Lazerle boynum yandı ?

geçiyor mu peki ?

Yüz bölgesine hangi cihazla olursa olsun lazer yaptırmak onları arttırmaktan başka bir şeye yaramıyor. İğneliye gidin yüz bölgesi için.

Kıllar uzunmuş kıl yanığı olmuş derken? Almıyolar mı lazerden önce? Kullanılan lazer ne bilmiyorum ama bu cihazlar renk pigmentlidir. Koyu rengi atlamaz atışlar sırasında. Annem müşteriye lazer yapmadan önce kendisi temizler kılları çünkü risk almaz. 1 mm bile olsa kıl teni yakabilir. Biraz yüksek frekansta çalışmışlar sanırım. Yanık merhemleri sürün, nemli tutun ve asla güneş koruyucusuz dolaşmayın. Geçmiş olsun.

Yüz en hassas bölgedir. Lütfen bir dahaki sefere daha dikkatli olmalarını rica edin. Yüzünüzün tamamen tıraşlandığından emin olun.

Hayır traş yapmıyolar hiç

Bu şekilde miydi çünkü
Geçer geçer korkma benim geçti hem de bıyık bölgesi yanmıştı. Hormon bozukluğunuz da varmış ben yüz için iğneli epilasyonu öneririm. Yüzde yüz kalıcı çözüm
şuan kahverengi bi hal aldı bu lekeler

Alexandrite ile bacağımda yanık olmuştu. Orası soyuldu leke kalmadı. Gidip danışmayacaksan nemlendirici krem sür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…