Onuda yaptirdim ondanda bir fayda görmedimAltın iğne tedavisini araştırın kalıcı çözüm.
Çok fazla sebep olabilir işlemden yanıt alamadıysanız. Derma fame clinics var bir arayıp sorun derim orası güneş lekesi tedavisi yapıyordu. İzmir'de yerleri. Siz izmirde olmasanız bile bilgi almıs olursunuz.Onuda yaptirdim ondanda bir fayda görmedim
Merhaba acaba islemi nerede yaptırdınız bilgi verebilirmisiniz bende bu işlemi yaptırmayı düşünüyorum alnım burnum bıyık bölgesi yanaklar ve kaş üstleri hep leke işlem için ğcretler çok pahalı fakat olumlu etki alınmış olunması daha önemli bu yüzden cevaplarsanız çok çok sevineceğimMerhabalar tekrar, koca bir bahar ve ustune bol gunesli bir yaz gecmesine ragmen, hatta cildimi kimi zaman gunesten fazla korumamama ragmen, hic bir lekem tekrarlamadi, bbl lazeri oneririm
Merhaba acaba islemi nerede yaptırdınız bilgi verebilirmisiniz bende bu işlemi yaptırmayı düşünüyorum alnım burnum bıyık bölgesi yanaklar ve kaş üstleri hep leke işlem için ğcretler çok pahalı fakat olumlu etki alınmış olunması daha önemli bu yüzden cevaplarsanız çok çok sevineceğim
Kusura bakmayın uzunca zamandır girmiyordum, Nezih Karaca Kliniği Nişantaşı. Bu arada hala lekelerim geri dönmedi, 1,5 yılı doldurdum:)Merhaba acaba islemi nerede yaptırdınız bilgi verebilirmisiniz bende bu işlemi yaptırmayı düşünüyorum alnım burnum bıyık bölgesi yanaklar ve kaş üstleri hep leke işlem için ğcretler çok pahalı fakat olumlu etki alınmış olunması daha önemli bu yüzden cevaplarsanız çok çok sevineceğim
Ne kadara yaptirdiniz cool lazeri bir arkadasim yaptırdı tek seansi 5 bin di
Kusura bakmayın uzunca zamandır girmiyordum, Nezih Karaca Kliniği Nişantaşı. Bu arada hala lekelerim geri dönmedi, 1,5 yılı doldurdum:)
Merhaba, üzerinden bayağı zaman geçmiş. Şuan lekeleriniz ne durumda?M
Merhabalar, haftaya kontrolum var. Lekelerim yuzde 10 kaldi. Artik hic bir sekilde fondoten kapatici kullanmiyorum. Toplamda kremler dahil bana maliyeti 4400 e geldi