En azından olumlu sonuç alanlar hangi doktora gittiğini yazmalı.Madem bir paylaşım sitesi birbirimize açık olalım.Reklam yapan kişi az çok belli eder kendini.Zaten hislerinize güvenip seçiceksiniz doktorunuzu.Bunu yaptım yaradı deyip kenara çekilmeyin.Tutturmuşlar bir türkü,reklam olmasın da olmasın.Ya arkadaşım doktor kendini kanıtlamışsa,ve harikalar yaratıyorsa helal olsun ona,reklamını da yaparım seve seve.
Ben de krem uygulayıp lekenenlerdenim. Gerçekten güneş düşmanın olacak bu uygulamadan sonra.Ve sürekli birkaç saatte bir koruyucu krem kullanıcaksın.Uvb a ve uvb b koruyuculu.Ben yüzümde leke var diye krem aldım kendi başıma,olmadı doktora gittim.Bişeleri yanlış uyguladım demekki,arttı lekeler,hemen bıraktım.Doktor,suratsız biçimde güneşten tamamen kaçıcaksın dedi.İlacı yazarken güneşten sakın dedi.Ben koruyucumu sürdüm.Ama sürekli yanımda bulundurup da 3saatte bir kullanmadım.O kadar ciddi bişi olduğunu işin anlayamadım.Doktorun umrunda değil bunlar.Cildiyeciye gitmiştim,devlet hastanesine.Demek ki neymiş çok para vermediğimiz için bozuk düdük çalıyor muşuz.Gidin en iyi doktorlara,araştırın,uzman estetisyen olsun bu kişi.Merkezi yerlerde açılan lüks görünümlü yerlerde bi senelik sertifikalı acemiler çalışıyor.Bir yemeği koyun masaya,masadaki her kişi farklı yer yemeği.Kiminin midesi şişer,kiminin karnı ağrır yeme biçiminden,kimi düz mideyle doyar vb..Herkes bir yerlerde hata yapmış olabilir,O yüzden lütfen nasıl uyguladığınızı,nereye gittiğinizi,hangi mevsim gittiğinizi,hangi cihazı kullandığını vb.bilgilendirmeleri yapın.