- 4 Şubat 2015
- 6.166
- 12.466
- 448
- Konu Sahibi SalakSacma
-
hormon bozuklugu icin tedavi gorup bu problemi ortadan kaldirmadan lazer de bir sonuc vermez
bende lazer yaptirdigimda hassas bolgelerde yuzde boyinda kizarma oluyor bepanten surun gecer
atis derecesini yukseltmistir yani eskiden 17 atiyoken bu sefer belki 20 falan atmistir ondan olmustur deri degisiminize denk gelmistir hassasdir cildiniz o donemİlk defa yatırmıyorum ama bu sefer böyle oldu anlayamadım
Gecmis olsun canim.. oyle cok kotu durmuyor ama.. bir dahakine dusuk derece vermelerini soyle.. bende gidiyorum tabi yuzun temiz gel diyo yani fondoten falan olmayacak.. terlemissem siliyorum.. lazerden hemen sonra da krem veriyo suruyorum.. bende de cok az kizariklik oliyo.. ya yuksek derece yapmistir yada o bolgeye birden fazla uygulamistir
Ben Alexander yaptırmıştım. Bıyık hariç bi ise yaramadı çünkü ayva tüylerinde ise yaramiyor sadece bıyık ve sert koyu olanlar gidiyor. Öyle krem de sürmedim yan etkisi oluyor çünkü. Deri inceliyor vs vs.Riskini söylemediler ama krem sür dediler
Bence normal görünüyor.
Korkma lütfen bol bol kremlen. Bu sene ben öyle kötü oldum ki yazın, yayla yanığı mi oldum Allah mı çarptı...bir de yüzüm berbat haldeyken zekami kullanip oradaki kil iyi gelir dedim,batakliktaki kili yüzüme sürdüm.
O kadaaar iğrenç oldum ki, 27 yaşındayim tüm yüzüm kırış kırış oldu. Bazı yerler kara oldu falan... Resim eklesem insanlar korkar .
Ama ne oldu? Acil doktoru iki krem verdi birbirine karıştır sür diye.
Bir sürdüm,iki güne yılan gibi döküldü o çirkin deriizi bile kalmadı
Dermatolojik kremler coook etkili. Çözemedikleri dert yok. Sen içini ferah tut
korkma geçiyor.
Gecmis olsun canim.. oyle cok kotu durmuyor ama.. bir dahakine dusuk derece vermelerini soyle.. bende gidiyorum tabi yuzun temiz gel diyo yani fondoten falan olmayacak.. terlemissem siliyorum.. lazerden hemen sonra da krem veriyo suruyorum.. bende de cok az kizariklik oliyo.. ya yuksek derece yapmistir yada o bolgeye birden fazla uygulamistir
Korkma korkma , dur öncesi sonrası resmi göndereyim sana. Ben o halden iki günde düzeldiysem sen de düzelirsin :)Ayy aynı ben yüzüme ne bulduysam sürerim mahvederim . Olmazsa bi cildiyeye giderim artık yapcak bişey yok
Sonra krem vermeleri lazim ama hemen surmen icin..Normalde bende de kızarıklık oluyo azcık ama geçiyo . Tahriş oldu ve yandı galiba acıyo birazcık yüksek atış yapıldı galiba
Sonra krem vermeleri lazim ama hemen surmen icin..
Korkma korkma , dur öncesi sonrası resmi göndereyim sana. Ben o halden iki günde düzeldiysem sen de düzelirsin :)
Valla bana veriyorlar islemdwn hemen sonra.. ya gunes kremi yada hametan filan parmagima az birsey veriyorlar suruyorum hemen..Vermiyolar genelde ya bide o halde otobüse binip geldim . Yüzümde hafif lekeler oluştu zaten gitsem bi dert gitmesem bi dert evde hametan bebanthol fln sürüyorum
hormon bozukluğu için tedavi oldun mu pekiVücudum içün gittiğim bir tıp merkezine gittim. Yaptrmaya mecburum çünkü hormon bozukluğum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?