Lazerle Leke Tedavisi Yaptiranlarin Paylasim Alani

Ben göz kapaklarımdan estetik olmuştum, olmaz olaydım dikiş izlerim kocaman ve kabark kaldı sözde estetik, neyse sonradan başka bir doktior buldum izlerin kaldığı yeri kesip yeni dikiş attı ve üzerine lazer yapılıyor şimdi çok iyi bir gözümde hiç belli değil diğeride düzelmeye başladı. Hepsi Dr. kanaklı.

nerde canım bu doktor. benim yüzümde olduğu için bişey yapamıyolar. ben ameliyatizinden ziyade yüzümde oluşan boışluğu doldurmak istiyıorum. doktorun telini ve adresini rica etsem

Merhabalar,
şimdiye dek kullandığım renk açıcıların haddi hesabı yok. Ama sizlere önerebileceğim tek bir ürün var. Skin Ceuticals Phyto Botanical Gel for Hyperpigmentation. Sıvı serum şeklinde. kendimde ve etrafımda kullanan diğer insanlarda çok etkili olduğuna bizzat şahit oldum...

nerde canım bu doktor. benim yüzümde olduğu için bişey yapamıyolar. ben ameliyatizinden ziyade yüzümde oluşan boışluğu doldurmak istiyıorum. doktorun telini ve adresini rica etsem
Merhaba, sana Onep'ten Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Dr. Hıfzı Velidedeoğlu'nu şiddetle tavsiye ederim. Benim ameliyatımı da yaptı. Sonuç mükemmel...

benimde yüzümde hiç kırmızı lekeler var galiba kılcal damarların genişlemesiyle oluyormuş lazer tedavisinin olduğunu duymustum iz kalır mı acaba..

papatyal Ankarada Co2 yi nerede yaptırdın yazarmısın sana zahmet. Ben sadece Ankara'da Ferruh Büngül de var diye biliyorum CO2.

canım benimde yüzümde hem güneş lekesi hem hamilelik lekeleri oluşmuştu doktora gittim 2 krem önerdi birde bunları kulanırken güneşe çıkma durumlarında güneş kremi şuan yüzüm tertemiz oldu kremlerin isimlerini yazıyorumxxxxxbunların yanında iyi bir markadan güneş kremi kullanman lazım güneşe fazla maruz kalma ama lekelerin çoğalır ilaç kulanım süresince

Son düzenleyen: Moderatör:
hamilelikten yüzümde lekeler kaldı birçok kırem kullandım hiç bir faydasını görmedim doktorada gittim oda fayda etmedi şu anda pembe maske kullanıyorum onunda fayda edeceğini zannetmiyorum ama ne yapacağımı şaırdım geiren varsa neolur banada söylesin

kızlar SİS diye bir kremden bahsediliyor forumda
xxxxxx diye bir site üzerinden satışı yapılıyormuş
bir eczacı yapıp satıyormuş kremi
benim de lekelerim var hem de çok fena
şu anda hamileyim doğumdan sonra ben bu kremi kullanıcam inşallah
bu arada isim yazdım ama doğru mu bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benimde yüzümde hem güneş lekesi hem hamilelik lekeleri oluşmuştu doktora gittim 2 krem önerdi birde bunları kulanırken güneşe çıkma durumlarında güneş kremi şuan yüzüm tertemiz oldu kremlerin isimlerini yazıyorumxxxxxbunların yanında iyi bir markadan güneş kremi kullanman lazım güneşe fazla maruz kalma ama lekelerin çoğalır ilaç kulanım süresince

nurgul07 bende de lekeler var doktorun sana önerdiği kreleri bana özelden yazarmısın
yeterli mesajım olmadığı için ben özelden yazamıyorum

slm arkadaslar, öncelikle burada yeniyim ve ilk yazim... Benimde sorunum cilt lekeleri, akneler ve 5 yildan beri cekiyorum gitmedigim doktor kaldi buralarda:KK43:( Cigerden gelir dediler baktilar sonuc iyi , kanima baktilar sonuc iyi yapmadiklari test kalmadi , icden ve disdan tedavi uyguladilar , 2 yil boyunca havuc ve üzüm suyu ictim oda bos cikti, en sonunda günes den olusmus dediler mümkün oldugunca günese cikma devamli koruyucu kullan dediler ama buralarda zaten günesden cok yagmur görüyüruz anlamadim artik :KK43:(( Birde bir gercek varki cilt doktoruna gittigimde Allah ima cok cok sükür ediyorum , cünkü öyle cilt hastasi olan kisiler gördümki hep onlar icinde dua ediyorum!!!!!! Bu arada doktorun verdigi krem maskelerin haddini bilmiyorum ama hepsi nafile :KK43:( bir ara biraktim cildimle ilgilenmeyi oldugunca düsünmemeye calistim ama bir tanidik gördügümde sorduklarinda tamamen moralim bozuluyo ve iyilestirmek icin arastirmalara koyuluyorum.... Bazen disari bile cikasim gelmiyor artik ve ciktigimdada hep kapaticalar kullaniyorum tam bir takinti oldu bende :KK43:( en son olarak pembe maske aldim tamm dedim bu ise yarayacak ama oda bos cikti :KK50: Ve üstüne üstelik okadarda para döktümki 5 yildir anlatamam ve halada cekiyorum bu akneleri yüzümdeki lekeleri ama hep dua ediyorum ( Allah im derdi veren sensin dermaninida ssenden bekliyorum) diye....... Bütün benim gibi cilt problemi yasayanlar insallah birgün dermaninida buluruz!!!!!!!! Unutmayalimki ; Allah im beterinden korusun hepimizi!!!!!!!!!!!!!

iyi akşamlar herkeze ben 18 yaşındayım ve yüzümde sivilce ve güneş lekeleri var. Psikilojimi çok bozuyor kendime güvenimi yitirdim kimsenin yüzüne bakamıyorum :1no2: ne denediysem fayda etmedi limon sirke arapkızı çil fazıl ve bütün çil maskeleri. bi ara expigment kullandım faydasını gördüm ama sonra yüzümde kızarıklar olusmaya başladı bende kullanmayı bıraktım ve bu yaptıklarımdan sonra derim aşırı inceldi. artık aynaya bakamıyorum korkumdan ve 8 tane ben çıktı yüzümde. şimdi kimyasal pealing yaptırmayı düşünüyorum ama ondanda çok korkuyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuzsenağlama:çok üzgünüm::a015:

ya seni çok iyi anlıorum. o lanet krem ve kendimi güneşten koruyamama yüzünden, suratımda 110 taneye yakın leke çil ben var.. hiç üşenmedim saydım! ve gerçekten çaresizim. kaç gündür yazıorum foruma. kimseden ses çıkmıor.. ne yapabilirim arkadaşlar. lütfen yardımmmmm !!!:26:

Son düzenleme:
Merhabalar,
şimdiye dek kullandığım renk açıcıların haddi hesabı yok. Ama sizlere önerebileceğim tek bir ürün var. Skin Ceuticals Phyto Botanical Gel for Hyperpigmentation. Sıvı serum şeklinde. kendimde ve etrafımda kullanan diğer insanlarda çok etkili olduğuna bizzat şahit oldum...
mrb,
bu kremi kim tavsiye etti ve ne kadr süre kullandın?

merhaba arkadaşlar bende dudak üzeri için lazer düşünüordum.gittiğim güzellik salonu sana kışın leke tedavisine başlayalım dedi.ama lekelerimin güneştenmi yoksa hastalığımdan dolayı kullandığım ilaçlardanmı olduğunu bilmiorum çünkü buda oluşmasına bir etkenmiş ilk önce herhalde bi doktorla konuşmak ve teşhis konması gerekior.ben büyük ihtimal güneş lekesi olduğunu düşünüorum çünkü tam bir güneşlenmme delisiyim rahat 3-4 saat güneşlenirim tabi koruyucu kullanarak ama daha bilinçlendim yüzümü çok koruorum yanmasına izin vermiorum ama iş işden geçti karartı şeklinde dudak üstümde o lekelerden var.psikolojik olarak haftada bir peeling ve maske yaptığım için biraz iyi hissettirior kendimi.şimdi yorumları okuyunca kararsız kaldım yaptırıyımmı lazer yaptırmayımmı yüzüm buğdaydan esmere dönük renkte hani beyaz olmadığı için acaba hasar oluşması riski dahamı azdır.ayrıca birde şu kremi önerebilirim.
La Roche Posay Mela D Yuz Kremi
Yüz ve dekolte bölgesindeki kahverengi lekeleri azaltan günlük bakım kremidir. İçerdiği Kojilik Asit ve Mexoryl XL filtre sisteminin eşsiz bileşimi melanin üretimini sınırlar, İçerdiğideki LHA sayesinde ciltteki melanin dağılımını düzenler.

Kahverengi lekeler ciltte iz bırakmadan azalırlar. Cilt homojen rengine kavuşurken nemlendirilir. İçerdiği SPF 15 ile güneşten korur ve yeni leke oluşumunu engeller.

Mela D Yüz Kremi Sonuçları

Kahverengi lekeler ciltte iz bırakmadan azalırlar. Cilt daha homojen bir ten rengine kavuşur. MELA- D kahverengi lekelere karşı bakım yaparken aynı zamanda cildi nemlendirir, cilde konfor, yumuşaklık ve pürüzsüzlük kazandırır.

La Roche Mela D Kullanım Şekli

Her sabah tüm yüz ve dekolte bölgesine uygulayınız. Mükemmel bir makyaj bazı oluşturur.

bende yeni kullanmaya başladım güvenilir bir marka,sadece eczanelerde satılıor zararı olmadığı için denemekten bişi olmaz pahalıda bir ürün değil

merhaba arkadaşlar bende dudak üzeri için lazer düşünüordum.gittiğim güzellik salonu sana kışın leke tedavisine başlayalım dedi.ama lekelerimin güneştenmi yoksa hastalığımdan dolayı kullandığım ilaçlardanmı olduğunu bilmiorum çünkü buda oluşmasına bir etkenmiş ilk önce herhalde bi doktorla konuşmak ve teşhis konması gerekior.ben büyük ihtimal güneş lekesi olduğunu düşünüorum çünkü tam bir güneşlenmme delisiyim rahat 3-4 saat güneşlenirim tabi koruyucu kullanarak ama daha bilinçlendim yüzümü çok koruorum yanmasına izin vermiorum ama iş işden geçti karartı şeklinde dudak üstümde o lekelerden var.psikolojik olarak haftada bir peeling ve maske yaptığım için biraz iyi hissettirior kendimi.şimdi yorumları okuyunca kararsız kaldım yaptırıyımmı lazer yaptırmayımmı yüzüm buğdaydan esmere dönük renkte hani beyaz olmadığı için acaba hasar oluşması riski dahamı azdır.ayrıca birde şu kremi önerebilirim.
La Roche Posay Mela D Yuz Kremi
Yüz ve dekolte bölgesindeki kahverengi lekeleri azaltan günlük bakım kremidir. İçerdiği Kojilik Asit ve Mexoryl XL filtre sisteminin eşsiz bileşimi melanin üretimini sınırlar, İçerdiğideki LHA sayesinde ciltteki melanin dağılımını düzenler.

Kahverengi lekeler ciltte iz bırakmadan azalırlar. Cilt homojen rengine kavuşurken nemlendirilir. İçerdiği SPF 15 ile güneşten korur ve yeni leke oluşumunu engeller.

Mela D Yüz Kremi Sonuçları

Kahverengi lekeler ciltte iz bırakmadan azalırlar. Cilt daha homojen bir ten rengine kavuşur. MELA- D kahverengi lekelere karşı bakım yaparken aynı zamanda cildi nemlendirir, cilde konfor, yumuşaklık ve pürüzsüzlük kazandırır.

La Roche Mela D Kullanım Şekli

Her sabah tüm yüz ve dekolte bölgesine uygulayınız. Mükemmel bir makyaj bazı oluşturur.

bende yeni kullanmaya başladım güvenilir bir marka,sadece eczanelerde satılıor zararı olmadığı için denemekten bişi olmaz pahalıda bir ürün değil

mrb,
Bn bu kremden almayı düşünüyorum,sen gözle görünür bir sonuç aldın mı burdan bizimle paylaşır mısın?

canım bu kremin kendi başına bir faydası yok yada ömürlük bir çözüm değil o yüzden daha fazla dayanamayıp gözümü kararttım dün dermatoloğa gittim lazer yaptırdım zor bir işlem oldu epeyce bir bölgeye lazer attı,attığı yerler kızarık 5-6 günde eski haline döner sonra soyulmaya başlar dedi bakalım artık nasıl bir netice alacağım 1 ay sonra 2.ve son işlem yapılacak cildim çok seans gerektirecek şekilde değil şükürler olsun aslında ben dermaroller yapmasını istemiştim ama oda dahe derin izler için falan yapılan bir yöntemmiş kızlar inş.faydasını görürüm iz v.s gibi şeyler kalmaz

arkadaşlar benimde yüzümde lekelenmeler vardı denemediğim yöntem kalmadı ama sonuç alamadım sonunda tunalıda olan nills polikliniğine bilgi almak için gittim ve fraksiyonel lazerle tedaavi yöntemi uyguladılar ve lekelerimden yüzde 80 kurtuldum çok mutluyum sizede tavsiye ederim burdan plastik cerrah muharrem beye çok teşekkür ediyorum mucizeler yarattığı için..

X