Lazerle Leke Tedavisi Yaptiranlarin Paylasim Alani

Hi ......
Have you heard of Ageloc galvanic spa? Brad Pitt and Nicole Kidman called it iron wrinkle!! For most woman in the State and also Asia, they are using this tool to get their beauty, it helps to smooth skin, face lifting, reduce fine lines and acne spot. There is no need to go for expensive and risky laser treatment. I am glad to share with you to help your skin condition. If you ever want to have younger looking skin, please give me your email address. I will share more information and this product and how u can get it right in front of your door.
Don't worry too much, ok. There's always a much safer and long lasting solution.
Bye
Live Younger Feel Younger

Son düzenleme:
ben de yanaklarımdaki sivilce izleri ve kılcal damar kızarıklıkları için lazer düşünüyorum. ama kararsızım:26:

$IMG_20140131_231544.jpg arkadaşlar bnm yüzümde güneş lekesi oluştu..resimde belli olsun diye çok yakından flash açık çektim.ama yazın zaten bu şekilde görünüyo.yazın güneş ve fondöten yüzünden bu hale geldi..3yıl önce bir iki tane olan çilim geniş olarak yüzüme yayıldı..lazerle leke tedavisi yaptırmak istiyorum ama kısa sürede bitsin ve yüzümde yanık lekesi oluşmasın istiyorum.bu herkesin temennisidir.peelingler fln uzun vadeyi kapsıyo buyüzden lazer düşünüyorum.yaptırıp memnun kalan veya kalmayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi lütfen !!!

Merhaba, lazer tedavisi için ne kadar ödediniz?

rosemicim,
güneş lekeleri için bir şey diyemem bilmiyorum ama göz çevremde ve yanaklarımın gözaltımla birleştiği yerlerde hamilelik lekelerim vardı,fraksiyonel lazer yaptırdım ilk seanstan 3-4 gün sonra tamamen geçti,istersen bir araştır.

Ben de çok uzun zamandır kahverengi lekeler ve çillerde uğraşıyordum çok araştırdım ama kesin sonuç m Onep te sırf bunun için çok özel bir lazer var Türkiye de sayılı merkezler de var Biraz pahalı ama her kuruşum helal olsun Mutlaka ömür Hanım'a gidin sonuç süper

Ben Antalyada yaşıyorum.Ben tedavisi ve leke tedavisi yaptırdım.Çok memnun kaldım.Boynumdaki benler gitti pırıl pırıl oldu.Cildimde lekeler vardı açıldı..Cilde fraksiyonel lazer yaptırdım.En az 1 hafta güneşten korumak şart.güneş koruyucuzuz asla çıkmayın.Ama sonuç çok memnun edici.Doktorum Betül Parmaksızoğlu.Çok şeker güven verici bir doktor.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cikolata_88
Fraksiyonel lazer,leke tedavisi yaptırabilirsin.Ancak kışın yaptır.yazın çok riskli..Ben yaptırdım yeni. 14 gün nerdeyse güneşe çıkmadım.Benim lekem azdı o yüzden sonuç çok iyi.Kışın birkaç seansta hiç bir şeyiniz kalmaz,doktorunuzu iyi seçin,bakımları kremleri iyi kullanın..Eczane ürünü güneş koruyucu seçin..Ben Antalyada yaşıyprum,doktum Betüm Parmaksızoğlu idi.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Acaba kimyasal peeling lekelerde ne kadar etkili olabilir diye düşündüm. Sonuçta cildi soyuyor alttan yeni deri çıkıyor filan. Ama kışın yapılıyor ve mümkün olduğunca güneşe çıkılmıyor. Koruyucu vs. kesin olarak kullanmak gerekiyor.

Bende hem dogum hem gunes lekesi var bilirsin is ki expigment yuzde 2 ve 4 kullandim 1,2 ay fade out kullandim peeling yaptim duzenli bakim bayagi acildi bi cok kisi cildin harika ne yapiyorsun diyorlAr 😉😉😉lutfen eczane urunleri kullanin kozmetik degil pahalilarda para tuzagi Vichy, la poche posay , dermologi falan guzel abd donunce maladerm var onuda denicem az kaldi sadece Ben goruyorum 👏👏👏

Saglik ve afiyette kal 🌹

Ben de çok uzun zamandır kahverengi lekeler ve çillerde uğraşıyordum çok araştırdım ama kesin sonuç m Onep te sırf bunun için çok özel bir lazer var Türkiye de sayılı merkezler de var Biraz pahalı ama her kuruşum helal olsun Mutlaka ömür Hanım'a gidin sonuç süper

Onep de leke tedavisi ile ilgili biraz daha detayli bilgi alabili miyim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seansı 200usd ye yaptırdım ama eski lekelerinden eser kalmadı internettente bakabilirsiniz med lite lazer olarak geçiyor

Arkadaslar cilt lekeleri için kesin ve sorunsuz bir tedavi yöntemi istiyorsanız dermapen yaptirmayim oneririm ıpl değil

Arkdaşlar konuyu baştan sona okudum ama yine birşey oluşmadı kafamda, Allah aşkına bu dudak üstü bıyık gibi duran karartı. (sanırım çok eskiden sir ağdadan oldu) ama son 2 yıldır ortaya çıktı. expigmenti 1 ay kullandım. Gecer gibi oldu hatta baya gittmişti. Sonra ben aptal gibi iyce gitsin diye bir gün evde hem sabah hem akşam uyguladım.. sonuçmu? yaktı kavurdu beni.. eskisinden hani gecmeden önceki halinden beter etti.... Doktora gittim. Lazer başka çaresi yok dedi. Ama ona da garanti vermedi. Hiç sallamadı beni zaten :KK43: sirke limon maya ne yaptıysam gecmedi. Başka yerimde olsa bu kadar takmam ama dudak üstü.. resmen bıyık gibi duruyor. Fondeten vs.. dahada kötü yapıyor. Derdime bir çare lütfennn :KK43:

Aynı sorun bende de var ne yazık ki. Zaten kendimi bildim bileli çil ve güneş lekelerim vardı. Bu sene dudak üstünde kararma oldu kahverengi de değil gölge gibi bir koyuluk . aynen bıyık gibi duruyor. 3 doktor gezdim. Biri expigment %4 verdi daha da kötü oldu. Başka doktora gittim tritone forte verdi 1,5 ay kullandım o da hüsran...tekrar doktor değiştirdim o da kimyasal peeling yapalım dedi ve ek olarak papatya sabunu ne ducray melascreen depigmentant verdi. 15 gündür de onu kullanıyorum. Hiç bir açılma yok. Fondoten kapatıcı hiç bir işe yaramıyo dudak üstü daha da belli oluyor. Piskolojim çok bozuldu,tamamen özgüvenim kayboldu, sanki herkes benim lekeme bakıyormuş gibi geliyor. İş hayatımı da etkiledi bu durum. çözüm bulan varsa lütfen paylaşsın

''buğday yağı + hodan yağı +ozonlanmis kayısı çekirdeği yağı+ üzüm çkirdeği yağı+ ozonlanmis kantoren yağı +nar cekirdegi yagi '' bunlarıda başka bir şişede hepsini esit miktarda koyun hodan yağını 3 kapak sadece. Bu yağların asıl tedavisi yara izleri .güneş lekeleri.yanık izleri.sivilce akne lekeleri gibi Cildinize nüfus etmiş sorunları sabırla tedavi etmektedir ayriyetten cilde mat ve aydınlık verip mimik çizgilerin kolojen ve elastin dokunuzu onarmak ta. Dip not hodan yağı tek başına göz altı morluk ve sışkin yorgun ifadeye almakta.
gece temiz cilde sürüp yatın.
Sabah yüzünüzü temizleyiciniz ile yıkayıp (buğday özlü sabun kullanin lekeli ciltler.
göz makyajı dahil çok güzel temizliyor cildimi aktarlarda mevcut.ben bu yag karışımı kullaniyorum etkisini gördüm 1 ay oldu 1 ton leke açıldı .inşallah yardimci olabildim ☺:KK55:

Benim de yüzümde 8-9 yaşlarımdan beri ortaya çıkan kahverengimsi lekeler var. bir kaç yıl önce doktora gittiğimde expigment vermişti fakat işe yaramamıştı. Lazer beni çok korkutuyordu, daha kötü olabilir diye düşünüyordum. biraz da güzelliğime çok da gölge düşürmediğini düşündüğümden pek bir çaba göstermedim. Ne olduysa yıllar sonra gözümü kararttım ve lazerle tedavi için dermatoloğa gittim. doktor %70'e kadar açılabileceğini söyledi. Benim için yeterli dedim ve tedaviye başladık. henüz yalnızca bir seans olmasına rağmen lekelerimin rengi bayağı açıldı. Kontrolde doktorum bile şaşırdı. (%30'a kadar açıldı diyebilirim.) Ve baştan 2 ayda bir seans olmak üzere toplam 6-7 seans diye konuşmuştuk.
Kısacası şu an süreçten çok umutluyum. Umarım böyle devam eder. Son seanstan sonra da buraya gelip sonucu yazacağım.
Merak eden olursa diye yazıyorum, Ankara'da özel bir dermatoloji kliniğine gidiyorum ve seans başına 250 tl veriyorum.

Benim de yüzümde 8-9 yaşlarımdan beri ortaya çıkan kahverengimsi lekeler var. bir kaç yıl önce doktora gittiğimde expigment vermişti fakat işe yaramamıştı. Lazer beni çok korkutuyordu, daha kötü olabilir diye düşünüyordum. biraz da güzelliğime çok da gölge düşürmediğini düşündüğümden pek bir çaba göstermedim. Ne olduysa yıllar sonra gözümü kararttım ve lazerle tedavi için dermatoloğa gittim. doktor %70'e kadar açılabileceğini söyledi. Benim için yeterli dedim ve tedaviye başladık. henüz yalnızca bir seans olmasına rağmen lekelerimin rengi bayağı açıldı. Kontrolde doktorum bile şaşırdı. (%30'a kadar açıldı diyebilirim.) Ve baştan 2 ayda bir seans olmak üzere toplam 6-7 seans diye konuşmuştuk.
Kısacası şu an süreçten çok umutluyum. Umarım böyle devam eder. Son seanstan sonra da buraya gelip sonucu yazacağım.
Merak eden olursa diye yazıyorum, Ankara'da özel bir dermatoloji kliniğine gidiyorum ve seans başına 250 tl veriyorum.
Merhaba ecmel hanim bende ayni durum var cildimde sadece bi bolgesinde bi kac yere gitdim lazer uygulamasi diyolar kararsiz kaldim ya daha kotu olursa size hangi lazer uyguladilar ve şu anki durumu soyleye bilirmisiniz cildiniz ne kadar acildi şimdiden teşekkürler

X