Lazerle ben aldırma

bende lazer tarzı şeylerden korkuyorum ya.. sonuçta hiçbir garantisi araştırması yok..
yani demek istediğim çok yeni uygulama 10 sene sonra neyle karşılaşırsına dair hiçbir bilimsel açıklama yok..
bende yüzümdeki lekeler için düşündüm ama sonra okuduklarımdan turstım evin içinde bile güneş koruyucu sürmek zorunda kalıyolarmış.. ee onu ben başarabilsem zaten lazere gerek yok..
zaten şazerin lekeler üzerinde yüzde yüz çareside yok olsa emel müftüoğlu na çare olurdu..
sonuç yaradılışımızla mutlu olmak :)
Lekeler o kadar sıkıntı değil ya kremlerle falan geçebiliyor.Bir doktora görünün isterseniz.Aynen öyle bence de :)

Merhaba arkadaşlar. Buharlaştırma yöntemi diye bir şey çıkmış, elektrokoter ile alıyorlarmış. Deneyen ya da duyan var mı? Lazer'den farklı bir uygulama mı?

ah ah bu başlıkta ben de az sormadım ''yaa nasıl nasıl :18:'' diye :KK51: :KK9:
lazerle et beni olmayan normal benimi aldırmayı istemiştim çok bir burnumun üzerinde bir gözümün altında vardı nokta halinde bir yerde bu sirke olayını duydum sonra yorumları okudum ''of ya olmuyor yok öyle bir şey'' gibisinden sonra bir yorum gözüme çarptı diyordu ki ''kızlar tahriş ederek uygulayacaksınız yani bastırarak bir kulak çöpüyle sirkeyi derinizi kazır gibi yapacaksınız'' diye önceden bir tırstım sonrada vira bismillah ne olacaksa olsun dedim yapıverdim biraz kanadı sonra kabuk bağladı bir hafta o koca kahverengi kabuklarla dolaştım kakılmış misali allahtan tatil dönemiydi işim gücüm yoktu lakin onlar düştüğünde benlerim gitmişti.. bir benim biraz kalmıştı sonradan aynı uygulamayı yaptım ve ondanda kurtuldum hafif izi yok değil ama gördüğüm kadarıyla lazerlede iz kalıyor çok da önemli değil açıkçası alıştım zamanla güneş yanığıydı oydu buydu kaynaşacağına bile inanıyorum :KK8: :KK8:
Mrb çok Zaman olmuş gerçekten, sirkeyle gelen mucize doğru mu :) yani doğrudur elbette de şuan nasıl merak ettim

bayanlar benimde dudagimin ustunde bir ben vardi kahve rengi idi biraz kabarikti ve kil buyuyo du ustunde burda dpktora gittimm bakti ve lazerle aldi 6 sene oldu hafif iz var ama tabiki enim hosduma gidiyooo ben ir sakincasini gormedimm mirmirmirmir

Bana ozelden mesaj atabilir misiniz nerede hangi doktordan alirdiniz.ben de aldirmak istiyorum

Benim de tam burnumun kenarında vardı bir et beni, 3 yıl kadar önce dermataloga aldırdım..lazerle aldı, çok iğrenç bir koku oluştu, kısa zamanda geçti, çok çok az izi var , o da iz sayılmaz.. geç bile kalmışım..Bence rahatsızlık duyan herkes doktor kontrolünde kurtulmalı benlerden...

Hangi dermatologa aldirdin bana ozelden mesaj atabilir misin

Arkadaşlar bugün ben de ben aldırma konusunda bir estetik merkezine gittim hemen lazerle yakalım geçsin dediler. Hiç bir iz kalmayacağını söylediler fiyatı da 30 ytl ama ben tedirgin oldum birazcık. haftaya randevu aldım. Bu kadar kolay birşeymiymiş. Daha önce lazerle ben aldıran var mı ?

Benini aldirdin mi?iz kaldi mi bana mesaj atabilir misin

bizim ailenin benleri meşhurdur.:))).iki teyzemde benlerini aldırdı
bir problem yok yani 10 dakka sürüyormuş işlem..
teyzem sabahtan gitmişti doktora lazerle aldırdı benini; öğlende ona oturmaya gittik, yemek pişirdi,iyiydi yani onu demek istiyorum ,ağrı,acı,sızlama falan filan olmuyor.rahat olun..
asıl siz bana akıl verin,gözümün yanındaki küçücük yağ tabakasını aldırmak istiyorum.çok küçük sinirimi bozuyor işte...yaptıran bilen varmı.
Teyzelerin hangi doktora gittiler iz kaldi mi ?

Kızlar bende benlerimi aldırmak istiyorum. Sayfaları okudum ama kimse net bişey yazmamış. Herkes ameliyatla aldırdığını patolojiye gönderdiğini falan yazmış. Benim yüzümde ve vücudumda çok fazla ben var o yüzden ameliyatla aldıramam çok iz kalır. Lazer yaptırmak istiyorum ama nerde yaptırabilirim benim gibi çok sayıda beninden tamamen kurtulan var mı Acaba

Aldıranlar varsa lütfen bana mesaj atsınlar kafayı yiycem yoksa
Merhaba canım. Ben de ameliyatla aldırdım. Lazerle ben aldırma konusunda da Medical Art Ben Tedavi Merkezini bi araştır istersen. Sene içinde ben de omuz ve kol bölgelerimdeki benler için gidicem.

Merhaba, ben de yuzumdeki benleri aldirmak istiyorum. Lazer mi olur cerrahi mi suan bilmiyorum. Istanbul avrupa yakasinda bildiginiz bir yer var mi? Forumu baya bir arastirdim ama bisey bulamadim maalesef:KK43:

Merhaba canım. Ben de ameliyatla aldırdım. Lazerle ben aldırma konusunda da Medical Art Ben Tedavi Merkezini bi araştır istersen. Sene içinde ben de omuz ve kol bölgelerimdeki benler için
Merhaba canım. Ben de ameliyatla aldırdım. Lazerle ben aldırma konusunda da Medical Art Ben Tedavi Merkezini bi araştır istersen. Sene içinde ben de omuz ve kol bölgelerimdeki benler için gidicem.
gittiniz mi acaba benleriniz için. Gittiyseniz nasıl oldu

X