Lazerle boynum yandı ?

İlk defa yatırmıyorum ama bu sefer böyle oldu anlayamadım
hormon bozuklugu icin tedavi gorup bu problemi ortadan kaldirmadan lazer de bir sonuc vermez
bende lazer yaptirdigimda hassas bolgelerde yuzde boyinda kizarma oluyor bepanten surun gecer

Tıp merkezi ya da hastane olması bir şey değiştirmiyor genel olarak bu uygulamayı estetisyen ve uzmanlar yapıyor. Bence o bölgeye alexandrite lazer yaptırmak sakıncalı. Diode lazer yaptırsaydınız böyle birşeyle karşılaşmazdınız. özellikle yüz ve boyun bölgesine kesinlikle alexandrite yaptırmayın arkadaşlar allahınızı severseniz. Diode yüz ve boyun için daha uygun. İmkanınız varsa tüm vücut için diode yaptırın mutlaka. Daha pahalı ama acısız ve bu tür problemler de yaşatmıyor.

Gecmis olsun canim.. oyle cok kotu durmuyor ama.. bir dahakine dusuk derece vermelerini soyle.. bende gidiyorum tabi yuzun temiz gel diyo yani fondoten falan olmayacak.. terlemissem siliyorum.. lazerden hemen sonra da krem veriyo suruyorum.. bende de cok az kizariklik oliyo.. ya yuksek derece yapmistir yada o bolgeye birden fazla uygulamistir

Riskini söylemediler ama krem sür dediler
Ben Alexander yaptırmıştım. Bıyık hariç bi ise yaramadı çünkü ayva tüylerinde ise yaramiyor sadece bıyık ve sert koyu olanlar gidiyor. Öyle krem de sürmedim yan etkisi oluyor çünkü. Deri inceliyor vs vs.

Şimdi ayva tüylerini sadece epilasyon aletiyle alıyorum.

Bence normal görünüyor.
Korkma lütfen bol bol kremlen. Bu sene ben öyle kötü oldum ki yazın, yayla yanığı mi oldum Allah mı çarptı...bir de yüzüm berbat haldeyken zekami kullanip oradaki kil iyi gelir dedim,batakliktaki kili yüzüme sürdüm.
O kadaaar iğrenç oldum ki, 27 yaşındayim tüm yüzüm kırış kırış oldu. Bazı yerler kara oldu falan... Resim eklesem insanlar korkar .
Ama ne oldu? Acil doktoru iki krem verdi birbirine karıştır sür diye.
Bir sürdüm,iki güne yılan gibi döküldü o çirkin deri izi bile kalmadı
Dermatolojik kremler coook etkili. Çözemedikleri dert yok. Sen içini ferah tut

Yuksek atis yapincada ysniyor. Benjm bacsklara birddn 8 vurunca kiz su topladi balon balon oldu. Bacak oldugu icin sorun etmedim prk.. yuz daha kotu

Ayy aynı ben yüzüme ne bulduysam sürerim mahvederim . Olmazsa bi cildiyeye giderim artık yapcak bişey yok

Normalde bende de kızarıklık oluyo azcık ama geçiyo . Tahriş oldu ve yandı galiba acıyo birazcık yüksek atış yapıldı galiba

Vermiyolar genelde ya bide o halde otobüse binip geldim . Yüzümde hafif lekeler oluştu zaten gitsem bi dert gitmesem bi dert evde hametan bebanthol fln sürüyorum
Sonra krem vermeleri lazim ama hemen surmen icin..

Vermiyolar genelde ya bide o halde otobüse binip geldim . Yüzümde hafif lekeler oluştu zaten gitsem bi dert gitmesem bi dert evde hametan bebanthol fln sürüyorum
Valla bana veriyorlar islemdwn hemen sonra.. ya gunes kremi yada hametan filan parmagima az birsey veriyorlar suruyorum hemen..

diode lazer yaptırın bunları dusunmeyın kızlar. yok fazla atış yaptılar seviyesi cok geldı vs. Diode risksizi ve kesin çözümlüsü.

cok ciddi yanik gibi durmuyor.hassas bolge oldugu icin fazla tahriş olmus.gecer bikaç gune.krem kullanmaya devam edin bence

Merhaba,

Bende Özel bir hastanede lazere gidiyorum. Yüklediğiniz resmi gördüm,korkmayın endişe edecek bir durum yok. Daha fazlasını gördüm ben. Tüyler uzun olunca üst üste gelip atış yapılıyor o da yanık oluşturuyor fakat o kadar uzun tüyler için de kısaltma işlemi yapıp almaları gerekirdi. Birdaha ki işleminizde aklınızda bulunsun.

Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…