzüm nasıl yandı anlamadık istersen fotomuda koyarım sadece yanan yanağımı çok kötüyüm bi yıl oldu lazer olalı..senağlama
hala izi var çok kötü kıpkırmızı üstelik geniş bi alan böle 1tl büyüklüğünde bi yuvarlak.su toplamıştı patladı deri soydu yani anlatılacak gibi değil sana diyeceğim renk açıcıları dene ve güneşten korun...şimdi deri nakli olmak istiyorum ömür boyu kapatıcılarla yaşayamam..doğum yapacağım zaman bile o yüzüm öylemi kalacak kapatıcısız ne yaparım diyorum.hastane çantama koydum tabide yinede doğumdan sonra nasıl kullanacam diye kara kara düşünüyorum.çünkü kimsenin karşısına o korkunç yüzle çıkmadım daha.hep kapatırım.yazın denize giremiyorum bu yüzden.daha bu sürü şeyler var say say bitmez şimdi ayağım kırılsaydı da o hatayı yapmasaydım diyorum adamı dava etmek istiyorum ama sonuç değişmeyecek...bence lazer ciltte kullanılmamalı yasaklanmalı açık tenliler hep yanıyor..senağlamaof allahım bana sabır ver bu yanık yüz yüzünde az depresyona girmedim ama eşim herzeman destek oldu canım benim maddi manevi her anlamda. bi sürü krem kullandım en ucuzu 70tl senağlamasağlık karnesi karşılamıyodu tabi...ama hiç bi sonuç almadım... deri nakli olcam sonunda tabi deri naklide hiç bi zaman geçirmezmiş..sadece hafifletirmiş olsun onada razıyım
Böyle işte canım sakın diyorummmm benim yaşadıklarımı yaşamanı istemem:a015:
Arkadaşlar merhaba , konuyu açmamın üzerinden çok zaman geçmiş. Bu kadar geç kaldığım için özürlerimi sunarım :) Ben 2 sene önce İstanbul Gaziosmanpaşa Şafak Hastanesinde Dermatolog Emine Özge Hanım'a durumumu anlattım hallederiz dedi. İnanın işlem boyunca gözlerimi kapattığım için nasıl bir cihaz kullandı görmedim. Acısına göre hafif kazıma işlemi gibi hissettim ama sonucu görünce inanın sormakda hiç aklıma gelmemişti. Bütün lekelerin üzerine tek tek uygulandığı belli olan ertesi güne küçük küçük kabuk tutan ve 6 -7 güne bu kabukları atan bi işlem. Altından çıkan tertemiz lekesiz teniniz. Şimdi güneş konusunda ağzı yanmış biri olarak daha bilinçli davranıyorum ve yaz kış en az 30 faktörlü kremsiz çıkmıyorum.
Arkadaşlar merhaba , konuyu açmamın üzerinden çok zaman geçmiş. Bu kadar geç kaldığım için özürlerimi sunarım :) Ben 2 sene önce İstanbul Gaziosmanpaşa Şafak Hastanesinde Dermatolog Emine Özge Hanım'a durumumu anlattım hallederiz dedi. İnanın işlem boyunca gözlerimi kapattığım için nasıl bir cihaz kullandı görmedim. Acısına göre hafif kazıma işlemi gibi hissettim ama sonucu görünce inanın sormakda hiç aklıma gelmemişti. Bütün lekelerin üzerine tek tek uygulandığı belli olan ertesi güne küçük küçük kabuk tutan ve 6 -7 güne bu kabukları atan bi işlem. Altından çıkan tertemiz lekesiz teniniz. Şimdi güneş konusunda ağzı yanmış biri olarak daha bilinçli davranıyorum ve yaz kış en az 30 faktörlü kremsiz çıkmıyorum.
senin adına çok sevindim maymunxxx..sana bi kaç sorum olacak ..bu işlem sonrası işe gitmek sıkıntılımı..birde bu ay yapmanın sakıncası olurmu..hangi güneş kremini kullanıyorsun peki..birde ne kadar ödedin canım çok soru sordum kusura bakma ama cevaplarsan sevinirim
tedaviyi yaptıralı uzun zamn geçmiş lekelerde yenilenme oldu mu onu merak ediyorum ? pek çok krem kullandım artık son çare lazeri düşünüyorum bende fikir verir misin?
Becerebildim mi bilmiyorum ama bunlarda öncesi ve sonrası resimler
Lazer cinsi franksiyonel co2 lazer miydi yoksa başka bir tür mü ?
Canım dediğim gibi işlem boyunca ben gözlerimi hiç açmadım nasıl birşey olduğunu cihazın görmedim ve inan sonucu görüncede sormak aklıma gelmedi benim