- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi SalakSacma
Bu yanık değil. Abartmayın. Kızarmış sadece.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yanık değil. Abartmayın. Kızarmış sadece.
Merhaba,
Bende Özel bir hastanede lazere gidiyorum. Yüklediğiniz resmi gördüm,korkmayın endişe edecek bir durum yok. Daha fazlasını gördüm ben. Tüyler uzun olunca üst üste gelip atış yapılıyor o da yanık oluşturuyor fakat o kadar uzun tüyler için de kısaltma işlemi yapıp almaları gerekirdi. Birdaha ki işleminizde aklınızda bulunsun.
Geçmiş olsun.
Cildinizde lazeri gerektirecek bişey Yok gibi sanki ayrıca bu lazer uygulaması yüz ve boyun bölgesi için çok riskli çok ama çok uzman çok kaliteli bir yere yaptırmanız gerek hatta o bile risk...
Ben de yaptırıyorum. Bu haliyle normal canım. Sıcak hissi olabilir, acıyabilir. Bepanten sür eksik etme. Bir iki güne geçecektir. Benim hassaslığımdan da olabilir ama geniş bölgelere lazer yaptırdığımda vücudum onları normal yanık gibi algılıyor, o akşam kötü oluyorum.
Geçer geçer korkma benim geçti hem de bıyık bölgesi yanmıştı. Hormon bozukluğunuz da varmış ben yüz için iğneli epilasyonu öneririm. Yüzde yüz kalıcı çözümGeçer mi sizce çok korktum gerçekten
Kıllar uzunmuş kıl yanığı olmuş derken? Almıyolar mı lazerden önce? Kullanılan lazer ne bilmiyorum ama bu cihazlar renk pigmentlidir. Koyu rengi atlamaz atışlar sırasında. Annem müşteriye lazer yapmadan önce kendisi temizler kılları çünkü risk almaz. 1 mm bile olsa kıl teni yakabilir. Biraz yüksek frekansta çalışmışlar sanırım. Yanık merhemleri sürün, nemli tutun ve asla güneş koruyucusuz dolaşmayın. Geçmiş olsun.
şuan kahverengi bi hal aldı bu lekelerGeçer geçer korkma benim geçti hem de bıyık bölgesi yanmıştı. Hormon bozukluğunuz da varmış ben yüz için iğneli epilasyonu öneririm. Yüzde yüz kalıcı çözüm
Evet onlar dokulecek. Sen bol bepanthol sürBu şekilde miydi çünkü
şuan kahverengi bi hal aldı bu lekeler
evet benim ten rengim koyu olduğu icin sürekli yanıp kararıyor sonra geciyorSizinde başınıza geldi mi?