Lazerle ben aldırma

bizim ailenin benleri meşhurdur.:))).iki teyzemde benlerini aldırdı
bir problem yok yani 10 dakka sürüyormuş işlem..
teyzem sabahtan gitmişti doktora lazerle aldırdı benini; öğlende ona oturmaya gittik, yemek pişirdi,iyiydi yani onu demek istiyorum ,ağrı,acı,sızlama falan filan olmuyor.rahat olun..
asıl siz bana akıl verin,gözümün yanındaki küçücük yağ tabakasını aldırmak istiyorum.çok küçük sinirimi bozuyor işte...yaptıran bilen varmı.

herkese merhaba ben dün üye oLdum.Benim saq tarafta çenemin aLtında et beni var ve onu aLdırmak istiyorum herkes aLdırma diyor ama ben rahatsız oLuyorum en iyi yöntem nerede aLdırmak ve aLdırdıkdan sonra iz kaLıyormu?bana yardımcı oLursanız sevinirim.şimdiden teşekkürLer....

canım rahatsız oluyorsun mutlaka aldır korkulacak bir yanı yok. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX diye bir site oraya girmeni tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim jnm girdim sıteye baktım ama çenede ben dıye bi kategorı yoktu pekii ben bursalıyım bursada hastaneye gidicem cildiye doktoruna o alırmı pekı bu beni yoksa estetık cerrahmı alır?

benim kılcal damar çatlamasından oluşan kırmızı ben gibi ama değil sivilceye

benzeyen lekem var onada lazer olur mu sizce?

bizim ailenin benleri meşhurdur.:))).iki teyzemde benlerini aldırdı
bir problem yok yani 10 dakka sürüyormuş işlem..
teyzem sabahtan gitmişti doktora lazerle aldırdı benini; öğlende ona oturmaya gittik, yemek pişirdi,iyiydi yani onu demek istiyorum ,ağrı,acı,sızlama falan filan olmuyor.rahat olun..
asıl siz bana akıl verin,gözümün yanındaki küçücük yağ tabakasını aldırmak istiyorum.çok küçük sinirimi bozuyor işte...yaptıran bilen varmı.

a.s.slm cnm. Ben göz kapağında çıkan yağ bezesini estetik cerrahide aldırmıştım. Çok basit lokal anestezi yaptılar ve sanırım 15 dk sürdü. Sonradan enfeksiyon kaptırmamak gerekiyo. Orada hiç birşey olmamış gibi şimdi :)Tavsiye ederim.:teselli:

slm arkadaşlar bende 2gün önce burnumun kenarındaki et benini aldırdım.beni çok rahatsız ediyodu şuan çok rahatladım.salı günü dikişlerimi aldırıcam umarım iz kalmaz.gerçi kalsa bile ben den daha iyi durur heralde.aldırmak isteyenler hiç düşünmesinler bile.ben devlet hastanesinde plastik cerrahi bölümünde aldırdım.10gün içinde gün verdiler ve ücretsiz aldılar.

arkadaslar benımde yanagımda bir ben var aslında cok güzel duruyor yakıstırıyorum kendıme ama buara kızarıp şişme yapıyor aldırman lazım dedı cildıye doıktoru ama korkuyorum acırmı dıye yüzümde iz kalırmı dıye düşünüyorum bide alınan benler patolojıye gonderiliyormus bunuda aklınızda bulundurun alındı diye patolojı sonucunu aramamazlık yapmayın

Arkadaşlar bugün ben de ben aldırma konusunda bir estetik merkezine gittim hemen lazerle yakalım geçsin dediler. Hiç bir iz kalmayacağını söylediler fiyatı da 30 ytl ama ben tedirgin oldum birazcık. haftaya randevu aldım. Bu kadar kolay birşeymiymiş. Daha önce lazerle ben aldıran var mı ?

canım ciddimsn bu fiyat konusunda ben özel bi hastanede sormuştum 130 ytl dediler fakat sennde özel klinik galiba 30 çok iyiymş nerde bu yer adres vereblrsen çook sevnrm randevuya gttnmi ne yaptn arkadaşlar ben istanbuldayım aldırmaya karar verdim fakat güvenlr bir yer söylersenz memnun olurum

benim burnumun tam ucunda biraz şiş çok büyük olmayan bir ben vardı ama leke tarzında değildi dediğim gibi.görüntüsünden rahatsız olduğum için 2.burun ameliyatım esnasında estetk dr dan almasını rica ettim.bana verilen patoloji raporunda alınma şekli eksizyonel biyopsi yazıyor.ameliyattan çıktığımda burnumun ucunda 2 tane çok küçük dikiş vardı 5 gün içinde onuda aldı dr.şimdi küçük bir kabuk bağladı sanırım oda düşünce herhangi bir iz falan kalmayacak.

merhaba sen benini kime aldırdın

Ben et beni aldırdım baya oluyor..bu işlemi yurt dışındayken yaptırmıştım...bende hiç bi sankıncası olmadı..bi süre kızarık gezdim..güneşe fazla çıkma demişti doktorum..Bi aya tamamen geçti iz falanda kalmadı.Ben iyikide aldırdım diyorum..küçükdü ama bazıları büyüyor benimkide öyleydi büyümeden aldırdım.Lazer operasyonu acıtmamıştı.Benim tavsiyen yaptıracak olan arkadaşlar güvenilir ellere kendilerini teslim etsinler.İyice bi araştırsınlar yaptırmadan önce.:nazar:

MerHaBa arkadaşlar..Bende gittim aldırdım benimi benimki et beniydi ama çok büyük değildi.merak etmeyin korkmanıza gerek yok iyi bir doktorsa bi sorun olmaz.İstanbulda oturuyorsanız incirliye gidebilirsiniz.ben aldırdım rahatladıM.. yerimseniben

Merhaba arkadaşlar,

Benimde aldırmayı düşündüğüm bi benim var onceden gittiğim dermatolog araştırılması gerektiğini söylemişti ama bn pek önemsememiştim şimdi internette gezinirken riskli benlern aldırılmasının şart olduğunu gördüm..Acaba bna istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz plastik cerrah varmı ve fiyat konusunda bilgi verir misiniz?? Teşekküler...

arkadaşlar benimi aldırmak istiyorum.acaba hangi devlet hastanesinde yaptırabilirim?extra bi ücreti var mı?lütfen cvp yazın.

arkadaşlar benimi aldırmak istiyorum.acaba hangi devlet hastanesinde yaptırabilirim?extra bi ücreti var mı?lütfen cvp yazın.

cnm bende izmirde alsancak devlet hastanesinde aldırdım benimi.çokta memnun kaldım.ama sen istanbuldasın sanırım.herhangi bir devlet hastanesinde git.plastik cerrahiye muayne ol.sosyal güvencen varsa ücretsiz alıyolar.yani en azından benim öyle oldu.

cnm bende izmirde alsancak devlet hastanesinde aldırdım benimi.çokta memnun kaldım.ama sen istanbuldasın sanırım.herhangi bir devlet hastanesinde git.plastik cerrahiye muayne ol.sosyal güvencen varsa ücretsiz alıyolar.yani en azından benim öyle oldu.

acaba aldırınca nasıl bir iz kalıyor?resim koyma şansınız var mı?

X